2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
خییییییلی ممنونم عزیزم ❤️😘چشم. ممنونم ک وقت گذاشتین

وظیفه ات گلم. هفته بعد نوبت سونو داری چند هفتت میشه مگه.؟ ان شاالله بزودی سه ماهت رد کنی خیالت راحت بشه. بعداز سه ماه بچه جاش محکمترمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزمنه متاسفانه منفی شدهمون چیزی که میترسیدم برام پیش اومد😞😞فقط نمیدونم چرا ماما میگه پس فرد ...

به امید جواب شما اومدم🥺 😔 کاش می‌تونستم چیزی بگم دلت آروم بشه 😔

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمازش چطوریه دوست عزیز؟

الان میفرستم عزیزم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم.اصلا نگران نباش استرس نداشته باش .طبیعیه .فقط استراحت کن .الا جون تو که تازه برای قلب رفتی ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم❤️چشم.

نمی‌دونم. گف ۲ هفته دیگه ببینمت. 

سلام گلم.اصلا نگران نباش استرس نداشته باش .طبیعیه .فقط استراحت کن .الا جون تو که تازه برای قلب رفتی ...

امروزم با ماما دکترم حرف زدم گف اگه خدای نکرده خونریزی زیاد شد دوشنبه برم مطب

با دستکش یکبار مصرف داخل میکنی، ممکن نیست زخم شده باشه کمی؟به خودت استرس نده، ان شااله که چیزی نیست، ...

سلام عزیزم خوبی؟

نه بعید می‌دونم زخم کنه آخه از اول همین جوری استفاده کردم. با اپلیکاتور راحت نیستم دستمم ک نمیشه بذارم چون بعدش نمیتونم بلند شم بشورم.

منم امروز آسپرین و انوکسا استفاده نکردم ولی شب ک ماما دکترم جواب داد گف طبق روال استفاده کن🤔 

منم سر خود تصمیم گرفتم فعلا آمپول رو ی روز در میان نکنم و همچنان هر روز بزنم. توکل ب خدا

من که کلا به شیاف پروژسترون حساسیت داشتم و با شیاف به لکه بینی می افتادم، دیگه فقط آمپول میزدم.

تو این انتقال ی شیاف جدید دادن لوتوژل. خیلی راضی ام. مث شیافای قبلی گنده نیس و اذیت نمیکنه، قبلنا یادمه بعد ی مدت با عرض معذرت داخل هم نمیرف انگار ی چیزی جلوشو میگرف. 

آلا جان منم ۱۰روز قبل صبح لک دیدم رفتم دکتر سونو کرد گفت‌ همه چی خوبه، یه شیاف اضافه کرد، بعدظهرش خو ...

الهیییی عزیزم چقدر اذیت شدی. با اینکه میدونستم تو ivf حتی خونریزی طبیعیه ولی لامصب ی حوریه ک استرس شدید میده ب آدم. هماتوم از کی مشخص میشه ک هست یا نه؟ 

من فعلارسیدم به این صفحه تبریک عزیزم انشاالله صحیحوسالم بغلش بگیری

ممنووووونم عزیزم ❤️😘😘😘دعا کن تا به سرانجام برسه ان شالله 

وظیفه ات گلم. هفته بعد نوبت سونو داری چند هفتت میشه مگه.؟ ان شاالله بزودی سه ماهت رد کنی خیالت راحت ...

لطف کردی عزیزم❤️😘

هفته بعد ان شاالله تو هفته ۹ هستم. توکل ب خدا❤️❤️

سلام عزیزم خوبی؟نه بعید می‌دونم زخم کنه آخه از اول همین جوری استفاده کردم. با اپلیکاتور راحت نیستم د ...

سلام، من شنیدم وقتی خونریزی و اکه بيني دارین شیاف رو مقعدی استفاده کنین تا کمتر رحم تحریک بشه،

😔😔برام دعا کنید😔😔

سلام عزیزم منم مثل شما و خیلی از بچه های این گروه سال پیش  همه کار کردم که مثبت بشم و خیلی زحمت کشیدم ، وقتی مثبت شدم رو ابرا بودم و گفتم دیگه تمومه ولی توی سه ماهگی بعد کلی امید مجبور به سقط شدم، اون وقت با خودم گفتم کاش از اول مثبت نشده بودم ، خیلی سخت تر بود اون موقع از وقتی که همون اول جواب منفی رو ببینی، پس از این زاویه هم به موضوع نگاه کن، امیدوارم خدا بهت آرامش بده و دست از تلاش برنداری، برای منم دعا کن.

2810