2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست
اره واقعا ادمو خسته میکننمنو ک ب غلط کردن انداختن و آخرین باره ک میرممهمم نیست زندگیم چی بشهخسته شدم ...

دقیقا عین خودتم ....هعی ی ی ی ی ی

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دقیقا عین خودتم ....هعی ی ی ی ی ی

همه جاش ی نوخاله هست دیروز رفتم اطلاعات میگم دکتر مشایخی دوم مطب می‌شینن گفت مطب ۴ گفتم مطب ۴ کجاست فت خودت بگرد پیدا کن بعد خودش گوشی دستش عکس و اینستا نگاه می‌کرد من دکترم مصطفایی هست ولی نبود مجبور شدن بفرستنم پیش یه دکتر دیگه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه جاش ی نوخاله هست دیروز رفتم اطلاعات میگم دکتر مشایخی دوم مطب می‌شینن گفت مطب ۴ گفتم مطب ۴ کجاست ...

مشایخی و مصطفایی با هم کار می‌کنن ....مصطفایی بیشتر اسمش در اومده وگرنه مشایخی بهتره ....نگران نباش همه دکتراش در یه حد هستن و همشون یه کار انجام میدن 

منم اون موقع که میرفتم رویان دم‌ به دقیقه جای مطبشونو عوض میکردن ....باید می‌گشتیم ببینیم مطب ۲ هستن یا ۴ ....تازه من پرونده ام زود زود گم میشد ....راستش رویان زیاد مرکز جالبی نبود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره عزیزم،من یه دختر دارم،اره دیگه هیچوقت پانکچر نمیرم،فقط ۲تا از جنین هام مونده،اونارو انتقال میدم ...

ببخشید قصد دخالت ندارم .ولی حالا که فقط ۲تا داری و دیگه‌ نمیخوای پانکچر بشی یه دونه انتقال بده اکر خدای ناکرده نشد یه دونه دیگه

من سری آخر یه دونه انتقال دادم که به لطف خدا شد.فکر نکن اگر چندتا انتقال بدی بهتر

اینا سرمایه های ما هستن به راحتی نباید ازبین ببریم‌ .انقدر ناراحتم چرا انتقال اول و دومم دوتا انتقال دادم و ازبین رفتن اگر هر بار یدونه بود الان جنین ذخیره بیشتر داشتم

سلام بچه‌ها چطورین خوبین من دیروز رفتم رویان برای سونو که گفتن سونو نمی‌کنیم و اینکه باید حتماً بری ...

ناراحت نباش .حتما حکمتی داره

من پارسال زمستان قرار بود انتقال بدم و دکتری به حز دکتر خودم یه آمپول اشتباه بهم داد که ۳ماه پریود نشدم تا بتونم وارد سیکل بشم و خیلی ناراحت بودم که کارم عقب افتاد. یهویی رفتم طب سنتی رژیم غذایی گرفتم که اون خانم دکتر گفت به این دید نگاه کن شاید حکمت داشته بیای اینجا و اقداماتی انجام بدی.گفت لاغر کن که من کلی وزن کردم و حتی اون زمان که من میخواستم وارد سیکل انتقال بشم دکترم نبود و شانسی پیش یه دکتر دیگه رفتم و همش به خودم گفتم انشاالله خیر باشه و درکمال ناباروری که فقط میخواستم انتقال سوم رو بدم و منفی بشه ببوسم بذارم کنار باردارشدم به لطف خدا.

پس به ف ا ل نیک بگیر و خوش بین باش

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_سوم#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- @مامانو_سوفی    

