2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042452 بازدید | 684244 پست
منکه طبیعی اوردم

واقعا؟ باریکلا

منم دلم میخاست طبیعی بیارم، ولی ۲تا دکتر گفتن نه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
قربوووونت برم عزیزم 😭 😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️الهی حاجت روایی خودت عزیزم🥰😍

عزیزم چیکارا میکنی؟

جنین داری باز؟ کی میری انتقال؟

ان شاءالله جای نی نی زود زود سبز شه ما اینجا برات ذوق کنیم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیشد عزیزم ؟ 😍😍 ذوقتو دارم بیا تعریف کن

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خداروشکر قلبش تشکیل شده بود اما هماتوم دارم اما از استرس ظهر تاحالا دارم گریه میکنم بد بخت شدیم ماشینمون نصف پشتش نیست فقط تنها شانسی ک اوردیم خودمون سالمیم 😔😔😔

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

عزیزم آروم باش دیدن قلبش گوارای وجودت▫❤️

خیلی ناراحت شدم بخاطر هول تصادف و ماشین ولی از ذهنت دورش کن 

بلا دور باشه ان شا الله

سعی کن بهش فکر نکنی خدا بزرگه حل میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

خخداروشکر که هر ۳تاتون سالمید

میدونم ضرر سخته مخصوصا تو این گرونی

ولی به این فکر کن که اگر خدای ناکرده برای خودتون اتفاقی افتاده بود حاضر بودی کل ماشین ازبین بره ولی خودتون سلامت بودید

🥹♥️من هنوزم تو اینستا کلیپ بچه میبینم گریم میگیره هنوز باورم نمیشه ک مادر شدم کاش زودتر تکون هاشو ح ...

چون شما باید سیسمونی بخری لیست من به دردت نمیخوره 

من خیلی چیزا رو دارم

انشاالله به زودی تکون میخوره و خیالت راحت میشه

منم ۱ماهی هست که تکون میخوره تازه فهمیدم باردارم 

عزیزم چیکارا میکنی؟جنین داری باز؟ کی میری انتقال؟ان شاءالله جای نی نی زود زود سبز شه ما اینجا برات ذ ...

سلام عزیزم 😘قربونت

نه جنینام تموم شد دیگه😅 منتظر ی زمان خالی ام ک برم دکتر جواب آز ژنتیک رو ببرم و ببینم چی میگن.

ممنووونم ❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ااای وای عزیزم😥 حتما خیلی ترسیدی. باز خدارو هزاران بار شکر که خودتون سالمید🥺 ان شاالله خییییلی زود ضرر مالی هم جبران میشه توکل ب خدا.

می‌دونم سخته ولی سعی کن آروم باشی و غصه نخوری، ب خاطر نینی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم آروم باش دیدن قلبش گوارای وجودت▫❤️خیلی ناراحت شدم بخاطر هول تصادف و ماشین ولی از ذهنت دورش کن ...

نمیتونم اصلا خابم نمیبره شب تاحالا از استرس هی میپرم نمیدونم دیگه شوهرم چجوری بره کار ماشینمون دیگه بدرد اوراق میخوره اون خیر ندیده هم ک زده بهمون اصلا بیمش ۳۰تومنه نمیدونم انقد فکر کردم روانی شدم 😔😭

خخداروشکر که هر ۳تاتون سالمیدمیدونم ضرر سخته مخصوصا تو این گرونیولی به این فکر کن که اگر خدای ناکرده ...

اونش ک اره خداروشکر سالمیم اما خیلی سختمه حالا بدون وسیله چیکار کنیم اونم با ماشینی ک دیگه ماشین نمیشه 😔همش فقط فکر اینم ک شوهرم دیگه نمیتونه بره کار چیکار کنم 

خدا رو شکر که قلب نی نی تشکیل شده .و خدا رو شکر که سالمین عزیزم.دور از جون همین تصادف ها بوده که طرف جونش رو از دست داده .اصلا غصه نخور و فقط خدا رو شکر کن.جای مال دنیا پر میشه گلم.خدا بزرگه .الان ذوق نی نی کوچولو رو بزن 

2810