2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042805 بازدید | 684273 پست
ای جانممممممممم 😍😍😍

دورت بگردم مهربون

انشالله به زودی زود برای شما ذوق کنیم🤤😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام،بچه ها راهی سراغ دارین ک ال اچ بیاد پایین ؟

عزیزم ی نکاتی هست میگم 70درصدبیماریها درمان میشه دکتر خیراندیش فرمودن.1تاگرسنه نشدی غذانخوری2لقمه کوچیک برداری3یه پَرنمک قبل غذا4ی پَرنمک اخرغذاخورده بشه5اب سردویخ حین غذاخوردن نشه6قبل ازسیرشدن دست ازغذا برداریم.7 زیادجویدن غذا. خوب چرا اینکاروروبایدانجام بدیم؟ بخاطراین ک هرکدوم ازاین کاراباعث ترشح غده بزاقی میشه حضرت علی علیه السلام فرمودن دوا درون بدن ماست ولی نمی‌دانیم همین غده بزاقی بیماری‌هاوزخم های بزرگی رو درمان میکنه.من خودم نمک قبلوبعدغذاروهمیشه میخورم هیچ وق آب یخ وبین غذانمیخورم غذاروزیادمیجووم.حتی ال اچ هم تنظیم میشه.  ی خانم 46ساله ک یائسه شده بودبا حذف کردن غذاهای فست فودوموادنگهدارنده قندوشکر کنترل استرسو یوگاوماساژبعد3ماه پریودی شون برگشته وهورموناشون تنظیم شده. ان‌شاءالله ک توام موفق میشی عزیزم

بی بی زدم بعد دودیقه هاله انداخت هیچوقت اینجوری نبوده برامن .حتی اون سالی ک مثبت شدم بعد 7و8دیقه هال ...

آن شاالله برا بارداری باشه. باید تکرارش کنی. اگه به مرور پررنگتر بشه بارداری به لطف خدا

شوهرم نگرانه میخواد منو ببره دکتر ولی دکتر معمولی..

الان چند شبیه از بی نفسی از خواب بیدار میشم بینیم کیپ میشه

جدیدا سرم سنگینه گوشمم درد می‌کنه سر گیجه هم دارم

قبلا ک اینطوری میشدم انتی بیوتیک مصرف میکردم این عفونت ها خشک میشد..

الان حس میکنم سرم پر از عفونته ولی چیزی خارج نمیشه

گلودرد یا بدن درد ندارم

به نسبت قبلا ک همش عطسه میکردم خیلی بهتر شدم خیلی خیلی...

ولی فکر میکنم از وقتی بخاری گذاشتیم اینطوری شدم 

بنظرتون دستگاه بخور بگیرم ؟

دکتر رفتن فکر میکنم بی فایده باشه!

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلامالان دکتر بودمدکتر گفت دهانه رحم التهاب دارهگفت انتقال نمیدم😥بهم پیشنهاد فریز دادهای خدا

ب نیت نیک بگیر و ب دکترت اعتمادکن.خدالعنت کنه دکتر قبلی من رو انتقال دومم وسط سیکل معاینه کرد 5روز مونده ب انتقال بود دید زخم دارم فریز کرد و 5روز بعدانتقال داد .اون موقع من سنم کمتربود و اطلاعاتی نداشتم الان میفهمم چه ظلمی درحقم کرده خداازش نگذره ک باروح ادم بازی میکنه.ب دکترت اعتماد کن و صبورباش

شوهرم نگرانه میخواد منو ببره دکتر ولی دکتر معمولی..الان چند شبیه از بی نفسی از خواب بیدار میشم بینیم ...

وای منم اینجوری شدم فاطمه جان انقد نفس کم میارم ک الان حتی نمیتونم بخوابمم.برو دکتر ک خیالت راحت بشه ریسک نکن 

آتی جان بامعده پرحتمابایدبخوری خداروشکر من با ال دی مشکل ندارم وای امان ازانتی بیوتیک وداروهای هورمو ...

آره عزیزم همش آخرشب میخوردم بخاطر دردش نمیتونستم بخوابم، دیگه از امروز با ناهارم خوردم ببینم بهتره یا نه

ب نیت نیک بگیر و ب دکترت اعتمادکن.خدالعنت کنه دکتر قبلی من رو انتقال دومم وسط سیکل معاینه کرد 5روز م ...

سلام عزیزم

فریز چجوریه؟

پروسش سخته؟

واینکه چن وقت بعد فریز باید انتقال ندهد؟؟؟

😉

سلام عزیزمفریز چجوریه؟پروسش سخته؟واینکه چن وقت بعد فریز باید انتقال ندهد؟؟؟

همون تو مطب انجام میدن با این کپسولای اکسیژن یک درد داره نمیدونم والا من ک میگم دکترم خر تشریف داشت همون موقع انتقال داد

2810