2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042754 بازدید | 684270 پست
خدا خیرت بده الا جان،الهی خدا هر چی میخوای بهت ببخشه😘😍

قربوووونت برم عزیزم 😘 همچنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم 🥹 🫂 خودت چیکار کردی عزیزم با سونو ؟

خدا نکنه قربونت برم 😘 شکر خدا❤️

رفتی سونو ؟😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم شما خوبیقربونت برم والا ازش خبر ندارم هر سه روز یکبار به حالت تهوع زیر میاد سراغم ک فق ...

عه من چرا فک کردم این چهارشنبه بود؟😅

الهی حاجت دلت روا بشه فاطمه جون خدا خیرت بده

😘😘❤️❤️

سلام گلم ممنونم از راهنماییت. خیر شو ببینی. ینی ربط داره به موعد پریود بنظرشما؟ این دختر میگه. حالت ...

نمی‌دونم واقعیتش ولی اینکه فهمیدم موعد پریودم بوده یکم خیالم راحت شد اون موقع.

ان شالله دوستتون هم ب مشکلی نخورن و سر موعد بغلش بگیرن 😍

منظورم غذاهای معمولی و عادی همیشه بود. همونایی ک همیشه می‌خوردیم. چیز جدید یا رژیم غذایی خاصی رو رعایت نکردم. ادویه رو هم چون قبلاً خیلی شنیده بودم ، و همیشه هم رعایت می کردم ولی این دفعه ک از دکتر پرسیدم گفت اینا چندان اهمیتی ندارد. برا همین منم دیگه استرس ندادم. البته فلفل و... استفاده نکردم دیگه ، من آخه خییییلی غذاهای تند دوست دارم. ولی احتیاطا استفاده نکردم اما زردچوبه اینا رو دیگه حذف نکردم. 

در مورد ماهی باید بچه هایی ک واردن نظر بدن. ما چون منطقه سرد سیر هستیم ماهی خیلی کم تو سبد غذایی مون هست. من خودم تا حالا ماهی نپختم😅  هوس کردنی هم از رستوران میگرفتم

برای بعد انتقال اوایل بخاطر جیوه ماهی خورده نشه بهترهمثلا من از سه ماه به بعد ماهی سالمون میخوام شرو ...

یکی از ممنوعاتی ک دکتر ب من گف همین کافئین و.. بود منم خییییلی دلم میکشید ولی تو نت میبینم میگن کم اشکال نداره. برا چایی هم بهم گف اگه خوردی خییییلی کمرنگ بخور. 

الاء جان علائم شما الان که هفته 9 بارداری هستین چیه. ازچیزی بدتون میاد یا میل به چی بیشتردارینکسانی ...

واقعیتش تو مورد غذا تا حالا نه از چیزی بدم اومده نه میل شدید برام ایجاد شده. انگار اصلا باردار نیستم. فقط اشتهام خیلی زیاد شده بود.

وااااای پنتوکسید فیلین رو من داشتم تو سیکل انتقال. خییییییلی بد بود. حالم رو خیلی بهم می‌ریخت با عرض ...

مرسی عزیزم دکتر ب من گفته روزی یکی بخورم روز اولی خوردم خیلی حالت تهوع داشتم الان خوب شدم فک کنم بدنم عادت کرد زود عزیزم تاکرولیموس و این انتقال ک مثبت شدی داشتی!؟ دکتر ب من سرم نداد فقط این دوتا قرص و چسب جنین دادگفت سرم لازم نداری 

قربونت برم عزیزم 😘. متاسفانه جزئیاتش یادم نمونده آخه حدودا ۱/۵ سال پیش بود. زمان دراز کشیدن رو اونج ...

اونو میدونم انتقال قبلی تقریبا ۱ساعت دراز کشیدم،زمان دراز کشیدن بعد از شیاف رو نمیدونم ؟

سلام عزیزدلم بخوبیت خودتو دخمل نازت خوبین؟ دورت بگردم ممنون ک برام سرچ کردی مهربونم🥹🥹🥹انشالله بسل ...

ممنون عزیزم شکر خوبیم❤️🌹🌹🌹 انشالله شماهم بزودی دل مارو شادتر کنید با خبرای خوب🥰😍🤲🏼

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

ممنون بهارجانم🙏🙏🙏🥰❤️‍🔥🥰

قربونت برم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دخترا راجع به استراحتتون هم بگید. چند روز مطلق بودید؟ غذا خودتون میپزید؟ من دوشنبه انتقالم بود که تا امروز سرجمع دو ساعت هم نشستم. همش دراز کشم. سرپا بودن هم فقط در حد سرویس رفتن و گاهی یه چیزی از یخچال برداشتن‌ . حس میکنم دارم زیاده روی میکنم تو استراحت😂

2810