2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042949 بازدید | 684276 پست
مبارکت باشه مامانی .انشاالله چند وقت دیگه بیاد تو بغلت خیالت راحت شه گلم.راستی یه سوال ازت دارم شما ...

ممنون قشنگم ♥️ 

نه عزیزم کاملا ناشناخته هست، دکتر مطب داره بعد کنار مطب مثل اینکه آزمایشگاه هست

یه خانم منشی بود اونجا با این پاکت کادویی ها میرفت بیرون با همون پاکت کادویی میومد تو ، یکی از بیمار های دکتر گفت اسپرم ها داخل این پاکت کادوعه😁

بعد داخل اتاق تزریق مجدد دکتر یه قطره شو میزاشت زیر میکروسکوپ چک میکرد می‌گفت عالیه😎😅

بعدشم تزریق میکرد

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام جودی جونم خوبیامروز رفتم 😁 وای لحظه ای که صدام کردن قبل اینکه دراز بکشم رو تخت از استرس زیاد ب ...

سلام قربونت برم من،با خبر خوبت عالی شدم ،الهی همیشه خوش خبر باشی ،قربون شادیت برم،قربون جوجه خوشگلمون برم،مواظب خودتون باشید ماما پاتمه😍😍😍😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

دیشب دست مهراد در رفت،بی احتیاطی از من بود،اومدم بغلش کنم دستشو کشیدم ،بدنشون خیلی ظریفه،کلی نی نی و بچه اورده بودن با شکستگی و دررفتگی گفتم بهتون که هم تجربه باشه براتون احتیاط کنید هم اینکه براش دعا کنید باید یک هفته حواسمون باشه تا جا بگیره

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام قربونت برم من،با خبر خوبت عالی شدم ،الهی همیشه خوش خبر باشی ،قربون شادیت برم،قربون جوجه خوشگلمو ...

ممنون قشنگم 🥹🫀🫂 مامان پاتمه فداش بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انقدر فشار به شکمم وارد شد که حد نداره من فکر میکنم این فشارا نذاره لانه گزینی کنه😔،شوهرمم میگه نام ...

میفهمم نه اصلاااا نگران نباش. فقط مایعات نذار کم بشه زیاااد بخور. 

دیگه مجبور شدم واضح توضیح بدم😅  ببین من شیاف واژینال گذاشتم پنج دقیقه نشد ک اسهال شدم انقددددد وضعم خراب بود ک نگو . گفتم دیگه هدر رفت شیاف. بعد ک اومدم دوباره دراز کشیدم خواستم با دستکش ی شیاف دیگه بذارم دیدم هنوز همون جاست. تو فک کن تو اون فشار و... شیافه سر جاش مونده بود. هیچی نمیشه نی نی ک داخل رحمه. توکل ب خدا ان شالله همه چی خوب پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیشب دست مهراد در رفت،بی احتیاطی از من بود،اومدم بغلش کنم دستشو کشیدم ،بدنشون خیلی ظریفه،کلی نی نی و ...

الهییییی عزیزم. ان شالله زودی خوب بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دیشب دست مهراد در رفت،بی احتیاطی از من بود،اومدم بغلش کنم دستشو کشیدم ،بدنشون خیلی ظریفه،کلی نی نی و ...

وای الهی دورش بگردم🥺🤍 برای سلامتی مهرداد جون ایت الکرسی میخونم انشالله زودتر خوب بشه 😍♥️ مرسی که از تجربه های مادرانت برامون میزاری قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم در مرحله ی اول فقط فقط استرس نداشته باشمنم همون موقع ک تزریق کردم یه دل‌درد وحشتناک اومد سراغم ...

امروز کلا نا امید شدم اما با حرفای شما دوستان خوبم یه امید دوباره تو دلم زنده شد،ممنون از راهنماییت فدات شم 

میفهمم نه اصلاااا نگران نباش. فقط مایعات نذار کم بشه زیاااد بخور. دیگه مجبور شدم واضح توضیح بدم😅 ب ...

ممنون ازت مهربونم ،انشاله به زودی زود خدا جواب قلب مهربونتو بده و  یه دوقلوی خوشگل وناز بغل کنی😘

امروز کلا نا امید شدم اما با حرفای شما دوستان خوبم یه امید دوباره تو دلم زنده شد،ممنون از راهنماییت ...

قربونت قشنگم ♥️ انشالله باخبر مادر شدنت خوشحالمون کنی🤍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810