2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043139 بازدید | 684289 پست
مثلا جفت من رو گفت خلفی، در صورتی که تو تمام سونوگرافی های بعدیم گفتن قدامی.طول سرویکس رو گفت ۳۱، تو ...

ای بابا پس چرا این همه اسمش در رفته.دو دل شدم .شما براي اين دوقلوها ان  تی رفتی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم خوراکی هم خودت براش میخری؟ چقد پول برا رحم اجاره ای دادی؟شوهر داره یا مطلقه ست؟

خوراکی اجبار نیست عزیزم من براش تا الان که توی سه ماه هست یه چیزایی گرفتم .ولی در کل اینا غیر از پول اصلی یه پولی ماهانه به عنوان نفقه میگیرن که وظیفه شونه همون خرج خوراکشون کنن .قرارداد کلی هم غیر از نفقه الان حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ هست .برای من شوهر داره

ای بابا پس چرا این همه اسمش در رفته.دو دل شدم .شما براي اين دوقلوها ان تی رفتی؟

نه هنوز. هفته دیگه باید برم ان شاءالله.

من الان دیگه تهران نیستم، شهرستان میرم ان تی مو.

شما حالا که دکترت اصرار داره برو همین جا، دلتو بد نکن.

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خوراکی اجبار نیست عزیزم من براش تا الان که توی سه ماه هست یه چیزایی گرفتم .ولی در کل اینا غیر از پول ...

چقد زیاد..میگن برا رحم اجاره ای فقط خواهر مرده نمیتونه وگرنه بقیه میتونن رحمشونو اجاره بدن..

چقد بچه دار شدن خرج داره.ای خدااا

سلام عزیزم نمیدونم کدوم سمت هستید اگر براتون فرقی نمیکنه کجا باشه ازمایشگاه نیلو در ولیعصر بزرگ و مع ...

جز معروفترین هاست نیلو

آزمایشگاه پارس هم که جز قدیمی ترین و بهترین هاست تو تهران

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم اره بتا هشت و نیم بود گفتن مشکوکه دو روز دیگه تکرار کنم ولی خودم فکر میکنم منفیه

سلام عزیزم  انشاله که هرچی خیره پیش بیاد،شاید جنین دیر لانه گزینی کرده باشه،نا امید نباش انشاله دوروز دیگه بتات بالاتر رفته باشه

سلام بچه ها خوبین،من فردا انتقال دارم ،چه توصیه هایی برام دارین؟مثلا شام چی بخورم ؟یا صبحانه؟

من اینجا هرچی میگردم شیر سویا پیدا نمیکنم حالا غروب باز هم قراره بگردم ببینم پیدا میکنم،نشاسته که میگن خوبه چجور باید مصرف بشه؟چه نوع نشاسته ای باشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید🙏🙏

سلام خانوما من دیروز انتقال دادم موندم چه جور بخوابم نخوابم پاشم استراحت کنم راه برم

من یکساعت قبل انتقال قرص پیروکسیکام خورده بودم

تا ۳ روز بعد انتقال خوابم میومد خواب بودم😂

تا ۳ روز اول زیاد خودتو خسته نکن ، بعد اونم یه روتین معمولی .. فقط جاروبرقی نکش اجسام سنگین بلند نکن حمام داغ نرو

بودن دوستایی ک بعد ۳ روز رفتن سرکار..

البته من با ivf باردار نشدم اینا تجربه ی دوستان اینجا بود

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچه ها خوبین،من فردا انتقال دارم ،چه توصیه هایی برام دارین؟مثلا شام چی بخورم ؟یا صبحانه؟من اینج ...

ایشالله به خیر و خوشی عزیزم

ایشالله مامان بشی ب زودی 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه ها خوبین،من فردا انتقال دارم ،چه توصیه هایی برام دارین؟مثلا شام چی بخورم ؟یا صبحانه؟من اینج ...

عزیزم پیشاپیش مادر شدنت رو تبریک میگم 😍 

من از سوپر مارکت کنار مرکز شیر سویا خریدم حالا نمیدونم چون کنار مرکز بود داشت یا مثلا بالاشهر تهران بود...

اگ بتونی یک ساعت قبل انتقال بلند شی بری پیاده روی خوبه و با کیسه اب گرم از خونه تا مرکز هم شکمت رو گرم نگه داری ( قبلش با روغن به کوچولو ماساژ بدی)

نشاسته گل میگن خوبه ولی زیاد فرقی نداره چی باشه اگ تیروئید نداری استفاده کن اگ داری کمتر

یه قاشق بریز تو بطری کوچک با اب مخلوط کن هر وقت تشنه شدی همون روز انتقال بخور کم کم

من مثلا تنوع میدادم بعد انتقال باهاش فرنی ، باسلوق درست میکردم یا مثلا با شیر مخلوط میکردم میخوردم ..

صبحونه روز انتقال میگن کله پاچه باشه خوبه 

سوپ پای مرغ بعد انتقال 

با ژله...

گلابی شنیدم خیلی خوبه واسه رحم از یوبوست هم جلوگیری می‌کنه ، به ، سیب هم زیاد بخور

انار هم برای خون‌رسانی خوبه ولی زیاده روی نکن 

شیر پر چرب بخور ، از لبنیات غیر پاستوریزه استفاده نکن

جیگر ، زرشک ، زعفران ، گوجه ، کرفس ، قرمه سبزی ، اب هویج ، الو ،  اناناس ،خاکشیر یا کم استفاده کن یا کلا این مدت نخور

انواع دمنوش گیاهی ممنوعه غیر دمنوش به 

تو رژیم غذاییت پروتین باشه ، من تخم مرغ ابپز میخورم صبحانه 

بادام ، مویز ، گردو ، بخور انجیر خشک و... مغذیجات کلا 

سعی کن اگه آبمیوه میخوای بخوری طبیعیشو از آبمیوه فروشی ها بگیر بخور یا خودتون تو خونه درست کنید 

حداقل امکان از خوراکی های بیرونی استفاده نشه ( هوس کنی اشکال نداره)

یه مدت چایی ، نسکافه ، قهوه ، انرژی زا ، نوشابه نخور...

من بعد اینکه مثبت شدم شروع به چایی خوردن کردم اونم نه همیشه...

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان استرس نداشته باش🤍

اینا تجربه هایی بود ک از دوستان اینجا به دست اوردم ..

ولی خودم بارداریم از طریق iui هست نه ivf

کلام آخر: اینا همه برای دل خودمونه ، از نظر دکترا ابن موارد ۵۰ ۵۰ هست ، پس زیاد به خودت سخت نگیر عزیزم 

انشالله که خدا مادر شدن رو برات خواسته😍

دوستان اگ اشتباهی داشتم تو این نکته ها لطفاً بگید ک دوستمون با خبر بشه😍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810