2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خارجی از کدوما ؟ پچ استرادیول یا اینکه قرص ؟ از اون قرص‌هایی که ظرفشون گردالی هست از اونا گرفتم اما ...

قرص واژینال جیناتی امتحان کردی ؟ منم یکی از سیکلام بخاطر ضخامت کنسل شد همین سیکلی هم که انتقال دادم بازم روز ۱۳ ضخامت ۵ بود ولی با چهار شب استفاده از جیناتی شد هفت نیم، فقط موندم چرا سیکل قبلی سیکل کنسل کرد و جیناتی نداد ،حالا اینم اگه امتحان نکردی تست کن انشالله جواب بده

راستی با روغن سیاه دونه ماساژ ندیا ،واسه ضخامت پایین سیاه دونه خوب نیست ،نهایتش خواستی روغن بزنی کرچ ...

نه اینو از همون اول نتونستم ،اینکه کلا روغنی میشم اذیتم می‌کنه ،واقعا برای ضخامت خوب نیست ؟ من فکر میکردم خوبه ....اینکه ماساژ نمی‌دادم عذاب وجدان داشتم ....خدا خیرت بده که گفتی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دورت بگردم انشاءالله درست میشه منم ضخامتم ب سختی بالامیره. فک کنم اون دفه ک روز11پریودی6نزدیک 7بودب ...

دیروز دکتر واژینال نوشت برام ببینیم بالا می‌بره ،استرادیول منم جنسش خوبه ایرانی نیست ولی تاثیر نداشته دیگه ،خدا کنه تکون بخوره 🥲🥲🥲🥲

عزیزم ناراحت نباش منم با استرادیول ضخامتم خوب نبود دکتر کنسل کرد،ماه بعد بهم استروژن داد ضخامتم خوب ...

برای شما واژینال بود ؟ دیروز برای منم واژینال نوشت ،ولی ایرانیه 

میفهمم چی میگی لامصب این ضخامت خیلی نازداره. ولی تومرتب بخوری مرتب میره بالاضخامتت چندبود آخرین سونو ...

۵ بود چون گفت هنوز به ۶ نرسیده ،آخه می‌دونی قبلا من ضخامت من تا همین حد بالا میرفت ،من از این میترسم که همینجا گیر کنه و با انواع داروها هم بالا نره 

قرص واژینال جیناتی امتحان کردی ؟ منم یکی از سیکلام بخاطر ضخامت کنسل شد همین سیکلی هم که انتقال دادم ...

از پیامت شات گرفتم 

رو دارو نوشته جیناتی ؟ برای منم استرومارین نوشت دیروز اونم واژیناله ،بعد چند روز میرم سونو ،نمیدونم دیگه تاثیر بذاره یا نه 

دکترا همینن ،منم دوره پانکچر به خاطر همین که کاری رو لفتش میداد و بعد برام انجام میداد با این حال که قبلش خودم اصرار میکردم انجام بده ولی نمی‌داد بعد یکی دو ماه انجام میداد کلی وقتم تلف میشد 

2810