2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042731 بازدید | 684270 پست

سلام، برای من مشگل ایست قلبی توی ۱۱ هفته اتفاق افتاد وقتی برای انتی رفتم دکترم گفت ایست قلبی احتمالا بخاطر انتی بالای جنین بوده یعنی چون جنین سالم نبوده دچار ایست قلبی شده، با اینکه گرید جنین A بود، و وقتی با دکتر جنین شناس مرکز صحبت کردم بهم گفت باید اینقدر انتقال بدی تا آخر جنین سالم داشته باشی وگرنه با ازمایش ژنتیک روی جنین مشخص نمیشه ، حالا من نمیدونم چقدر درست باشه چیزهایی که گفتم.

سلام گلم ممنونم. منم پارسال آخرین انتقالم بود آذر ماه. اون موقع پردنیزولون 5. آسپرین. 80.انوکسان 600 ...

ولی نه دلم برات روشنه.نمیدونم رو چه حساب.اما این بسته آخر جنین رو انتقال بده بعد تصمیم بگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مشکل ضخامت دارم اصلا ضخامتم تا حالا بالای ۵ نرفته

ان شاالله با این بالا می‌ره پس😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام.بعد از ایست قلبی جنین دیدم قرص هیدروکسی کلروکین۲۰۰ و آسپرین ۸۰ دو عدد و پردنیزولون با دوز بالا ...

برا منم دکتر زرنانی دوز پردنیزولون رو عوض کرد و بالا برد. البته نمی‌دونم دکتر خودم چی بگه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برا منم دکتر زرنانی دوز پردنیزولون رو عوض کرد و بالا برد. البته نمی‌دونم دکتر خودم چی بگه

روزی ۶ تا پردنیزولون دادن .با روزی دوتا هیدروکسی.و جواب گرفت.ایشالله روزی خودت بشه و شادی از ته دل نصیبت

سلام دوستان روزتون بخیر منم دقیقا شرایط مثل شما بود ۴ بار باردار شدم اونم طبیعی ولی همشون نهایت تا ه ...

ممنون عزیزم ❤️ 

ی سوالی داشتم از کسی ک تخمک میده هم آزمایش ژنتیک میگیرن؟ منظورم اینه ک میشه فهمید تخمک اون خانم مشکل ژنتیکی نداره؟ 

و اینکه معمولا چند تا تخمک میدن و هزینه چقدره؟

خوبی عزيزم. الهی هزاربارشکرک ژنتیک تون خوب بود. فاطمه جون. عزیزم اگ ازجانب همسرت مطمئن هستی اسپرم قو ...

ممنووونم عزیزم 😘 

از لحاظ اسپرم ک اولین مشکل مون همین بود ولی خب تو آی وی اف خیلی مسأله مهمی نیس ظاهراً. تخمک خودمم نمی‌دونم والا ضعیف هست یا نه. از کجا میشه فهمید؟ فقط همیشه فولیکولم کم هست چون ذخیره کمه. ولی از اونجایی ک غیر از یه مورد تو تموم ۴ تا پانکچر همه جنین ها aبودن و معمولا دو تا از تخمکا از دست میرفتن من فکر میکردم کیفیت تخمک بد نیس. ولی نمی‌دونم از کجا میشه مطمئن شد.

ممنونم فدات شم. اگه نکته ای تو ادامه درمانتون بهش برخوردید. که جدید بود ممنون میشم لطف کنید به من بگ ...

ان شاالله حتما عزیزم. شمام همچنین.

منم تهران نیستم. تبریزم 

ممنونم گلم که جامع و کامل توضیح دادید. منم حال دل شمارو ازاعماق وجودم میفهمم. ولی ناامید نمیشم از در ...

درسته. توکل ب خدا.دقیقا ناامیدی نداریم تو این راه😅

فقط رحم جایگزین خیلی هزینه اش بالاست. من متاسفانه الان نمیتونم بهش فکر کنم. از طرفی جنین هم ندارم فعلا. برم ببینم دکترم چی میگه . توکل ب خدا فقط دعا میکنم خدا بهترین راه رو پیش پامون بذاره❤️

ینی چربی خون منظورتونه.؟ من همیشه چربی خونم نرمال بوده. فک نکنم ربطی داشته باشه. اگه داشت پزشکی ما ح ...

متاسفانه منم اطلاعی ندارم راجبش. فقط همین dfiرو می‌دونم و کاریوتایپ رو. بقیه چیزایی هم ک تو برگه کاریوتایپ نوشته نمی‌دونم چی هستن😥

روزی ۶ تا پردنیزولون دادن .با روزی دوتا هیدروکسی.و جواب گرفت.ایشالله روزی خودت بشه و شادی از ته دل ن ...

اوه چقدر زیاد😅 همون پردنیزولون ۵ رو روزی ۶ بار؟

ممنونم عزیزم 

عالیه همگی من فردا راه میرفتم طرف تهران بعد نهار می‌خوام خودم آمپولمو بزنم شماها رو میبینم چه مامانی ...

عزیز دلم ماهم اولش اصلا دلو جرعت نداشتیم ولی متاسفانه انقد تکرااااار شد  که مجبور شدیم خودکفا بشیم...

انشالله این انتقالت نتیجه بخش باشه و مثبت بشی قشنگم😍♥️قربون ۳ تا جوجت بشم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم ب دست اعتقاد دارم بیرون میرفتم خیلی دردمیکردولی خودم زدم اصلاحتی شک کردم تزریق انجام شده😆

ولی بازم جرعت ندارم پلی سلین رو خودم بزنم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ادم از این می ترسه یه وقت تو رگ زده بشه .

عزیز دلم+ این رو نصف لپ باسن در نظر بگیر بالا سمت بیرونی رو در نظر بگیر و تزریق کن..

من سر پا میزنم دراز کشیده هرچی امتحان کردم نشد

جلو اینه کامل همون قسمت بیرونی دیده میشه 

سرنگ ک داخل رفت یکم بکش بیرون ببین داخلش خون میره یا ن

اگ نرفت یعنی جاش عالیه..

من اولش میترسیدم با سرنگ خالی بدون سوزن امتحان کردم تا جاشو بدون ترس پیدا کنم و سرنگت هوا نداشته باشه🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810