2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042884 بازدید | 684276 پست
سلام عزیزم پیامتو دیر دیدم شما کهیر زدی از حساسیت من قبلا زده بودم رفتم دارو خانه قرص داد خوب شدم ام ...

عع واقعا ؟ چقدر خوب 

برای منم امروز صبر کردم اگه خوب نشد حتما یه کاری میکنم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی و سوم

به نیت حاجت روایی:

@داداشمممم    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-کاپیتالاسیون

۳۷-زهرا خانوم

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74
۴۴-سارایییی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره همین طوره ولی چون سابقه سقط و خونریزی و... دارم گاهی میترسم ک نکنه زود باشه. ولی با جواب دوستان ...

من سه مرتبه سقط کردم و دیگه از ترسم دنبال درمان نرفتم. همش استرس میگیرم. گفتم به خودم فرصت بدم. بهتره. کاملا درکت میکنم. نگرانیاتو میفهمم. فقط خیلی مراقبت کن ازخودت. کار اصلا نکن. تا سه ماهت کامل بشه. با پا چیزی هل نده.مثلا چیزی از کابینت بالا میخوای ور داری خودتو نکش. خوب نیست. کلا استراحت کن فقط کمی تو خونه قدم بزن. تا رحم. خودشو بکشه بالا داخل شکم جاش محکمتر بشه. تا سه ماهگی تو رحم هست آسیب پذیرتره.ان شاالله موفق باشی. راستی نگفتین سونو داخلی انجام میدن یا شکمی؟ 33 روز بعده انتقال؟ 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

ای خدااااااااااااااااااااا😍😍😍به معنای واقعی چشام بادیدن این پیامت قلبی شد عزیزم مبارک باشه چقد خوشحال شدم برات 🥲🥲🥲 خداروشکر قشنگم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
بچه ها ی سوال داشتم من دیروز ک سونو شدم دکتر گف ۶ هفته و ۴ روزم. و گفت که هر هفته ی استرادیول کم کنم ...

عزیزم مگه پزشکت متخصص نیست؟برحسب شرایط هرکسی پزشکش میتونه تشخیص بده من شیافم یک روز درمیان بود تا هفته ۹ قطع کردم البته من iui کرده بودم اما برای دوستم تا ماه ۸ شیافشو دکتر تجویز کرد اگه شک داری با یه پزشک دیگه هم مشورت کن 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

عزیزم تبریک میگم چقدر خوشحال شدم هزاران بار شکر و مبارک باشه.ان شالله به سلامتی در اغوش بگیریش😍😍

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

دخترهایی که مثبت میشید اول از همه خدا رو شکر و مبارکتون باشه😍 دوما سعی کنید تا اخر ماه سوم به کسی نگید اینو پزشکم چقدر به همه ما تاکید میکرد هم بحث پزشکیه که خیال ادم دیگه راحت میشه هم بار روانی سنگینی رو ادم میزاره،هم بحث چشم زدن هست که من قبلا معتقد نبودم اما بعدا به شدت بهم قبولونده شد😑من وقتی اوایل سه بودم از هکسرم پرسیدند چه خبر و با یه خنده اش لو رفتیم وای یکی تبریک میگفت دو نفر تیکه و طعنه اون یکی اذیت چقدر اذیت شدم و استرس کشیدم مدام نگرانتر بودم بیشتر از خودم و نی نی نگران عکس العمل بقیه.یادم نمیره جاریم زنگ زد گفت شوهرم چقدر براتون گریه کرد و خوشحال شد (حالا من گفته بودم خودمون فعلا نمیخواهیم🤪) گفتم چرا گفت فکر میکرد شما تا اخر عمر بچه دار نمیشید،بعد هم قهقه زد و خندید😑 منم چقدر ناراحت شدم گفتم بهش بگو نگران ما نباشه ما دو ادم عاقل بالغیم میدونیم زمان هرچیزی کی هست🤗اما نگم چقدر روم تاثیر منفی داشت.خلاصه تا سه ماه لذتشو تکی ببرید بعد به بقیه بگید.یکی هم تونستید یه قران ختم کنید در طول بارداری هم ارامش دهنده ست هم به نی نی هم حس خوب رو منتقل میکنید قران نگهدار کوچولوهای قشنگتون😍😍😍

من سه مرتبه سقط کردم و دیگه از ترسم دنبال درمان نرفتم. همش استرس میگیرم. گفتم به خودم فرصت بدم. بهتر ...

ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی❤️❤️😘 ان شاالله به بهترین نحو نتیجه بگیرین شمام.

آره .سونو هم واژینال بود تا حالا. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم کم نکن تا ۱۰ هفته انشالله

پس از نظر شمام زوده؟ دکتر پرسید چی بگم

سلام دکتر من که با دیدن ساک کلا قطع میکنه یعنی از روزی دو تا یهو میشه روزی هیچی😬

بعدش خدای نکرده خونریزی اینا نیفتادین که؟

عزیزم مگه پزشکت متخصص نیست؟برحسب شرایط هرکسی پزشکش میتونه تشخیص بده من شیافم یک روز درمیان بود تا هف ...

آره عزیزم.

ممنونم ❤️😘

مگه استرادیول واژینال هم هست؟

آره عزیزم من چون ضخامتم بالا نمیرف واژینال هم داد‌ البته ب نظر خودم چندان تاثیری نداشته😅

2810