2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042934 بازدید | 684276 پست
اره فقط ۳تاش پسر بود دوتارو انتقال داد که نگرفت بقیه هم گفت دوباره فریز کنید گفتن نمیشه و همه از بین ...

عزیزم باز خوبه مادر شوهرت ازت پنهان می کرد حداقل به خیال خودش فکر می کرد ممکنه تو ناراحت بشی،

مادر همسر من وقتی جاریم دومی شو  هم پسر باردار شد راحت تو چشم من زل زد گفت خدا رو شکر محمد (برادرشوهرم) یه پسر کمش بود! چه خوب دوتا شدن!

در صورتی که ما یکی هم نداریم حالا جنسیت به کنار که اگه خدا بده من قلبا دوست دارم یه دختر داشته باشم فقط، 

و بدتریش این که بهشون گفتیم مشکل از پسرشونه، که اینم پیشنهاد همسرم بود گفت اینطوری بهتره اذیتت نمی کنن، بازم موندم این به اصطلاح مادر چطور تونست همچین چیزی به من بگه. 💔 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما تعیین جنسیت بودید؟ میشه بپرسم دخترتون چندسالشه؟ منم یه دختردارم. نمیدونم تعیین جنسیت بکنم یانه

من ناباروری ثانویه داشتم که درطول آزمایشات متوجه شدیم همسرم هم‌مشکل داره و راهی به جز آی وی اف نداریم. چون یه دختر دارم و همسرم هم خیلی پسری هست تعیین جنسیت کردیم و انتقال سوم به لطف خدا باردارم.

اگر از لحاظ خدا میترسی که یه وقت بگی دخالت کردم تا خدا نخواد که حتی اونی هم که تعیین کردی مثبت نمیشه و من همش از خدا خواستم اگر سالم وصالح هست بهم بده.

ببین دل خودت چی میگه.

منم شاغلم منتها دیگه استعلاجی گرفتم.چون واقعا درد دارم.دقیقا منم هیچی نخریدم.خدا قبول کنه ی جوراب دخ ...

خب پس یه جوراب ازمن جلوتری

نی نی دختر یا پسر؟ بچه اولتون؟

برو سرچ کن لباس بچه و سیسمونی ببین حالت خوب میشه و استرس کوله بارش رو میبنده میره پی کارش

اینجوری فکرت درگیری مثبت پیدا میکنه

عزیزم باز خوبه مادر شوهرت ازت پنهان می کرد حداقل به خیال خودش فکر می کرد ممکنه تو ناراحت بشی،مادر هم ...

من که دیگه حرفاش ناراحتم نمیکنه،مهم شوهرامونن اونارو بی خیال بزار هرچی دوس دارن بگن

وااااایتازه من بفکر اینم اگر نشه برم ی بچه بیارم

منم اینقدرناامیدبودم میگفتم میرم میارم. ولی راه طولانیه. ومیان تحقیق محلی میکنن. همه میفهمن. بعد من قرآن راباز کردم باناامیدی فراوان. آیه اومد ما از دلتنگی تواگاهیم صبرکن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه ها من الان وسوسه شدم وبی بی زدم،منفی بود😔،۴روز پیش hCGزدم یعنی اثرش نمونده

بعد از نیم ساعت که رفتم دیدم یه هاله خیلی کم رنگ زده که فقط با چراغ قوه مشخصه،که اونم فکر میکنم اثر hCGباشه

من ناباروری ثانویه داشتم که درطول آزمایشات متوجه شدیم همسرم هم‌مشکل داره و راهی به جز آی وی اف نداری ...

سلام عزیزم. تبریک میگم به سلامتی طی کنی این نه ماه را. بله میترسم خدا ناراحت بشه. ولی همش میگم خدایا وقتی رفتم تواین راه اگر حکمت واراده ات قرارمیگیره اولادی سالم وصالح قسمتم کن. قطعا که تاخودش نخاد نمیشه. 

منم اینقدرناامیدبودم میگفتم میرم میارم. ولی راه طولانیه. ومیان تحقیق محلی میکنن. همه میفهمن. بعد من ...

ایشالله ک خدا به هممون کمک کنه معجزه کنه برامون 

خوشحال کنه هممون رو🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون عزیزم ،سلامت باشی‌،واگذارش کن به خدا ،خدا خودش به بهترین شکل جوابشو میده

آره. خیلی وقته واگذار کردم. هرجورخودش میدونه جوابشون رابده. 

2810