2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042731 بازدید | 684270 پست
سلام عزیزم ،خوبی مرسی ازتون یک دنیا ممنون برای دعات 😍😍 ببخشید امدم ان روزی جواب بدم دیدم پیامهای ا ...

سلام قربون دورت بگردم خواهش میکنم الهی هزاربارشکر نتیجه خوب بوده انشاءالله چکاباتم عالی میشه توکل بخدا کن بروجلوانشالله خیره برات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی من قربوووونت برم تو روووووو خدا نکن اینجوری🥺 ب خدا ی علت اینکه نمی‌خواستم اصلااااا بگم تو تاپی ...

انقدخوبی ک هیچ کلمه ای روک لایقت باشه پیدانمیکنم توصیفت کنم فقط بهتریناروبرات میخوام

قربوووونت برم عزیزم تورو خدا حلال کنین. نمی‌خواستم کسی اذیت بشه🥺ان شاالله دیگه این اتفاق تلخ براتون ...

آلا من خیلی زجر کشیدم...همش میگفتم شاید چون فلان چیزو خوردم ایجور شده شاید چون فلان آدم فهمیده ایجور شده...اما بعد فهمیدم از بتای پایین بوده...روز پانزده بتای من ۱۵۶ بود...لطفا خودتو سرزنش نکن .من الآنم از شدت خواب بدی که دیدم از خواب پریدم....سعی کن دنبال مقصر نگردی

منم این تجربه رو داشتم. کاملا درکش میکنم. خدا بهش صبر و توان بده. اولین با داریم همین اتفاق افتاد بر ...

من وقتی با ذوق به دو خونواده گفتم دقیقا پنج روز بعدش .ده هفته بودم.رفتم وقت سونو آن تی بگیرم گف قلب نمیزنه.وای وای نمیخوام یادم بیاد

بسلامتی هپی جونم ازته دلم برات دعامیکنم عزیزدلم انشاءالله بسلامتی انتقال میدی ونتیجه مثبت میگیری ب ح ...

فدات شم عزیزم مرسی انشالله ب امید خدا ماه بعدم شما انتقال میدی و مثبت میشی انشالله 🙏🙏🙏😊

وای چ حرفیه عزیزم❤️

سلام عزیزم متاسفم، برای منم اتفاق مشابه توی ۱۱ هفته افتاد فقط اینکه فکر نمی‌کنم ربطی به بتا داشته باشه چون بتای من روز ۱۴ انتقال ۲۸۰۰ بود، من که رفتم برای انتی بهم گفتن جنینت مشکل ژنتیکی داشته که این اتفاق افتاده، انشاءالله خدا بهت صبر بده و همچنین نیرویی برای ادامه بده،

با دل شکستت برای منم دعا کن لطفا.

2810