2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042811 بازدید | 684273 پست
مرسی فداتون بشم از دعای شماها بابام بهتر شدن از دیروز مرسی ازتون قربونتون برم😭😭😭🤲🏽🤲🏽🤲🏽

الهی شکر😍 همش ب یادتون بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها با تجربه های گروه 1 کمک بهم بکنیدناف بچم امروز افتادولی نصفه افتادهچیکار باید بکنم !

وووی عزیزم. کاش بلد بودم کمک کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم عزیز دلم مرسی از دعاهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻💐💐💐💐 یکمی بابا بهتره خیلی خوشحالم بخداااا

الهی سلامتی کامل😍

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

سلام عزیزم انشالله حاجت روایی خودت بحق حضرت فاطمه ممنونم ک بیادم بودی گلم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی و هشتم

به نیت حاجت روایی:

@نگار80    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰💐

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74

۴۴-سارایییی

۴۵-panizpaliz
۴۶-sepehr24

دورت بگردم 🥹 🫂 عفت جون موقعی که این پیام رو گذاشتی من شات گرفته بودم لطفاً یکی برای من کنار بزار � ...

قربونت برم من چشم حتما الان فک کنم شده 5جفت ایشالا بیشترم میشه 

من نذر گل سر داشتم 50تا گرفتم یعنی انقدر ذوق زده شدن بچه ها که نگو😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام بچه ها با تجربه های گروه 1 کمک بهم بکنیدناف بچم امروز افتادولی نصفه افتادهچیکار باید بکنم !

خوبی پسرت چطوره دکتر نشون بده ناف سامیار روز ششم کامل افتاد چرا 3تا گیره زدن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دورت بگردم عشقم چشم به شرط لایق بودن🥹😭🫂

فاطمه خانم بعد اینکه پیامتو دیدم چشمم ب تیکر بارداریت ک خورد اگه بدونی چن صفحه رو خوندم و رد کردم تا برسم ب این پیامت خدااااروشکر هزاران بار ک جواب این همه سختی و چشم انتظاریتو گرفتی بحق امام زمان تا اخرش عالی پیش بره برات و سلامت بغلش کنی خیییلی مراقب خودت باش بدون ک چی کشیدی تا این روز برسی.❤️❤️❤️❤️❤️ من رو تو دعاهای قشنگت فراموش نکن بادلشکسته م دعات کردم و میکنم عزیزم.

قربوووونت برم ممنونم عزیزم ❤️ 😘

عزیزم خییلی برای شماهم خوشحالم خدا روشکر خییلی مراقبت کن انشالله ب سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نیتو.

عزیزم خییلی برای شماهم خوشحالم خدا روشکر خییلی مراقبت کن انشالله ب سلامتی و خوشی بغل بگیری نی نیتو.

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله با دعای شما ❤️ 

☘️دوستان گلم ختمی برای منتظران اولاد شروع کردیم این چند جزء مانده،اکر دوست داشتید ما را همراهی کنید،مهلت ازاد است یعنی تا هرزمان که خودتون☘️ بخونید،التماس دعا مهربونا❤

۱۵

۱۶

۱۸

۱۹

۲۲

۲۴

۲۵

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
2810