2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
علائم زایمان زودرس چیه؟ بارداری تون با آی وی اف بود؟آدم استرس میگیره. من میخوام برم برای بچه م وسیله ...

عزیزم اگ استرس میگیری اینجانیا سلامت نینی مهمتره قربونت هم اینکه بارداری زودرس مختص ب ای وی اف نیس ک فقط تو طبیعی هم رخ میده ک ب وضعیت بدن مونده. نگران نباش هرکیم ک یبار زایمان زودرس داشته قرارنیست بازتکراربشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن 14 تا 16 روز. شما چند روز از انتقال تون میگذره؟

ولی فک نکنم انقدباشه چون من انتقال قبلیم چند روز بعد ازادسازی بی بی زدم بعد دوساعت یه هاله ک ب زور دیده میشد ک اونم بخاطر خشک شدن بی بی بود زد

بچه ها قبلا اینجا میگفتن تو سیکل انتقال با مصرف استرادیول تیروئید از تنظیم در میاد .....کی باید آزمایش داد که فهمید استرادیول رو تیروئید تاثیر گذاشته یا نه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی فک نکنم انقدباشه چون من انتقال قبلیم چند روز بعد ازادسازی بی بی زدم بعد دوساعت یه هاله ک ب زور د ...

من برام یکبار پیش اومد که از آزاد سازی 16 روز گذشته بود ای یو ای کرده بودم بی‌بی گذاشتم باورت نمیشه دوتا خط پررنگ. که اصلا هرکی میدید جای شکی نمیمونه که باردارم. ولی آزمایش دادم منفی بود. ازاون به بعد دیگه تا 18 روز از آزاد سازی نمی‌گذشت بی‌بی نمیزاشتم میترسیدم. کاذب دربیاد امیدوارم بشم بعدم زجر کش. بخدا. ولی برا همه اینجوری نیستا. شما هم بی‌بی بزار. اگه دوتا خط بود کمرنگ. مجدد روزای بعد تکرار کن اگه مثبت باشی قطعا روزای بعد پررنگ تر میشه. 

ولی فک نکنم انقدباشه چون من انتقال قبلیم چند روز بعد ازادسازی بی بی زدم بعد دوساعت یه هاله ک ب زور د ...

میگن تاثیرش رو بدن هر کسی متفاوته بعضیا تا ۱۰ روز بعضیا هم همون سه چهار روز اول تاثیر میذاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تا اونجایی که می‌دونم قبل پانکچر عکس رنگی میگیرن ،شاید چسبندگی خواهرت جزئی بوده چون اگه شدید بود بای ...

من اشتباه متوجه شدم حرف نگارجانو. منظورم ازعکس رنگی ک دکترامیخان بخاطرنازایی منظورمه. ن اینکه حتماقبل انتقال بایدعکس رنگی جدیدبدن.نمیدونم منظورمو درست رسوندم 🥴

خانومی ماه سوم هست رفته تو 13 هفته هنوز سونو آن تی نرفته میگه آمپولش که کم. کم قطع کرده الان به لکه بینی افتاده باوجودی که هر6 ساعت شیاف میزاره و هر6 ساعت دوفامد میخوره. منم گفتم ازشما بپرسم.عضو نی نی سایت نیستن. 

منم دکترقبلیم نخواسته بود دکترموعوض کردم اول گفت عکس رنگی گفتم دکترقبلیم نخاسته بود تعجب کرد. نمیدون ...

من قبلا یه دکتر دیگه رفتم سونو بلد نبود میگفت چسبندگی  داری،به خاطر همین برام نوشت عکس انداختم هیچ مشکلی نداشتم همه چی اوکی بود،ولی این دکتر اصلا عکس نخواست

من برام یکبار پیش اومد که از آزاد سازی 16 روز گذشته بود ای یو ای کرده بودم بی‌بی گذاشتم باورت نمیشه ...

بی بی زدم بعد دودیقه هاله انداخت هیچوقت اینجوری نبوده برامن .حتی اون سالی ک مثبت شدم بعد 7و8دیقه هاله انداخت .نمیدونم فقط امیدم ب خداست دیگه سپردم ب خودش ازته قلبم.

وای بچه ها با ال دی معده درد شدید میگیریم، برای کیست داده، دو هفته دیگه هم باید بخورم،چیکار کنم؟!

آتی جان بامعده پرحتمابایدبخوری خداروشکر من با ال دی مشکل ندارم وای امان ازانتی بیوتیک وداروهای هورمونی دیگ من بشدت چپ میکنم ی مدت تاپیک نمیومدم بخاطرمعده دردم بودداغان شدم خواهر🤧ولی ال دی بهترازهمشونه باز بدنت عادت میکنه. من هم باشکم پر میخورم هم خالی چون بدنم بهش عادت داره چیزیم نمیشه اوایل ک حالم بدمیشه بلافاصله بعدقرص ی چیزشورمیخوردم حات تهوعوروکم می‌کرد مثلا تیکه گوجه بانمک امتحان کن

2810