2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042746 بازدید | 684270 پست

بچه ها برای انتقال که از روز سوم پریودی داروها رو شروع میکنن ....چند روز بعد از شروع داروها انتقال میدن؟ یعنی چند روز باید دارو مصرف شه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ناراحت نباش .حتما حکمتی دارهمن پارسال زمستان قرار بود انتقال بدم و دکتری به حز دکتر خودم یه آمپول اش ...

میتونم بپرسم چه قدر کم کردین؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم بارداری طبیعی وقتی رخ میده که مشکل از خانم باشه ،اما وقتی مرد مشکل داره بارداری طبیعی غیر مم ...

چندسال پیش جایی خوندم یه خانم گفته بود مشکل تعداد اسپرم شوهرش رو بازالو درمانی حل کرده. فکر کنم میگفت پایین کمرش مینداخته

ایشالله عزیزم توکل بخدا ایشالله ک همه جواب بگیرندکتر ایمونولوژ می‌گفت می‌دونی سنت داره می‌ره بالا و ...

ای بابا

ازنظر قیمتی شاید خوبه یا با بیمه خاصی قرارداد بسته.

من یه خانم ۴۸ رو شنیدم ۳تا جنین انتقال داده و همش گرفته و بجه هاش هم به سلامت به دنیا اومدن

حدود ۱۰ کیلودکترم گفت کاهش وزن خیلی تاثیرداره

بله منم متاسفانه تیرماه انتقالم منفی شد دکترم قبلش گفت وزنت بالاست و احتمالا منفی بشی ولی برات انتقال میدیم 

حالا افتادم تو کم کردن تالان ۵ و نیم کیلو کم کردم 

میشه بگین قد و وزنتون چه قدر بود قبلش؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها برای انتقال که از روز سوم پریودی داروها رو شروع میکنن ....چند روز بعد از شروع داروها انتقال م ...

عزیزم من 15مهرپریودشدم از 17مهر داروهام شروع شد 29پی آر پی دارم و 2آبان انتقالمه تقریبا 2هفته بعد شروع دارو انتقاله

برای من علت ناشناخته بود یعنی همه ازمایشات و بررسی ها نرمال بود

کسایی که علت ناشناخته باشه امکانش خیلی زیاد اما وقتی دلیل مشخصه اصلا امکان نداره،انشاله خدا بچه تو عاقبت به خیر کنه🙏❤️

چندسال پیش جایی خوندم یه خانم گفته بود مشکل تعداد اسپرم شوهرش رو بازالو درمانی حل کرده. فکر کنم میگف ...

من همسرم برای بارداری اولم دارو خورد تقریبا ۳ ماه و کاملا خوب شد و من باردار شدم اما اینسری هیچی تاثیر نداشت از قرص و آمپول بگیر تا داروگیاهی و .....،فقط زالو درمانی نکرده اینم شنیدم که میگن خوبه

عزیزم من 15مهرپریودشدم از 17مهر داروهام شروع شد 29پی آر پی دارم و 2آبان انتقالمه تقریبا 2هفته بعد شر ...

ممنون عزیزم ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810