2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042746 بازدید | 684270 پست
البته تصمیم گرفتم به یه دکتر اکتفا نکنم. مدارک پزشکی ببرم پیش دکتر رستمی چون مسن و باتجربه هستن. و د ...

رستمی از همه جا گرون تره ولی آمار خوبی داره دختر خاله خودم با اینکه شوهرش واریکوسل شدید داشت با انتقال اول مثبت شد و نی نی بدنیا اومد

دوستان شمام قبل پانکچر امپول میزدید حس سنگینی داشتین من تا فردا آمپول دارم سینال اف وhmgوستروتاید

بدنم ی جوریه مثل آدم ک سرما میخوره بدنش کرخته دستا پاها ی جوری میشه همش هم خوابم میاد حال هیچ کاری ندارم ولی بزور انجام میدم 

طبیعیه یا فقط من اینجوریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم می‌تونه به‌خاطر میوم باشه .....وقتی دکتر می‌دونه میوم داری چرا انتقال میده ....اینجور مواقع ...

خودش وقتی سونو میکرد میگفت میوم اینترامورال داری ولی چیزی نگفت که باعث میشه انتقال منفی بشه

بله گلم می‌تونه به‌خاطر میوم باشه .....وقتی دکتر می‌دونه میوم داری چرا انتقال میده ....اینجور مواقع ...

هیسترو درد داره،چجوریه،چند وقت بعدش میشه انتقال داد،اینکه میگن بعد از هیسترو ممکنه رحم چسبندگی بگیره درسته؟

دوستان شمام قبل پانکچر امپول میزدید حس سنگینی داشتین من تا فردا آمپول دارم سینال اف وhmgوستروتایدبدن ...

طبیعیه عزیزم ،عوارض داروهاست،مقدار زیادی هورمون وارد بدن میشه معلومه که بدن واکنش نشون میده و خسته میشه،بعد پانکچر کم کم بهتر میشی ،نگران نباش

ممنون عزيزم ايشالله خدا بهت بهترين فرزند دنيا رو بدهوالا نميدونم چمه همش استرس دارم

انشالله خوش خبر باشی عزیزم 😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون برام دعا کنید 🫡🫡🫡

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ امیدت به خدا باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم .ایشالله حاجت روایی خودت و دوستان

😘♥️

همچنین شما عزیز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشيد من امروز لك قهوه اي ديدم پروژسترون زياد كنم؟

روز چند بودی عزیز ؟ این نشونه ی خوبیه 😍 انشالله مامان شدی دختر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان شمام قبل پانکچر امپول میزدید حس سنگینی داشتین من تا فردا آمپول دارم سینال اف وhmgوستروتایدبدن ...

طبیعیه عزیزم بالاخره بدنت داره بیشتر از اون چیزی که هرماه تخمک تولید میکرده میسازه ... من با یه دونه تخمک هم ماهانه بدنم ریکشن نشون میداد شما ک دیگه داری داروی هورمونی مصرف میکنی

بعد پانچر یواش یواش به حالت قبل برمیگردی فداتشم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستای اصفهانی من نمیدونم برای پانکچر وانتقال برم شهید بهشتی یا بیمارستان میلاد اصفهانراستش هزینه می ...

دکترت کیه عزیزم؟ یکی از دوستامون بعد شهید بهشتی رفته بود میلاد ولی بهش گفته بودن جنین شناس هردو مرکز یکیه، امیدوارم اشتباه نگم،حالا خودش پیامتو ببینه میگه برات

هیسترو درد داره،چجوریه،چند وقت بعدش میشه انتقال داد،اینکه میگن بعد از هیسترو ممکنه رحم چسبندگی بگیره ...

نه عزیزم اتفاقا با هیسترو چسبندگی هم اگه باشه برطرفش میکنن ....بعضی دکترا بیخیالن ....کاش ازش بپرسی یا خودت پیشنهاد بدی ....بیهوشی داره مثل پانکچر در عرض ۲۰ دقیقه تموم میشه ....اگه بعد عمل چند روز مراعات کنی اصلا درد نداره خیلی راحته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دکترت کیه عزیزم؟ یکی از دوستامون بعد شهید بهشتی رفته بود میلاد ولی بهش گفته بودن جنین شناس هردو مرکز ...

دکتر الهام نقشینه عزیزم 

نمیدونم والا بهشتی رو میگن شلوغ تر هست 

میلاد رو میگن خلوت‌تر وتمیزتره 

ولی کلا نمیدونم کدومو برم بهتره

2810