2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042934 بازدید | 684276 پست
سلام عزیزم. دقیقا درست میگی فوری سنگرمیگیرن. ولی همین جماعت اگر پسر نداشته باشیم هزارتا حرف دیگه میز ...

به خدا من دیگه یه درصد هم برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم دومی هم دختر باشه،فقط یه چیزایی میبینی شاخ در میاری،من جاریم عکس پسرشو استوری میکنه ۱۰تا چشم میزاره رو عکسش،پیش خودش فکر میکنه ملکس خودشو از همه بالاتر میبینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم اخه من هیچ کرومو نداشتم یهو بعد انتقال دیدم اینارو اضاف کرده تعجب کردم

اینا رقیق کننده خونه، چون استروژن هایی که میخوریم امکان لخته شدن خون رو دارن،اینارو میدن که یه وقت خدایی نکرده خون لخته نشه

به خدا من دیگه یه درصد هم برام مهم نیست اتفاقا دوس دارم دومی هم دختر باشه،فقط یه چیزایی میبینی شاخ د ...

خداهمه رابه راه راست هدایت کنه. پسرودختردست خودشه. خداکنه بچه خلف بااقبال بلند قسمت وروزی مون بشه. الهی امین🤲🤲

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نگار جونم تولدت مبارک باشه گلم. همیشه سالم سرافراز باشی. آفرین درست ترین کارو کردی. هرچی بپرسن. بگو ...

ممنونم عزیز دلم 

لطف کردی

بله همینطوره

من سال ۹۴ آزمایشم مثبت شد شیرینی بردیم برا همه هفته بعدش به خونریزی افتادم و خیلی برام بد شد 

دومین امنتقالمم مثبت شد خانواده خودم فهمیدن و بنام افت کرد

دیگ ب هیچکس نمیگم تا صدای قلب ایشالله اگر خدا نظر کنه بهم...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خداهمه رابه راه راست هدایت کنه. پسرودختردست خودشه. خداکنه بچه خلف بااقبال بلند قسمت وروزی مون بشه. ا ...

انشاله عزیزم،میدونی از چی ناراحتم چند سال پیش با مادر شوهرم و خواهر شوهرم رفتیم زیارت ،اون موقع ها جاریم بچه نداشت برا اون به نیابت یه جفت جوراب بچه گانه خرید، بعد خواهر شوهرم گفت کاش برا جاری بزرگه هم بخری بهش پول داد گفت خب برا اونم بخر،خواهر شوهرم رو کرد به من گفت برا هانیه هم بخر(اسم من هانیس) همین که اسم منو اورد دماغشو برد رو سرش حالا منم روبه روش وایساده بودم داد زد رو سر دخترش  گفت اصلا به من چه مگه من خدام،اون موقع من جوابشو ندادم،فقط از خدا خواستم هیچوقت احتیاجش به من میوفته،به شوهرمم گفتم فقط دعا کن که مامانت احتیاجش به ما نیوفته تا روزی عمر دارم این حرکتشو یادم نمیره ،هروقت یاد اون حرکتش میافتم حالم بد میشه بیشتر ازش متنفر میشم

امروز روز ۹ میشه

من که میگم مثبتی😇

عکس بی بی تو بذار

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810