2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7053625 بازدید | 685014 پست

سلام بچه ها خواهشا جواب بدین 

کی می‌تونه آزمایش بخونه 

آزمایش CD138 

تا برم دکتر جون ب لب میشم

زده مثبت 

میشه هر کی می‌دونه بیاد بگه عکسشو بفرستم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دوستان من ۲۴ تا تخمک داشتم گفتن برو بستری شو نرفتم درد شدید داشتم صبح الان بهترم خوب میشم نرم یت حتم ...

یچها تروخدا کسی تجربه داره راهنماییم کنه😞

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربون قلب مهربونت بشم انشاءالله خداهمراهته شروع کن. امروزبازمایع بود...... عمل نوشت ولی گف این عمل ص ...

الخی چقدر ناراحت شدم از خوندن این پیامت ان شاالله به حق این شبهای عزیز این علتش رو بفهمن و برطرف بشه 🤲🤲🤲😔😟کی وقت عمل بهت داد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یچها تروخدا کسی تجربه داره راهنماییم کنه😞

عزیزم من بار اول که پانکچر شدم ۱۶ تا تخمک داشتم،فقط بعد عمل درد داشتم که با شیاف دردم آروم شد و بعد اون دیگه دردی نداشتم،اما شما اگه درد داری حتما برو بستری شو ،خدایی نکرده اگه شکمت اب اورده باشه خیلی برات بد میشه

من چون آندومتریوز دارم بهم داده ۳ تاشما چند تا زدی عزیزم؟بدون اینکه پریود بشی انتقال داد؟

من فقط یکی داشتم و سر تایم هم پریود شدم بعد انتقال داد نمیدونم علت تجویزش برای من چی بود چون هیچ توضیحی ندادولی بیشتر همین برای آندومتریوز هست که التهاب رو میخوابنه ان شاالله نتیجه خوبی بگیرین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها خواهشا جواب بدین کی می‌تونه آزمایش بخونه آزمایش CD138 تا برم دکتر جون ب لب میشمزده مثبت ...

منم cd138 مثبت بود ،معنیش اینه که عفونت مزمن داری ،با آنتی بیوتیک حل میشه نگران نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هنوز معلوم نیست رادیس قشنگم 😍 انشالله قسمت خودت به زودی زود رفتم مجدد سونو دیروز ، ولی گفت انقباض د ...

الهی عزیزم ان شاالله هر جنسیتی که باشه صحیح و سلامت باشه امیدوارم که بارداری تا انتها به خوبی و سلامت طی کنی وروجک خودشو پس نشون نمیده تا سورپرایز کنه 🩷😍

سلام بچه ها خواهشا جواب بدین کی می‌تونه آزمایش بخونه آزمایش CD138 تا برم دکتر جون ب لب میشمزده مثبت ...

نگار جان من هم انجام داده بودم و مثبت شد و دکتر مصطفایی انتی بیوتیک داد یک دوره مصرف کردم و مجدد نمونه برداری شدم و برطرف شده بود نگران نباش چیز خاصی نیست 

بچه ها تقویتی‌ها و مکمل‌هایی که قبل پانکچر میخوردید رو تا روز تخمک‌کشی ادامه میدادید یا از وقتی دکتر ...

اتی جان هم خوتون هم همسرتون دو الی سه ماه قبل از تخمک کشی دارو مصرف کنین بعد برین تا ان شاالله تخمکهای با کیفیتی داشته باشین داروها رو هم تا قبل از تخمک کشی مصرف کنین 

قربون قلب مهربونت بشم انشاءالله خداهمراهته شروع کن. امروزبازمایع بود...... عمل نوشت ولی گف این عمل ص ...

سپیدار عزیزم ،با دیدن این پیامت خیلی ناراحت شدم،انشاله خدا جواب این همه سختی هارو که کشیدی میده،به امید خدا این عملو که انجام بدی همه چی درست میشه و بزودی نی نی خوشگلتو بغل میگیری

الخی چقدر ناراحت شدم از خوندن این پیامت ان شاالله به حق این شبهای عزیز این علتش رو بفهمن و برطرف بشه ...

دورت بگردم بایدببرم پیش رخ گیره اون نوبت بده. راستی میدونی چیه چون لوله هام سالمه واینکه دکترم گف این عمل معلوم نیست کمک کننده باشه چون 2تانمونه هام پاپ سونو هام. عکس رنگیم همه سالمه.چون راهی جزعمل نمونده میگیم عمل وگرنه قطعی نیس. حتی دکترم گف آخه من نامه بنویسم لوله هات ببنده. دکتر رخ گیره ب من فش میده وقتی سالمی گفتم دیگ آخه جزاین لاپارا کاری نمونده ک انجام نداده باشیم البته خودم دلم رضانیس ب عمل چون سالمم توبدبرزخی گیر کردم رادیس جون من حالاحالاهااستخاره نمیگیرم ولی واقعاچون همه راه ها ورفتم دچاراستیصالم 2تاخودم گرفتم هردو ی معنی داد سوره عنکبوت وانعام گفته انجام نده وفریب ظاهرونخورک ظاهر باطن یکین. زنگ زدم حرم امام رضا بازم بد دراومد شایدعمل نکنم. برم با لاهوتی مشاوره بشم. طب سنتی چیزی........ چقدبده بلاتکلیفی. پول داشتم رحم اجاره ای میگرفتم دیگ هرچی داشتیم سراین قضیه رف دستمون خالیه

سپیدار عزیزم ،با دیدن این پیامت خیلی ناراحت شدم،انشاله خدا جواب این همه سختی هارو که کشیدی میده،به ا ...

دورت بگردم عزیزدلم انشاءالله همچنین خودت گلم. والا هانی جان استخاره گرفتم همش بد اومده. چون خودمم میدونم این عمل بی فایدس من هیدرو نیستم این مایع من ربطی ب هیدرو نداره لوله هام سالمه. دعاکنین چ خوب چ بد ازاین برزخ دربیام. دیشب خواب دیدم 2قلودارم دخترپسر🥹🥹🥹ازپس فکرم درگیربود

پس به خاطر همون شیاف بوده،نگران نباش ،دیگه جنین نداری?میخوای پانکچر بشی درسته

نه دیگه ندارم،باید از نو شروع کنم و چقدر سخته....دکتر واسمون مکمل و آزمایش نوشت تا اگه شوهرم مشکل نداشت پریود بعدی شروع کنیم فقط الان من از برگشت کیست میترسم، چندبن بار داشتم که با الدی رفع شده،الان نمیدونم با این تقویتی ها برمیگرده یا نه! فکر نکنم بشه همزمان الدی خورد! 

اتی جان هم خوتون هم همسرتون دو الی سه ماه قبل از تخمک کشی دارو مصرف کنین بعد برین تا ان شاالله تخمکه ...

عزیزم خیلی برام سخته تا سال بعد صبر کنم چون اسفند دیگه ماه رمضانه، فقط دی و بهمن رو وقت دارم،یعنی شما میگین دی ماه زوده؟ من خیلی سبک زندگی سالمی دارم، از دوسه سال پیش که به نیت بارداری طبیعی اصلاح سبک رو شروع کردم، عادتم شده، مثل قبل سفت و سخت رعایت نمیکنم ولی درمقایسه با بقیه خوب پرهیز میکنم، نمیدونم چرا جنینها ضعیفن