2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042843 بازدید | 684276 پست
بعدازدرمان عفونت اگه دوست دارین حتمابره موم استفاده کنیدخیلی جلوگیری کننده س ازعفونت دوباره

مرسی عزیزم نمیدونم چی هست و چه جوری استفاده میشه ،یکمم ذهنیتم در مورد استفاده  داروها و روشهای سنتی خکب نیست همش میگم بدتر نکنه شما استفاده کرده بودین و نتیجه گرفتین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
🥹🫂🫀امشب شدم ۵ هفته یک روز 🥹 بچم شد اندازه دونه اناربنظرتون هفته ی بعد برم سنو قلبش دیده میشه؟انق ...

الهی دونه انار کوچلوووو😍😍😍 چشمام قلب قلبی شد براش مامان کوچلووووو ان شاالله خیلی زود صدای قلب کوچلوش رو هم میشنوی 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

نمیدونم و یادم نیست بابت دعای توسل که تو لیستت گذاشتی و برام خوندی تشکر کردم یا نه ..خیلی ممنونم عزیزم که همیشه شما و مهتاب جون به یادم هستین و من رو تو لیست دعاهاتون میزارین ..حاجت روا بشی عزیزم و بارداری خیلی خوب و راحتی رو بگذرونی ان شاالله و نی نی قشنگت رو صحیح و سلامت بغل بگیری 🥰🤲🤲

وااای اصصصصلا این حرف رو نزن دخترخوبدشمنت شرمنده دخترالان که فکر میکنم میبینم از ما دیگه گذشته عشقم. ...

🥹🫂🫀

مرسی که انقد مهربونی ، مواظب خوبی هات باش🥹✨

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ااااای جااااانم دلم😍😍😍قربون اون دونه انار خوشگل برم من😍🤩🥰ان شالله بری ببینی و بیای برامون تعر ...

خاله جون هرچی گفتم واسه 6 هفته برام سنو بنویس گفت ن 7 هفته

بعد گفتم واژینال بنویس شکمی نوشت امیدوارم با شکمی دیده بشه🥹

واسه 18 مهر نوشت سونو رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همون بی بی ک شوهرت خریده بود رو استفاده کردی؟

اره🥹

بتامم 6085 بود امروز ، یه آزمایشگاه دیگه دادم 

بیبی هم دوتا خط پر رنگ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره بری دیده میشه.بذار ۶ هفته و سه روز بشه بری

واسه 7 هفته شکمی نوشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی خوشحالم که تیکرت رو میبنم کلی ذوق میکنم برات شما اولین نفری بودی که به من گفتی تیکر بزن

😍😍😍

من عاشق تیکر بارداری ام🤤 دلم میخواد همه بچه ها داشته باشن

مرسی از محبتت عزیزم ♥️ 😘 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی دونه انار کوچلوووو😍😍😍 چشمام قلب قلبی شد براش مامان کوچلووووو ان شاالله خیلی زود صدای قلب کوچ ...

مرررررررررسی عشقم 🥹 🫀 

انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی قشنگم🥰✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم و یادم نیست بابت دعای توسل که تو لیستت گذاشتی و برام خوندی تشکر کردم یا نه ..خیلی ممنونم عزی ...

الهی دورت بگردم 

🥹🦋🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاله جون هرچی گفتم واسه 6 هفته برام سنو بنویس گفت ن 7 هفتهبعد گفتم واژینال بنویس شکمی نوشت امیدوارم ...

ان شاالله خوش خبر میای😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خاله جون هرچی گفتم واسه 6 هفته برام سنو بنویس گفت ن 7 هفتهبعد گفتم واژینال بنویس شکمی نوشت امیدوارم ...

وای چه حس قشنگیه شنیدن صدای قلب.انشالله اون لحظه نصیبت بشه عزیزم 

ان شاالله که بر نمیگرده ،نتیجه بیوپسیت امد ؟ معلوم شد که چیه و علتش چی بوده؟

خوبی عزیزدلم. فدات بشم انشاءالله خدابخوادواسه هممون. فعلاپیش دکتر رخ گیره نبردم پیش دکترحق گو بردم فک کنم خداروشکرخوب بودک چیزی نگف وچیزی ازتوش درنیوردک ب مایع ربط داشته باشه. چون خودش سونوکردگف چیزی نیس. 4شنبه بعدی ب امیدخدابایدبرم پیش دکتراقصی یبار دیگ اونجاسونوبشم ببینم خداچی میخواد. فعلادرگیرکرونام🤧😷

مرررررررررسی عشقم 🥹 🫀 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی قشنگم🥰✨

مرسی عزیزم 🥰🤲🫶

2810