2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7033252 بازدید | 683657 پست
سلام روز ۷انتقالم با دکتر نیره تمیزی مرکز مام۳جنین واسم انتقال دادبلاست_ارلی بلاست_کامپکت ۴روزه Bبی ...

سلام عزيزم صد در صد مثبته ولي أصلا ديگه بي بي نزن تا زمان ازمايش اينجوري استرس ميگيري و استرس خيلي بده

دكتر خوبي هست؟ راضي بودي؟

[QUOTE=360604374]انشالله بسلامتی بری آزمایشم بدی صدای قلبم بشنوی🙏🙏💚💚🤱🤱🥹 من روز 10امروز لکه دیدم از صبحو سردرد ...[/QUOTEخوبه نشونه لانه گزيني هست

أصلا بي بي و … نزار استرس ميگيري

مبارك باشه❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بسلامتی بری آزمایشم بدی صدای قلبم بشنوی🙏🙏💚💚🤱🤱🥹من روز 10امروز لکه دیدم از صبحو سردرد د ...

سردرد از علائم بارداریه که نگران نباااشید 😍

مررسییی ❤️امیدوارم هممون مادر بشیم 

2804
سلام روز ۷انتقالم با دکتر نیره تمیزی مرکز مام۳جنین واسم انتقال دادبلاست_ارلی بلاست_کامپکت ۴روزه Bبی ...

عزیزم مبارکت باشه مثبته خدارو شکر

یه سوال ازت دارم دکتر تمیزی روز چندم پریودت برات انتقال داد ؟ شنیدم تو مام روز ۱۸ تا ۲۰ انتقال میدن 

سونو قبل انتقال روز ۱۰ تا ۱۲ رفتی؟ ضخامت آندومترت اونموقع چند بود؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

@عبدالواحد

عزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله که حاجتت رو به واسطه ی دعای حضرت زهرا خیلی زود از خدا بگیری

عزیزم مبارکت باشه مثبته خدارو شکریه سوال ازت دارم دکتر تمیزی روز چندم پریودت برات انتقال داد ؟ شنیدم ...

یک ماه قبل از انتقال رفتم مرکز 

سونو کرد داروی انتقال داد برای ماه بعد گفت از روز اول پریود شروع کنم

روز ۱۰تا دوازده برم واسه تعیین روز انتقال

روز ۱۲سیکل رفتم مرکز 

سونو کرد انتقالم ۱۰ونیم بود گفت روز ۱۹سیکل انتقالم باشه

روز ۱۹سیکل ساعت ۶:۴۰دقیقه صبح مرکز بودم تا ۹ونیم کارم انجام شد 

رفتم هتل فرداش رفتم فرودگاه وبرگشتم خونه 

دکتر خوبیه 

سلام خانمهای گل منم آی وی اف و میکرو کردم مثل اکثر تون و سرکلاژ و استراحت مطلق هستم برای منم خیلی دعا کنید واقعاً خیلی سختی کشیدم و بارداری پرخطر و دیابت بارداری دارم دعام کنید این بارداری سوم منه ولی هنوز بچه ندارم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

سلام خانمهای گل منم آی وی اف و میکرو کردم مثل اکثر تون و سرکلاژ و استراحت مطلق هستم برای منم خیلی دع ...

عزمزمه انشالله به حق حضرت زهرا که به سلامتی پیش میره و نی نی رو سالم و سلامت بغلش میکنی

سلام عزیزم منم دقیقا شرایط شما رو داشتمناباروزی با کیست آندومتریوز و یه بچه که همش میگفت من تنها میم ...

خیییلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی خیلی قشنگ بود متنت اولین نفری که منو درک کرد چون همه میگفتن اصلا اگه ماهمین یکی روهم داشتیمدیگه میرفتیم دنبال زندگیمون کسی درک نمیکرد قشارای اطرافیان، بچه ای که همش تنهاییشو جلو همه میگه و...

ان شاءالله خدا دلتو شاد کنه حاجت روا بشی 

دامن همگیمون سبز بشه به حق حضرت زهرا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

2809