2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست
عزیزم روز چند انتقالی ؟بی بی زدی

روز ۱۱هستم

نه بی بی نمی زنم 

چون دو بار امپول hcg زدم و اینکه اگه منفی بشه خیلی خیلی اذیت میشم. 

۴ ماه پیش ک انتقال دادم بی بی ک منفی میشد خیلی اذیت میشدم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه علائمی داری ؟

من هیوقت درد پریودی ندارم .ولی الان دوسه روزه جاهی زیردلم تیرمیکشه و کمردردمیگیرم خیلی زیاد.پاهامم دردمیکنه و سینه هامم دست میزنن دردمیکنه و حس میکنم سنگین شده.البته ممکنه همه اینابخاطرداروهام باشه

سلام چرا اون خانمی که گفتین سونو انتی نمیره؟ دیگه الان وقتشه که، توی اون سونو اگه خدایی نکرده هماتوم ...

نوبت دارن برا یکشنبه. چند روز دیگه باید بره. براش دعا کنید. سنش بالاست. و زندگیش بنده به همین قضیه. 

اصلا نمیشه استراحت مطلق باشم ی بچه دیگه دارم که دائم منو از جام بلند میکنه

مبارک باشه عزیزم بچه اولتون چند سالشه 

منم اخر هرداد امسال انتقال دادم منفی شدم دخترم دو سال و هشت ماهش بود نمیتونستم خیلی استراحت کنم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام چرا اون خانمی که گفتین سونو انتی نمیره؟ دیگه الان وقتشه که، توی اون سونو اگه خدایی نکرده هماتوم ...

سلام گلم ممنونم ازراهنماییتون. چشم بهشون میگم. تو روستا هستن. تا شهر مسیرشون دوره. وسیله ندارن. مرتب نمیتونن برن پیگیری. علائم هفته 12 و13 چی هست شما که قبلا باردار بودید درد سینه ندارن. نگرانه. التماس دعای ویژه داره. 

من تا حالا تو انتقالام امپول هاش سی جی نزدم

سلام عزیزم انشالله که جواب بگیرین منم ۲ ماه دیگه میرم واسه کاشت میخواستم بدونم چقدر تا الان امپول زدین؟ چند بار سونو رفتین ؟ خیلی رفت امد داره؟

2810