2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
من الانم شک دارم رو کیفیت تخمک هام شاید همشون یا بی‌کیفیت هستن یا پوچ هست بنظرتون برا کیفیت تخمک چی ...

ویتامین بخور 

کوالی فول 

کیوتن قرمز 

اوابوست 

اوپتی وومن 

ویتامین د 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من الانم شک دارم رو کیفیت تخمک هام شاید همشون یا بی‌کیفیت هستن یا پوچ هست بنظرتون برا کیفیت تخمک چی ...

یکیم اینکه اگه ذخیره تخمدانت کم باشه قرص دی اچ آی آ حتما بگیر بخور اما اگه ذخیره ات‌ کم نیست نخور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویتامین بخور کوالی فول کیوتن قرمز اوابوست اوپتی وومن ویتامین د

ویتامین د نمیتونم بخورم چون ازمایش دادم بالا بود بنظرتون کدوم بگیرم بهتره .

هرچی میرم دکتر مگه مشکلی نیست ولی نمیشه خسته شدم واقعا

ویتامین د نمیتونم بخورم چون ازمایش دادم بالا بود بنظرتون کدوم بگیرم بهتره .هرچی میرم دکتر مگه مشکلی ...

پس ناباروریت به خاطر مشکل ناشناخته است ؟

ذخیرم خوبه مشکل تنبلی اینا هم ندارم خودم شک کردم حتما تخمکم کیفیت نداره کا نمیگیره

اسپرم چی ؟ اسپرم مشکل داره یا نه؟

عزیز دلم❤️ ان شاالله همه چی عالی پیش می‌ره و با همون دو تا مامان میشی😍

مرسی عزیزم انشالله با دعای شما دوستای گلم ، دو تا بلاست 😍 ۲ تا هم سه روزه شدن گف اینا متوسطه 😍کلن ۴ تا فریز شد برام،ولی بقیه ش کیفیتاش پایینه 

دیگ نمی‌دونم اونارو چیکار میکنن،خدا می‌دونه 😏 کلی صحبت کردم با دکتر بیشتر تاکید داشت چون ای وی اف اوله حالا اونا مهم نیس و از این حرفا،لیزر هچینگ هم دوستمون گفت پرسیدم اونم گفت واس اونایی استفاده میشه ک به سه روزه گی نرسیدن 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
ذخیرم خوبه مشکل تنبلی اینا هم ندارم خودم شک کردم حتما تخمکم کیفیت نداره کا نمیگیره

مگه چند بار انتقال دادی ؟ معمولا بار اول نمیگیره .....بعد چند بار انتقال میگیره

خدا رو شکر عزیزم. ان شاالله همینا دوقلوی ناز و سالم بشن برات.🩵🤲

ممنون عزیزم الهی آمین 💋😍 ۲ تا بلاست ۲ تا ۳ روزه ، به امید مامان شدن همه ی ما منتظرا 💚

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
خدا رو شکر عزیزم ....خیلی خوشحال شدم .....انشالله که به زودی نتیجه ببینی♥️

ممنون عزیزم انشالله💚💐یه نذر کوچیک شله زرد کردم واس فردا همتونو حتما یاد میکنم 💚

مرسی عزیزم انشالله با دعای شما دوستای گلم ، دو تا بلاست 😍 ۲ تا هم سه روزه شدن گف اینا متوسطه 😍کلن ...

الهی شکر😍😍 ان شاالله پر خیر و برکت باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم انشالله💚💐یه نذر کوچیک شله زرد کردم واس فردا همتونو حتما یاد میکنم 💚

به به قبول باشه 😍 ❤️ 😋😋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810