۶- @haniiijoooon    

۷- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو۷۷ 

۹- مهتاب444 

۱۰- سارایییی 

۱۲- ماهییا 

۱۳- ssseffat 

۱۴- داداشممم 

۱۵- favali 

۱۶- houra1400 

۱۷- آناشید۹۹  

۱۸- یامنان

۱۹- نهال۶۴۶۷ 

۲۰- نگار۸۰ 

۲۱- نهالیم 

۲۲- رادیس۱۲ 

۲۳- گندمک۱۱ 

۲۴- shiva_ab 

۲۵- rose_710 

۲۶- zhiyan74 

۲۷- ارکیدهابی 

۲۸- طوطططیا 

۲۹- atrin_arsen_atrina

۳۰- joooodi

۳۱- Poweroflove 

۳۲- اهسته 

۳۳- سپیدارجوجو 

۳۴- avaaajon 

۳۵- آلادیا 

۳۶- پونهoo 

۳۷- ماهورجان 

۳۸- panizpaliz

۳۹- عبدالواحد

۴۰- هیوا666 

4۱- شطرنجی  

4۲- زلیخاه۱۴۰۲ 

۴۳- zohrehjafari 

۴۴- گیسوگلابتونم 

۴۵- سهیلا_جون 

۴۶- ۲aftab 

۴۷- قاصدک_بیخبر 

۴۸- sarayyyyyy 

۴۹- baharrr7878 

۵۰- مارپلههههههه 

۵۱- atitalebi 

۵۲- raha686868 

۵۳- آسمانیترینم 

۵۴- happygirlss 

۵۵- کاپیتالاسیون 

۵۶- شیلا28 

۵۷- razleilaa 

۵۸- yas76۱۱ 

۵۹_ mmmmmmzzz 

۶۰_ معجزات 

۶۱- خب_که_چی_بشه 

۲۲- زینتیار 

۳۳- بانو113 

۶۴- maral_99 

۶۵- sofiya73 

۶۶- رکسانا۱۴۰۰ 

۶۷- 5golnarges 

۶۸- samin3835 

۶۹- _sharareh_

۷۰- طلوع۲

۷۱- merino

۷۲- 

۷۳- 

۷۴- 

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹- 

۸۰- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ناراحت نباش .حتما حکمتی دارهمن پارسال زمستان قرار بود انتقال بدم و دکتری به حز دکتر خودم یه آمپول اش ...

ایشالله عزیزم توکل بخدا 

ایشالله ک همه جواب بگیرن

دکتر ایمونولوژ می‌گفت می‌دونی سنت داره می‌ره بالا و احتمال تخمک کشی باردار شدنت کمه 

بعد مرکز مام هر روز میبینم زن های چهل حتی پنجاه سال حتی یایسه باردار شدن 

منم گفتم ب دکتره ایمنی ایندفعه شد شد نشد میرم از شیر خوار گاه بچه میارم 

اصلا داره روز ب روز شلوغتر میشه رویان رسیدگیشون کم

اخلاقا بد خود دکترو بزور میشه دید 

خیلی حس بد دارم واقعا

گل من چطوره خوبی؟؟

دورت بگردم مهربونم خوبم تو چطوری 

اومدم پیش مامانم 😎 لوس بازیو از این. داستانا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایشالله عزیزم توکل بخدا ایشالله ک همه جواب بگیرندکتر ایمونولوژ می‌گفت می‌دونی سنت داره می‌ره بالا و ...

نگار جون ببخشید نمیخوام دخالت کنم

من خودم عاشق این بودم از بهزیستی یه نوزاد بیارم که خب قسمتم نبود شرایطش رو برای ثبت‌نام نداشتم..

با کل خانواده هم در این مورد صحبت کرده بودم همه رو راضی کرده بودم ولی خب نشد...

حتی همش به فکر خرید غیر قانونی نوزاد بودم و خدارو شکر اونم نشد...

خود خدا این مرحله اسپرم اهدایی رو سر راهم قرار داد

انشالله به حق خانم رقیه اینبار مثبت بشی دلم برات روشنه 

خدایی نکرده نشد میتونی به اینم فکر کنی ... مجازم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگار جون ببخشید نمیخوام دخالت کنممن خودم عاشق این بودم از بهزیستی یه نوزاد بیارم که خب قسمتم نبود شر ...

قربونت این چ حرفیه

آخه همسرم او کیه اوکیه فقط تو این چند سال یکبار آزمایش دادن براش یکبارم برای لقاح 

منم میگن تخمکا خوبه نمی‌دونم والا چ غلطی کنم 

منم ترجیح میدم بارداری رو تجربه کنم حس های بد و خوبشو حتی غلط کردناشو😂

ولی نشه چیکار کنم دیگ ب همسرم گفتم حتی اهدا جنین گفت نه اصلا میرم یدونه از شیرخوار گاه میارم

بعدم میگن تا زمانی ک مشکل نداری جنین اهدایی نمی‌دن نمی‌دونم تا چ حد درسته ولی کارای خدا بی حکمت نیست ولی منم صبرم تا این حده...😔😔😔😔🤦🏻‍♀️

2810