2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
ممنونم از دعات عزیزمدیگه بریدم از دکتر و دوا درمون... اونم وقتی هیچ کدوم دقیق نمی فهمن که مشکل ما چی ...

عزيزم ايشالله كه بهترين ها قسمت بشه، از خدا آرزو دارم زود به مرادتون برسين❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی شما میدونید چطور با مترو میشه رفت مام یعنی کدوم ایستگاه بهش خوش مسیرتره؟

قربونت برم من تا حالا مام  نرفتم، فقط پيج دكترهاش رو دنبال ميكنم، من شهرستان هستم عزيزم، ايشالله بهترين تصميم رو بگيري

سلام عزیزم.حالت چطوره؟تو چه مرحله ای هستی؟

سلام عزیزم قربونت 😘 ❤️ خودت و جوجه ها خوبین؟😍

هنوز هیچی. همسر باید میرف اورولوژی. دکتر براش آزمایش و سونو نوشته. دکتر خودمم نظرش رو تخمک اهدایی هست و طبق نظر دکتر زرنانی رحم اجاره ای رو هم مطرح کرد که خب رحم اجاره ای خییییلی هزینه اش بالاست. همسرم هم با اهدایی موافق نیس. ب دکتر گفتم خودم دوباره وارد سیکل پانکچر بشم . 

ازینورم دارم رو تخمک و جنین اهدایی تحقیق و پرس و جو میکنم که ببینم از لحاظ مالی چقدر در توان مون هست . اگر خیلی بالا بود خودم وارد سیکل میشم ولی اگر شرایط مساعدی بود و تونستم رو مخ همسر کار کنم احتمال زیاد برم سراغ اهدایی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم قربونت 😘 ❤️ خودت و جوجه ها خوبین؟😍هنوز هیچی. همسر باید میرف اورولوژی. دکتر براش آزمایش ...

به امید خدا گلم.من میگم کاش همون جنین یا تخمک میگرفتی .البته هر جور باز خودتون صلاح میدونین .میگم شاید تخمک بگیری جنین های بهتری برات تشکیل شه و زودتر جواب بگیری .هزینه تخمک فک کنم حدود ۱۰۰ بشه .یکی از بچه ها چند ماه پیش گرفته .من فک نمیکنم رحمت مشکل داشته باشه چون خودت چند بار مثبت شدی.

بچه ها شما هم وقتی استرادیول میخورین ،پریود نمیشن؟ من سر موقع پریود شدم ولی فقط یکی دوبار لکه اومده ....یعنی پریود نمیاد ....چیکار باید بکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
انومالی من ۲۴ آذر هست .شما رفتی؟طلوع جان فک کنم تو تهران هستیدرسته؟

به سلامتی ان شاءالله.

من هفته ی قبل رفتم.

نه من قبلا تهران بودم، الان اصفهانم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

@مارپلههههههه    

عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله به واسطه دعای حضرت زهرا هرچی از خدا میخوای بهش برسی 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
به سلامتی ان شاءالله.من هفته ی قبل رفتم.نه من قبلا تهران بودم، الان اصفهانم

برام دعا کن گلم اول از همه سالم باشه .واقعا سلامتی از همه چی مهمتره .من شوهرم پسر دوست داره .چون تو این راه خیلی هزینه کردم دلم میخواد با خواسته اون یکی باشه

به سلامتی ان شاءالله.من هفته ی قبل رفتم.نه من قبلا تهران بودم، الان اصفهانم

البته مستقیم چیزی نمیگه .دختر هم باشه نعمت خداست خوشحال میشه .ولی من حسم میگه پسر رو بیشتر دوست داره .انسان میبینی به یک چیزی بیشتر تمایل داره.خدا به هر کی هر چی میخواد بهترینش رو عطا کنه

برام دعا کن گلم اول از همه سالم باشه .واقعا سلامتی از همه چی مهمتره .من شوهرم پسر دوست داره .چون تو ...

عزیزم، ان شاءالله که خدا یه پسر صحیح و سالم بهت بده🥰

پیش همون مقتدری میری برا انومالی؟

سر دخترم که مقتدری تو ان تی جنسیت رو درست حدس زد برام.

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم