2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7050449 بازدید | 684768 پست
سلام ببخشید کدام شهرهستید نام پزشکتون چیه من مردد هستم برم بهشتی پیش تهرانی یااول برم مطبعکس رنگی رح ...

چرا عکس رنگی رو دوس داری انجام بدی؟؟

من خودم مجبورم

چون جنین اماده دارم

تاکید کردن قبل انتقال عکس رنگی رو برم

چون میخام اگه یه درصدی هم به مثبت شدن نتیجه تاثیر میزاره انجام بدم.

از طرفی التهاب دهانه رحم دارم که با مصرف داروهای قوی خوب نشده و میترسم سرایت کنه به لگنم

دکتر گفته مشگلی نداره

انجام بده

😉

فداتم عزیزم خدا بهت عوض بده واقعا خودمم نگرانم استرس دارم خیلی بهم کمک کردی قوت قلب دادین همین که جو ...

شنیدم یک دکتر هست زهرا زارعیان بدون لاپراسکوپی کیست اندو رو از واژن تخلیه میکنه .تو پیجش دیدم .من خودم یزد عمل کردم خیلی بد عملم کرد و بعد از اون مدام خونریزی دارم و خیلی هم درد کشیدم .خیلی تحقیق کنید جای خوب برید .اصلا هم عجله نکنید ببینید قبلش میتونید تخمک کشی کنید که کارتون به تخمک اهدایی نرسه .چند تا مرکز و دکتر خوب مشورت کنید.انشالله که مثل من نشی🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای پرولاکتین بالا گابرگولین میدن‌ که اونم در عرض دو هفته به سرعت پرولاکتین میاره پایین .....زودتر ...

این دوهفته رو میتونم گابرگولین بخورم؟ موقع انتقال نمیشه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
دورت بگردم خواهش میکنم من ک خودم اگ جواب نمونم بیادب هیسترونیازداشته باشم پیش رخ گیره میرم بهش اعتما ...

ان شاء الله برای شما هم خیره شایدم لازم نداشته باشی  

هیستر نداشته باشی 

نمیدونم چرا اصلا جور در نمیاد پیش رخ گیره برم دوبار وقت گرفتم نتونستم برم

این دوهفته رو میتونم گابرگولین بخورم؟ موقع انتقال نمیشه؟

مطمئن نیستم ولی دوره انتقال هم میشه خورد ،بعد مثبتی نباید مصرف بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
هزینه هیستروسکوپی میدونید تقریبا چه قدره ؟

قیمتش تو جاهای مختلف متفاوته ....من مرداد ماه بیمارستان خصوصی ۱۲ تومن شد 

قیمتش تو جاهای مختلف متفاوته ....من مرداد ماه بیمارستان خصوصی ۱۲ تومن شد

ببخشید من چون خونریزی دارم  میخوام قبل انتقال این عمل رو انجام بدم به نظرتون میتونه اثر مثبتی داشته باشه برای انتقال و رفع این مشکل؟ شما عوارضی نداشت این عمل براتون؟

دوستان کسی از مهتاب مهربون ما خبر داره؟ من توی پیامهاتون پیامی ازش ندیدم. ان شااله که حالش خوب باشه❣

سلام عزیزممممم

باران جونم

دختر گلم چطوره؟

من یه کم بیخودی شلوغم

نمیرسم همه پیاما رو بخونم ولی جسته گریخته از حال بچه ها باخبرم

ان شا الله همه بچه های اینجا مادر شدن رو تجربه کنن

و شما هم دوباره مامان بشی🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ببخشید من چون خونریزی دارم میخوام قبل انتقال این عمل رو انجام بدم به نظرتون میتونه اثر مثبتی داشته ...

عمل راحتیه ....عوارضی نداره....فقط بعد عمل یه هفته مراعات کن ،کارای سنگین نکن تا لکه بینی و خونریزی نداشته باشی ....برای من دو سه روز بعد عمل لکه بینی بود بعدش از بین رفت

اینکه قبل انتقال انجام بدی خیلی خوبه ....تاثیر مثبت رو انتقال داره ....من فیبروم داشتم و قبل انتقال دکتر گفته بود باید انجام بدم ....برای مشکل شما هم حتما نیاز بوده که دکتر گفته انجام بدی ....انشالله که سبب ساز میشه عزیزم