2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042131 بازدید | 684228 پست
احساس می کنم چون جنین یه طرفش اهداییه و مال من نیست با بدنم سازگار نمیشه و نمی مونه. موقع انتقال دکت ...

چند بار اهدایی گرفتی؟ 

نگران نباش درست میشه ....خدا بزرگه بلاخره یه جایی تلاشی که می‌کنی میبینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۵ تا جنین با ۷ بار پانکچر به دست آوردم ....سه ساله فقط درگیر پانکچرم .....الانم که ضخامتم ادا در ...

منم نزدیک ۳۸ ام میفهمم این استرس سن رو 

ایشالا به زودی نتیجه میگیری 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️

@فطررس    

عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت و انشالله به زودی مادر شدنت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

با همه ی وجودم از حضرت زهرا می خوام واسطه بشه با دعای خودش مادر شدنت رو رقم بزنه

صبور باش دوست عزیزم خدا خیلی بزرگتر از مشکلات ماست بالاخره این در برای ماهم باز میشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ذخیره ات کم بود که جنینات کم‌ میشد ؟ عزیزم سایت‌هایی که میرفتی رو میتونی معرفی کنی ؟

من نه ذخیره ام خوب بود یعنی با سنم هم خونی داشت ۲.۶ ۲.۸ اینجوری لود حتی ی بار ۶ بود که البته فکر میکنم این اشتباه بود 

ولی من تخمکام به خاطر آندومتریوز شدید بی کیفیت بود 

من مام رفتم و نیکان اقدسیه و از هیچ کدوم راضی نبودم 

فقط فهمیدم که مام جنین شناسش خوبه 

از ۵ تا جنین ۳ تاشو یکجا انتقال دادی ؟ دوتایی دیگه مونده ؟

آره علی رغم اینکه من خیلی ترس دوقلویی و چند قلویی داشتم و از قبل با دکترم صحبت کرده بودم که فقط یکی انتقال بده و تهش دو تا ولی روز انتقال جنین شناس اومد گفت جالب نیستن خیلی سه تا انتقال میدیم 

حالا نمیدونم روی چه حسابی گفت چون یکیش بلاست a بود یکی بلاست B یکی ارلی بلاست A

دورت بگردم انشاءالله. ممنون گلم. ان‌شاءالله خداحفظش کنه. چرا یادمه ک میگفتی کنسل میشه سیکلت. آندومتر ...

نه با سونوی داپلر واژینال 

به دنبال مصرف استروژن بود مال من 

ممنونم ازت فردایی روشنخانما اگر کسی دیگه میتونه کمکم کنه خواهشن جواب بده تشکر از همتون

عزیزم هم ترمینال که پیاده شی معمولا خودشون نمازخونه دارن .برین همونجا استراحت کنین تا بعدازظهر .سوئیت ها تو تهران قیمتشون بالاست

بادکش گرم یا بادکش معمولی ؟ بادکش گرم برام سخته از صدتاش یکیش نمیگیره ،قبلا امتحان کردم اسیر شدم 😔� ...

بادکش گرم 

همزمان رحم و داخل ران رو باهم انجام می دادم

بده همسرت انجام بده خیلی راحته با استکان هم می شه اگه لیوانش رو نداری یه پنس یا قیچی بردار یه پنبه اندازه گردو کوچیک بهش گیر بده بزن تو الکل آبش رو بگیر خیلی زیاد نه در حدی که نچکه آتیش که زدی بچرخون داخل لیوان انتهاش  حتما بچرخون در حد دو ثانیه و سریع برگردون روی شکم 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم نزدیک ۳۸ ام میفهمم این استرس سن رو ایشالا به زودی نتیجه میگیری

ببین یه سوال من پروژسترون که میزدم چندساعت بعدش تب شدید میکردم بالاخره بعداز ۵روز به دکترم گفتم و گفت دیگه نزن حالا این ۵روز به جنینم این تب بالا آسیب زده؟نکنه بخاطر تب جنینم لانه گزینی نکرده؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
@فطررس عزیزم امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت و انشالله به زودی مادر شدنت حدیث کسا خوند ...

تورو خدا برای منم میخونی ۳۹سالمه و روز ۶انتقالم تب شدید کردم میترسم نگیره  و این آخرین بار انتقالمه

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
ببین یه سوال من پروژسترون که میزدم چندساعت بعدش تب شدید میکردم بالاخره بعداز ۵روز به دکترم گفتم و گف ...

پروژسترون باعث تب نمیتونه بشه 

ولی من دقیقا سه روز بعد انتقالم سرماخوردگی شدیدی گرفتم که تا ده روز درگیرش بودم و پنج روز تب داشتم و استامینوفن خوردم هر ۶ ساعت و خداروشکر تاثیری نداشت استامینوفن ساده بخور تب کنترل بشه حتما

عزییییزمچه خوشگله این مدیکور صووورتیییالهی بسلامتی بغل بگیریفردا صبح میزنم بی بی جدید ♥️♥️♥️مرررسی ع ...

عزیزم بیبی چک زدی؟

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810