2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061316 بازدید | 685539 پست
منم هفت ساله....کی فکرشو میکرد!

اگه عجله داشته باشی ۴۵ روز مکمل بخور ،حداقلش ۴۵ روزه ،والا من که یه عمره دارم مکمل میخورم ،به نظرم اگه تاثیر بذاره همون ۴۵ روزه می‌ذاره وقتیم تاثیر نذاره یه عمرم بخوری نمی‌ذاره ،دیگه میخوریم که حداقل وجدانمون راحت باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دورت بگردم بایدببرم پیش رخ گیره اون نوبت بده. راستی میدونی چیه چون لوله هام سالمه واینکه دکترم گف ای ...

خب موقع لاپاراسکوپی بگو نگاه کنن لوله هاتو فقط اگه مشکوک بود ببندن یا بردارن 

مثلا من عکس رنگیم خوب بود ولی توی لا‌پارا لوله هام خیلی داغون بود 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دورت بگردم عزیزدلم انشاءالله همچنین خودت گلم. والا هانی جان استخاره گرفتم همش بد اومده. چون خودمم می ...

انشاله هر راهی که خیره برات پیش بیاد،اگه میدونی با دکتر دیگه ای هم مشورت کن،یا حتی چند دکتر دیگه،گاهی از جایی که فکرشم نمیکنی دری برات باز میشه،انشاله به حق امام رضا خوابت واقعیت میشه و به سلامتی دوقلوهاتو بغل میکنی

نه دیگه ندارم،باید از نو شروع کنم و چقدر سخته....دکتر واسمون مکمل و آزمایش نوشت تا اگه شوهرم مشکل ند ...

از اول شروع کردن خیلی سخته اما چاره ای نیست انشاله که هرچی خیره برات پیش بیاد،من دکتر برای کیست بهم دوفامد میداد،اگه میدونی از دکتر بپرس شاید بشه دوفامد رو با مصرف داروهای دیگه استفاده کنی

عزیزم من بار اول که پانکچر شدم ۱۶ تا تخمک داشتم،فقط بعد عمل درد داشتم که با شیاف دردم آروم شد و بعد ...

عزیزم من یکبار قبلا هم پانکچر داشتم و ۱۵ تا تخمک بود این سری خداروشکر ۲۴ تا بود  قبلا اذیت نشدم ولی الان فقط درد مثل پریودی دارم 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

عزیزم حتما برو بستری شو،تو الان باید کاملا تحت نظر باشی ،سرسری نگیرش

اخه درد شدید ندارم عزیزم 

فقط مثل پریودیه اگه بدتر بشم میرم بستری چون دومین باره پانکچر میشم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

کیست به خاطر تقویتیا نمیاد عزیزم ،به خاطر داروهای هورمونی و پانکچری که میشیم میاد ،معمولا بعد هر پان ...

نه عزیرم من هرزمان کیست داشتم اصلا داروی هورمونی نخورده بودم،کلا تخمدانم کیست سازه، من بهمن پارسال پانکچر داشتم، ولی دوماه پیش کیست داشتم که انتقالم کنسل شد و باز این ماه بخاطر عدم برگشت جنین از فریز کنسل شد

ان شا الله که بزودی انتظارت تموم میشه عزیزم،آتی اگه سنت بالا نیست برای پانکچر عجله نکن،مکمل حداقل سه ...

باشه عزیزم، شوهرم ازمایش بده اگه خوب نبود صبر میکنیم هرچند چندسال تابه حال با دارو و مکمل هم نتیجه ای نگرفتیم

اگه عجله داشته باشی ۴۵ روز مکمل بخور ،حداقلش ۴۵ روزه ،والا من که یه عمره دارم مکمل میخورم ،به نظرم ا ...

منم هم نظرم با شما! واقعام دیگه خیلی خستم، این سری هم دیگه آخرین باریه که تلاش میکنم،به قول شما همه زورمو میزنم دیگه

دورت بگردم بایدببرم پیش رخ گیره اون نوبت بده. راستی میدونی چیه چون لوله هام سالمه واینکه دکترم گف ای ...

س‌پیدار جان 

متاسفم که دوباره به مشکل خوردی 

ب نظرم لاپارا رو انجام بده 

این تنها راهیه ک برات مونده. 

قبلا لاپارا رحم و تخمدان کردی؟؟

من از چندین نفر شنیدم ک تو عکس رنگی یا سونو سه بعدی مشکل نداشتن لاپارا کردن دیدن مشکل بوده. 

ان شاالله برات خیر باشه. 

می تونم بدونم چند سالته ؟