2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7032700 بازدید | 683601 پست
طلوع جان تو توی این مدت تهوع هم داشتی ؟

من هفته های اوا خیلی کم تهوع داشتم.

ولی سر دخترم خیلی حالم بد بود، همش بالا میاوردم.

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها برا بند اومدن لک بینی تو اوایل بارداری چیکارا میکردیم؟ برا یکی از فامیل می‌خوام . دکتر و سونو نبوده . سرخود می‌تونه شیاف یا آمپول بزنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
خدارحم کرد بخودتون..والا خوب ک اون طرف هم چیزیش نشد..سرعتی ک میگین خیلی بالاست

نه اونم چیزیش نشد ماشینشم کم خسارت دید فقط کاپوتش جمع شد اما ماشین روشن میشد موتوریش سالم بود ماشین اون محکم بود 

شیاف و بدون نسخه میتونه بخره بزنه استراحتم داشته باشه

ممنونم. در مورد آمپول رگام چیزی میدونین ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچها کسی تا حالا هپارین زده؟ من دکترم ب جا انوکسا هپارین داد اینبار برا ۳۰روز بهم ۶۰تا داده اما تو د ...

شاید دوزشون با هم فرق داره؟

شاید دوزشون با هم فرق داره؟

نه تازه انوکسا ۴۰۰۰بود هپارین. بیشتره ۵۰۰۰این ماه کلا برام بد نسخه زدن امپول پروژسترونامم جا ب جا روزی ۱کرده بهم نگفته بود پروژسترون و کم میکنم دکتر

ممنونم. در مورد آمپول رگام چیزی میدونین ؟

سلام عزیزم ،برای کساییه که گروه خونی منفی دارن میزنن، من گروه خونیم o- بود،آمپول رگام هفته ۱۸ بارداری زدم موقع زایمان هم از بچم نمونه گرفتن چون گروه خونیش به من رفته بود دیگه برام نزدن اما اگه گروه خونی بچه به پدر بره باید دوباره آمپولو برام میزدن،اگه گروه خونی بچه به پدر بره و امپولو نزنی برای بارداری بعدی باعث سقط میشه

ممنون عزیزم،زنگ زدم مطب نانکلی گفت ایران نیست تا دو ماه دیگه هم نمیاد،این هر روزی زنگ بزنم برا همون ...

سلام عزیزم خوبی شرمنده سوال میکنم تعداد میوم هات چند تا هستش بعد داخل رحمی هستش یا خارج از رحمی نظر دکترت راجع بهش چی بود

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزان خوبین سلامتین گوشیم خراب شده به زبون ساده لال شده و الان هم صدا و تصویر منو از گوشی همسرم دارین😂😂😂😎

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

خیلی ممنونم،خیلییییی،بخدااشک توچشمام جمع شد...برام دعاکنین خانواده شوهر،خیلی اذیتم میکنن،دعاکنین دهنشون بسته شه،دعاکنین صاحبخونه شیم ماهم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان کرج دکتر خوب بارداری پر خطر میشناسین برای مراقبت های باردهری بعدم ان شاالله زایمان

دکترفتانه مختاری خوبه

تومرکزناباروری رویش کرج هم آی وی اف انجام میده.

مطب خصوصی هم داره توکرج.

اسمش رسرچ کن بنظرم آدرس مطبش ر بیاره

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
2809