2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042374 بازدید | 684241 پست
منم حس شمارو داشتم جنینامو بردم مرکز مام اونجا انتقال دادم درواقع درکمال بی خیالی رفتم اونجا اما الا ...

خیلی خوشحالم برات عزیزم الحمدلله نتیجه تلاشاتو دیدی.من فقط ازخدامیخوام زوترازبلاتکلیفی دربیام معدم داغونه نمیتونم غذابخورم خوب بخابم.رنگم زردشده. هرچ پیش آیدخوش آید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان 

یه راهنمایی ازتون میخواستم ،من سابقه دو بار انتقال و دوبار پانکچر داشتم که متاسفانه بی ثمر بود ،میخوام مجدد شروع کنم اما در انتخاب دکتر و مرکز بسیار سردرگم هستم،پزشک قبلیم دکتر محمد زاده بودن که مرکز گاندی انجام داده بودم ،الان نمیدونم پیش چه دکتری شروع کنم و چه مرکزی که هم جنین شناسش خوب باشه و هم پزشک زنانش،ممنون میشم راهنماییم کنید.

خیلی خوشحالم برات عزیزم الحمدلله نتیجه تلاشاتو دیدی.من فقط ازخدامیخوام زوترازبلاتکلیفی دربیام معدم د ...

حالتو درک میکنم عزیزم

انقدر حالم بد شده بود که دیگه نمیخواستم طرف مرکزی که جنینام بوده برم

با اجبار همسرم رفتیم جنینارو منتقل کردم مرکز مام

حتی تکلمم ایراد پیدا کرد حوصله حرف زدنو نداشتم

اما باید به خودمون کمک کنیم 😘

الان هم روحیه خوشحالی کردنو ندارم 

سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم ،من سابقه دو بار انتقال و دوبار پانکچر داشتم که متاسفانه بی ث ...

سلام 

من مرکز مام رو پیشنهاد میکنم با دکتر تمیزی یا دکتر شاکریان

ببینید دوستان نظرشون چی هست 

من آزمایش ایمنیم مشکل نداشت،با این حال دکتر ایمنی گفت اگه میخوای سرم بزن، حالا نمیدونم بزنم یا به هم ...

منم مشکل ایمنی نداشتم ولی دکتر برام هیدروکسی کلوکین نوشته از سومین روز پریودی تا الآنم روزی دوتا میخورم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اسم قرص هیدروکسی کلروکین اشتباه تایپی،ویرایش نشد🤗🤗😁😁😁چون چهار پانکچر وسه انتقال ناموفق داشتم برام نوشت

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اسم قرص هیدروکسی کلروکین اشتباه تایپی،ویرایش نشد🤗🤗😁😁😁چون چهار پانکچر وسه انتقال ناموفق داشتم بر ...

مرسی عزیزم،خوبه منم سراز خود از الان شروع کنم، روز اولم، آخه دکترم از روز انتقال میده،دیره به نظرم 

سلام من مرکز مام رو پیشنهاد میکنم با دکتر تمیزی یا دکتر شاکریانببینید دوستان نظرشون چی هست

ممنونم

۳ نفر و بهم معرفی کردن دکتر تمییزی،شه بخش و خسرو مهر،حالا دوستان دیگه اگر تجربه ای دارن بگن ممنون میشم 

حالتو درک میکنم عزیزمانقدر حالم بد شده بود که دیگه نمیخواستم طرف مرکزی که جنینام بوده برمبا اجبار هم ...

دورت بگردم انشاءالله همیشه موفق ومؤید باشی.من اتفاقا روحی اکی هستم اگ بدن دردم بزاره. ازی چیز خیلی ناراحت بشم ی کوچولوگریه کنم روحیم مثل قبل عالی میشه ولی لامصب اين معدموهردارویی خوردم افاقه نکردهمش درازکشم نمیتونم آشپزی کنم غذانمیخورم بدم میادفقطنون پنیر

سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم ،من سابقه دو بار انتقال و دوبار پانکچر داشتم که متاسفانه بی ث ...

سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی وخوشی شروع کنی وب خواسته دلت برسی.من مرکزمام وخیلی شنیدم دکترعلیرضایی دکتر تمیزی دکتر لاهوتی وچن تادیگ تعریفشونوشنیدم. معطلی وهزینه این مرکزبالاست درجریان باش یهوشوکه نشی.

ممنونم۳ نفر و بهم معرفی کردن دکتر تمییزی،شه بخش و خسرو مهر،حالا دوستان دیگه اگر تجربه ای دارن بگن مم ...

عزیزم منم ۴ سال وقتم رو بیمارستان بهمن هدر دادم الان که اومدم مام تازه فهمیدم چقدر مِتُدهاشون متفاوته و واقعا دکترا تو مام حرفه ای هستن همشون خوبن من با دکتر علیرضایی شروع کردم فقط این دکتر خیلی خیلی شلوغه صف انتظار برای ویزیتش حداقل ۶ ساعته ولی بقیه دکترای مام هربار که بری ۲ تا ۳ ساعت زمان میبره 

اگه رفتی مام خیلی درگیر انتخاب دکتر نباش چون همشون یک تیم هستن (تیم دکتر نصر) و یه نکته مهم خودت از دکترت بخواه برای پانکچر برات داروهای خارجی تجویز کنه برای من واقعا تفاوت داشت ایرانی و خارجی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
سلام عزیزم انشاءالله بسلامتی وخوشی شروع کنی وب خواسته دلت برسی.من مرکزمام وخیلی شنیدم دکترعلیرضایی د ...

ممنون عزیزم انشاالله برای همگیمون خیر باشه ،من قبلا تو تاپیک بودم و آیدی شما برام خیلی آشنا هست .

ممنونم،زنگ زدم قیمت ازشون گرفتم هزینه پانکچر و انتقالش با مراکز خصوصی دیگه تقریبا برابر بود ،اینکه شلوغ هست یکم مرددم میکنه که نکنه روی رسیدگیشون تاثیر بزاره

مرسی عزیزم،خوبه منم سراز خود از الان شروع کنم، روز اولم، آخه دکترم از روز انتقال میده،دیره به نظرم

برای منم هیدروکسی رو ۴ هفته و پردنیزولون سه هفته قبل انتقال گفته بود شروع کنم 

اینجا هم از بچه ها شنیده بودم اکثرا قبل انتقال شروع کردن چون میگن تا بیاد تاثیرشو نشون بده باید چند هفته بگذره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810