2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042841 بازدید | 684275 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما

امروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیه

دیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هست

به نظرتون دیر نیست واسه شروع دوباره ؟ اگه بخوام برم تخمک کشی و بعد انتقال و اینا ۳۸ سالم شده

به غیر از اون داروهای هورمونی و اتفاقای بعدش هم هست

خیلی دو دل شدم 

همسرم میگه بیخیال شیم خودمم دیگه بعد از زایمان زودرس و دوبار انتقال منفی جونی برام نمونده 😢

وزنم هم بالاست یه دلم میگه یه رژیم سفت و سخت بگیرم از نو شروع کنم یه دلم میگه کلا ببندم پرونده ای وی اف و بچه رو

سلام خانوماامروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیهدیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هستبه نظرتون دیر نیست ...

سلام عزیزم .بعضی ها بی بی زدن نشون نداده رفتن آزمایش مثبت شده .خدا بزرگه .اگه هم نشد عزیزم ناامید نشو بی خیال نشو .برو اول با تخمک خودت امتحان کن ببین چجوریه .فولیکول داری یا نه .اگر هم نشد راه های دیگه هست عزیزم

ممنون عزیزم. اسپرین خونریزیوزیادنمیکنه؟

چرا زیاد می‌کنه ،به خاطر همینه که به کسایی که هماتوم دارن میگن آسپرین قطع کنید ،ولی تو موارد معمولی فکر نکنم اونقدرا غیر عادی خونریزی رو زیاد کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانوماامروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیهدیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هستبه نظرتون دیر نیست ...

برای ۳۶ سال دیر نیست ....اگه خسته شدی ....یکی دو ماه استراحت کن .....بعد دوباره پیگیر شو 

وااااااااااااااااااااااای پرام😆😂🤣 حالا من ندیدمشون ولی یه خانم ک اومده بود اهدایی بگیره میگفت خیل ...

خدا نکشتت فاطمه 😂😂😂😂😂

منم شنیدم میگن تو بارداری بچه رو تو ذهنت هر جور تصور کنی اون شکلی میشه 

وااااااااااااااااااااااای پرام😆😂🤣 حالا من ندیدمشون ولی یه خانم ک اومده بود اهدایی بگیره میگفت خیل ...

آره عزیزم خیالت راحت باشه دکتر مخصوصا روی چهره خیلی حساسه. حالا من اهدایی نبودم ولی خانومایی ‌که اونجا بودن عکس بچه هاشونو به هم نشون میدادن ماشاالله همه خوشگل بودن. یه خانمی بود پسر ۳ ساله اش هم همراهش بود برای بچه دوم اومده بودن ینی کپی پیست خودش بود قشنگ ورژن پسرونه مادره بود. ایشالا نی نی تو هم به خودت میره بیشتر که برای کسی جای شکی نمونه، البته می دونم این دغدغه ات نیست، یه چیزی هم هست افرادی که با هم زندگی می کنن بعد یه مدت شبیه هم میشن مثل خیلی از زن و شوهرها دقت کردی بعد چند سال ازدواج چقدر مثل هم میشن.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

راستی من شنیدم میوه بِه رو زیبایی جنین تاثیر داره. هر شکلی شو بخوری الان فصلش هست مربا شو درست کن یا خشک کن چایی شو بخور بهتر از چای معمولی هستش برات.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

کاشکی ادمهای قشنگ بیان نمونه بدن😄😄چقد پول میدن بشون ک‌نمونه میدن؟؟واقعا پول میخوان😄...

فکر کنم برای هر بار ۵۰۰ بهشون میدن.

اینو از خانمایی شنیدم که ۷ جلسه شون تموم شده بود و هر نوبت جدا پول میدادن. بهشون می گفتن ۲/۵برای دکتر و ۵۰۰ برای اهدا کننده.

واقعا کمه بلاخره اونا هم دارن کمک می کنن، مخصوصا این که بلاخره همه می دونن به چه روشی نمونه گرفته میشه، به نظرم اینا خیلی آدمای خوبی باشن که خجالتش و اینا رو باهاش کنار اومدن، می دونی چی میخوام بگم دمشون گرم که خیلی ها رو صاحب بچه کردن و مانع خراب شدن زندگی هاشون شدن، واقعا حس عجیبی باید داشته باشن. اجرشون با خدا. 

منم مثل تو ام عزیزم. به نظرم بهتره ما تخمک بگیریم، من دارم بهش فکر می کنم اصلا در توانم نیست دوباره داروهای تخمک کشی رو استفاده کنم من ۳ بار تخمک کشی کردم. میخوام با دکترم صحبت کنم ببینم کمک می کنه یا ارجاع میده به همکار دیگه ایی. 

2810