2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
عزیزم، ان شاءالله که خدا یه پسر صحیح و سالم بهت بده🥰پیش همون مقتدری میری برا انومالی؟سر دخترم که مق ...

آره عزیزم.پیش همون میرم .مقتدایی. برای منم گفت احتمالا پسر ولی خیلی با شک گفت. حالا نمیدونم

اوکی اینطور که متوجه شدم شما اول خریدید بعد بردید تایید گرفتید به من داروخانه رویان گفت اول باید بری ...

والا یادم نیست چیا بردم ولی هر چی داشتم بردم به علاوه یک معرفی نامه از پزشکم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم.پیش همون میرم .مقتدایی. برای منم گفت احتمالا پسر ولی خیلی با شک گفت. حالا نمیدونم

همش مقتدایی و مقتدری رو قاطی میکنم🤭

به منم گفت ۵۰ درصد دختره

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سیکل لانگ رو برای چه کسایی انجام میدن ؟ توی سیکل لانگ قبل انتقال فقط ال دی میدن،یا چیز دیگه ای هم می ...

ببخشید نمیتونستم وارد شم

سیکل لانگ ال دی میدن و آمپول میکرورلین و داروهای تقویتی و آ ای آ

برای من پردنیزولون و هیدروکسی کلرکین هک طبق نظر پزشک ایمونولوژیست هم بود

من انتقال دادم و منتظرم

واسم دعا کنید

بعد از نه سال خدا این دفعه کمکم کنه و جواب مثبت بگیریم

خیلی سخت بوده این سالها

فقط کسی که درگیره درک میکنه

از صبح تا شب دنبال علائم میگردم، بعد میگم ول کن علائم مهم نیست

هی استرس میاد و میره

پس برای منم احتمالا به‌خاطر استرادیول که پریود میخواد بیاد اما نمیاد فقط لکه دارم

هورمونها بهم میریزه. منم هربار ازاین داروها مصرف کردم همینجور گرفتار لکه بینی شدم و خیلی طول کشیده تا پری اومده. هرکسی فرق میکنه برا بعضی مثل منو شما بدنمون به این قرصا واکنش نشون میده. ان شاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

من انتقال دادم و منتظرمواسم دعا کنیدبعد از نه سال خدا این دفعه کمکم کنه و جواب مثبت بگیریمخیلی سخت ب ...

شکر خدا مثبت زیاد داشتیم اینجا. ان شاالله بزودی بیایی خبر مادر شدنت بدی و سختی سالها انتظار ازتنت دربیاد. 

شکر خدا مثبت زیاد داشتیم اینجا. ان شاالله بزودی بیایی خبر مادر شدنت بدی و سختی سالها انتظار ازتنت در ...

ممنونم عزیزم

ایشالله برای همه

خداروشکر که مثبت ها زیاده

واقعا هر مثبتی امید میشه واسه بقیه

هورمونها بهم میریزه. منم هربار ازاین داروها مصرف کردم همینجور گرفتار لکه بینی شدم و خیلی طول کشیده ت ...

میگم عزیزم ،من الان درست وقت پریودم ،لکه اومده ولی پریود نمیاد ،چیکار کنم ؟ برم دکتر چیزی بده تا پریودم بیاد یا خودش به مرور درست میشه ؟ 

این سیکل انتقال که بودم کنسل شد ،چون ضخامتم بالا نرفت ،کلی استرادیول مصرف کرده بودم 

الان این پریودی نه ،پریود دیگه باید باز وارد سیکل بشم ولی این پریودی هم که اینجوری لکه بینیه فقط ،نمیدونم بدنم کلا به هم ریخته ،نمیدونم دکتر برم یا خودش درست میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
میگم عزیزم ،من الان درست وقت پریودم ،لکه اومده ولی پریود نمیاد ،چیکار کنم ؟ برم دکتر چیزی بده تا پری ...

یه کم فعالیت کن تحرک داشته باش

دمنوشای قاعده آور بخور مثل زعفران و...

منم اینطور شدم این ماه شیاف زده بودم کلی دويدم تا روان شد 

من قرص ویتاگنوسم داشتم صبح یه دونه خوردم مثل چی جاری شدا😅 گیاهیه‌.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

واقعا تحمل درد آمپول و پیگیری درمان و بدو بدوهاش یه طرف

این دو هفته انتظار هم یه طرف

خیلی سخت و فرسایشیه

امروز دیگه ذهنم بهم ریخته

نمیتونم حواسم رو پرت کنم

هی میخواستم برم بی بی چک بزنم

به زور جلو خودم رو گرفتم گفتم زوده منفی میشه به هم میریزم

واقعا دیگه کشش ندارم

میگم عزیزم ،من الان درست وقت پریودم ،لکه اومده ولی پریود نمیاد ،چیکار کنم ؟ برم دکتر چیزی بده تا پری ...

رز جان. منم ضخامت بالا نمیره آخرین بار با 6ونیم انتقال دادن. ولی چندین ماه پشت سرهم میرفتم برا نتقال و درنهایت کنسل میشد. ولی دقیقا موعد پریودم فقط لک داشتم. رفتم دکتر سونو کرد گفت ضخامت 11 هست اینقدر تعجب کردم خندم گرفت. ینی بیشتراز 11 روز از موعد گذشته بودا. سیکلم بخاطر ضخامت کم کنسل شده بود. می‌بینی توروخدا. دکتر قرص داد پریود شدم.