2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مارال جان حتما فردا برو دکتر سونو بشی. آرامشت حفظ کن. فقط سونو مشخص میکنه جنین درچه حالیه. توکل کن ب ...

تازه مثبت شدم عزیزم،هنوز سونو نرفتم،دیگه توکل به خدا تا برم پیش دکترم سونو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطور بودم ۵ سال پیش گیری سفت و سخت.الانم فقط و فقط یه سالمشو میخوام. اولش برای فرار از حرف مر ...

بنظر من اشتباه ما این هست که سبک زندگی زنان و دختران با صد سال دویست سال قبل تفاوت کرده الان اولویت رو به درس مدرسه تحصیل و کار دادن و سالهای طلایی یک زن میره و درگیر این همه مشکل میشن

من بیست سالگی ازدواج کردم اما بخاطر همین که سالها ذهنم توی درس و اینا بود از نظر ذهنی امادگی مادر شدن نداشتم

من یه ادمی هستم هرکاری رو اول تو ذهنم باید بهش برسم

در کل این ذهن انسانه که فرمان هر کاری رو به اعضای بدن میفرسته

تاوقتی ذهن به نقطه ی انجام کاری نرسه

جسم تاییدش نمیکنه

و عمل نمیکنه

منم بعد از دوازده سال

تازه اون حس مادری تو وجودم رخنه کرده

بااونکه اطرافیانم بهم میگفتن ولی به عقیده من

اگر یه دختر تو سن کمتر مثل قدیم تر 

ازدواج بکنه

ذهنش مراحل فکری همسری و مادری

و درسها و تجارب مورد نیاز واسه

رسالت اصلی زندگیش که همسرشدن مادرشدن هست

رو بهتر و راحت تر طی میکنه

درس و تحصیلات فقط عمر منو هدر داد

و منو از هدف اصلی خلقتم باز داشت

گاهی ارزو میکنم صد سال قبل بدنیا اومده بودم 😔

سلام بنظرم زمان از دست ندید برید مرکز ناباروری

سلام گلم

در اصفهان

بیمارستان شهیدبهشتی هست 

که بخاطر کمتر بودن هزینه گزینه خوبی هست

اما از عملکرد اون فضا اطلاعاتی ندارم

کلینیک مشتاق هم هست

که هزینه هاش بالاست

و اونم اطلاع دقیق ندارم

نمیدونم چه کنم

بالاخره هزینشم واسم مساله مهمیه

عزیزم اگه سنت کمه و اسپرمتون سالمه ،خودتو تقویت کن باردار میشی ولی اگه سنت بالاست ،اسپرم هم ضعیفه با ...

سلام گلم

اسپرم همسرم از نظر تعداد . جهش و پرتاب . و ژنوم خوبه اما مورفولوژی یعنی شکل اسپرم 

نرمالش سه درصد بود

یه مدتیه داروهایی شوهرم مصرف میکنند

نمیدونم بهترشده یا نه

خودم ذخیرم یک دهمه 

و پریود بسختی میشم

با دارو فقط 

فولیکولام هم کوچیکن

اف اس اچ و ال اچم بالاست

پرولاکتین و تیرویید واینا نرمال بوده 

مشکل اون ای ام اچ پایینم هست . عدد ذخیره 😔

دقیق نمی دونم علتش چی بود، ولی خب از اولی که مثبت شدم لکه بینی داشتم، بعد استراحت مطلقم نکردم که اشت ...

من حدودا ۲۵ روز قبل بود که رفتم تهران پیش یه خانمی که ماما هستن خانم مریم خزائی ثانی که کانالم دارن تو ایتا کانال بانوی ارمغان طب

و الان تو تهران روزای سه شنبه چهارشنبه تو بنیاد مصیر ویزیت می کنند 

به من گفتن که یه هورمونی هست از پوسته ی تخمک ترشح میشه این هورمون هست که نشون میده ذخیره تخمدان چقدر هست و این هورمونه که باعث تخمک گذاری و باعث رشد فولیکولها میشه . حالا مثلا واسه ی من دو تا هورمون اف اس اچ و ال اچ بالا بود این دو تا هورمون از مغز ترشح میشه و وقتی این دو تا هورمون بالا باشند باعث میشن که اون هورمونی که از پوسته ی تخمک ها ترشح میشه رو مهارش کنند 

در واقع این دو تا یعنی اف اس اچ و ال اچ که گویا از غده هیپوفیز تو مغز ترشح میشن اگر تنظیم نباشن اختلال در سیستم باروری و تخمدان و اینا ایجاد می کنن

حالا این که ذخیره تخمدان من یک دهم هست یا فولیکولام کوچیکه یا پریودام تنظیم نیست همش برمیگرده به اون دو تا هورمون که از مغز ترشح میشه یعنی میشه گفت عامل اصلی سیستم باروری نیست بلکه مغز هست و اما گفت دلیلشم استرس و اضطراب زیاده

در کل همین روند اشتباه جامعه . دیر ازدواج کردن دیر بچه دار شدن استرسای ناباروری خودش استرس زیادی به خانم و اقا وارد میکنه و استرس هم خودش باعث خیلی از مسائله

ولی واقعا علم و تحلیل این خانم برام جالب بود چون قبلا اینو نشنیده بودم و ایشونم درمانگر خوبی هستن

البته من خودم حس میکنم بهتره برم پی دارو شیمیایی و میکرو