2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042220 بازدید | 684230 پست
سلام دوستان من انتقال دومم با تخمک اهدایی هم منفی شد. البته دو هفته پیش.نمی دونم دیگه باید چ کار کنم ...

ایشالا به امید خدا معجزه ایی بشه و با ناباوری ببینی که با تخمک های خودت خدا خواسته باردار شدی.

برای خدا کاری نداره امیدتو از دست نده.

با ناراحتی کاری پیش نمیره از خواسته ات هم دورتر میشی.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

رز وقتی تواسترادیول میخوری عذرمیخوام ترشح واژن داری؟ بچه ها اگ کسی باخوردن استرادیول ترشح ژله ای کشد ...

بله دارم 

البته من هم قرص استرادیول دارم ....هم اینکه پماد استرومارین که همون استرادیول واژینال هست ....از وقتی واژینال استفاده کردم این ترشحات هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز ب نظرمن ضخامت 6ب بالاقابل قبوله. یعنی خود6هم خوبه دکترای ای وی اف سخت میگیرن بخاطر خودمون. مگ اون ...

آخه برای من اصلا ۶ هم نمیشه متاسفانه ،از همون اول به شش نرسیده ....هنوزم که هنوزه بعد دو هفته استفاده از کلی استرادیول زیر شش مونده ....دکتر گفت آندومترت از نوع مقاوم هست اگه همینطوری بمونه باید با شش و نیم و اینا انتقال بدی 😔😔😔😔

انشاءالله خیره برات دوز استرادیولوبالاببر

۴ تا خوراکی داده دیگه بالا نبرد ....گفت اینجوری نیست که هر چی ضخامت بالا نرفته دوز قرص بالا ببریم ،عوضش پماد واژینال داد همون استرومارین ....اینم روزی سه بار 

دورت بگردم انشاءالله. ممنون گلم. ان‌شاءالله خداحفظش کنه. چرا یادمه ک میگفتی کنسل میشه سیکلت. آندومتر ...

سپیدار جون بدون داروی هورمونی ضخامتت چنده ....شاید بدون دارو اوکی باشه دیگه لازم نباشه دارو بگیری و بتونی انتقال بدی 

سلام دوستان من انتقال دومم با تخمک اهدایی هم منفی شد. البته دو هفته پیش.نمی دونم دیگه باید چ کار کنم ...

عزیزم مشکلتون فقط تخمکه ؟ اسپرم اوکیه ؟ 

ناراحت نباش انشالله که درست میشه 😔😔😔😔

سلام عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم آروم بشی انشاءالله خدا بهت صبربده. چون صبرخیلی بهت آرامش میده. درست ترتصمیم میگیری عزیزم همسرت انالیزاسپرمش اکی بود رحمت چی؟ سی دی مارکرات اکی بود؟ببین چ کاری بایدمیکردی وانجام ندادی. الهی ک خدا روزیتو ب زودی بده اگ میدونستی ک با گریه ازخواستت دورمیشی انقدرخودتوعذاب نمیدادی گریه خوبه دورت بگردم اتفاقا روح وجلامیده غم میریزه بیرون ولی اندازش. دیدی حضرت یعقوب چقدرگریه کردازخواستش دورشدهمین ک بخودش اومد خدابازنظرکردلطفشوشامل حالش کرد. مطمئن باش توهم مادرمیشی ب وقتش گلم ❤️‍🔥😍🥰

بچه ها کیا تب و لرز شدید گرفتن بعداز زدن آمپول پروژسترون؟تب و لرز خطر نداره برای جنین؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
غصه نخور عزیزم انشاءالله میره بالا. توکلت بخدا باشه. کاش پچ میگرفتی

۵ روزه که پچ هم استفاده میکنم 😁😁😁 فکر کنم اونم تاثیر نداشته وگرنه ضخامت یه ذره خودشو تکون میداد

۴ تا خوراکی داده دیگه بالا نبرد ....گفت اینجوری نیست که هر چی ضخامت بالا نرفته دوز قرص بالا ببریم ،ع ...

عزیزم نمیدونم کدوم تاپیک خانمی میگفت دکترم چن دوره 4تا استرادیول میدادضخامت باللنمیرف کنسل میشد بعداین همه وق تلف کردن 6تاداده ضخامت بالا رفته. البته واسه توچون 3نوبت واژینال هم داری فک کنم همین دوزکافیه

سپیدار جون بدون داروی هورمونی ضخامتت چنده ....شاید بدون دارو اوکی باشه دیگه لازم نباشه دارو بگیری و ...

پایینه عزیزم بدون دارو اگ قسمتم باشه خداخودش جورمیکنه من اندازه توانم تلاش می‌کنم اول وآخرخدابایدبخوادبرام

۵ روزه که پچ هم استفاده میکنم 😁😁😁 فکر کنم اونم تاثیر نداشته وگرنه ضخامت یه ذره خودشو تکون میداد

خوب خداروشکر انشالله یهویی میره بالا😍😍😍 ورزش‌های کشسانی انجام بده ب رحمت فشاربیادگرم بشه. 

عزیزم نمیدونم کدوم تاپیک خانمی میگفت دکترم چن دوره 4تا استرادیول میدادضخامت باللنمیرف کنسل میشد بعدا ...

نمی‌دونم که خودم تجربه ندارم ....دکترام هر کدوم یه روشی دارن با همون روش جلو میرن 

رز من خیلی سیکلام کنسل شد بخاطر ضخامت.

پماد واژینال استرومارین برام بی فایده بود.

بهترین روشی ک جواب گرفتم این بود ک اول سیکل محرک میگرفتم مثل سینال،بعد از ۷ م استرادیول شروع میشد،تا ۶ تا استرادیولم داشتم،استرادیول خارجی فقط جواب داده واسم،اخرین بار قرص واژینال جیناتی هم داشتم

2810