2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
منم هیچیم نبود. دو روزه اینجوری شدم.من سونو قلب رفتم انقد استرس داشتم چون هیچ علائمی ندارم ولی دو رو ...

حال روحیت بده؟

اینکه علائم نداری و نگرانی طبیعی هست وقتی شروع کنه تکون بخوره آدم خیالش راحت میشه

من الان شکمم بزرگ شده بازم چون تکونش رو هنوز حس نمیکنم  به خودم میگم یعنی زنده ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹فاطمه جووونم خدایا شکرتتتت تبریک میگم الحمدلله الهیییییی چققققدر خوشحال شدم برات گلم 😍تبریک میگم گلم ان شا الله صحیح و سلامت دوران بارداریتو بگذرونی و بیاد بغلت 

الهی ، حالم خوبه ولی یهو ک یادم میفته هیچ نشانه ای از بارداری ندارم با خودم میگم مگه میشه سالم باشه ...

😍😍😍آلا جان مثبت شدی.عزیززززم الهی شکررررر الحمدلله خدامیدونه اینمدت چقققد برا منتظرا دعا کردم .خیلیییییخوشحالم برات عشقم 

عزیزم بهتربعضیابارداریشون اذیت نداره خداروشکرچرانگرانی

😅نگران قلب و رشدش و... هستم . آخه تا حالا تا این مرحله جلو نیومدم. طبیعیه که گاهی فکرم منحرف میشه🥴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم ویار یهو میاد و یهو هم میره. بعضیا هم کلا ویاری نمیگیرن و بارداری براشون بهشته. اصلا به خودت اجا ...

قربوووونت برم عزیزم چشم. خدا کنه منم ازین دسته باشم که نداشته باشم. مامانم امروز میگف اگه ب من رفته باشی بدبخت میشی😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😍😍😍آلا جان مثبت شدی.عزیززززم الهی شکررررر الحمدلله خدامیدونه اینمدت چقققد برا منتظرا دعا کردم .خی ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ الهی همیشه اینجا خبر شادی دوستامون باشه

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

اوفییییییش.خیالمونو راحت کردی.مبارکا باشه..

جون ب لبمون کردی این چندروز

😅نگران قلب و رشدش و... هستم . آخه تا حالا تا این مرحله جلو نیومدم. طبیعیه که گاهی فکرم منحرف میشه🥴

قربونت بشم انشاءالله تشکیل شده اون قلب نازکوشولوش. ب امیدخداتامرحله اخرپیش میری بسلامتی بغل میگیریش هروق بغلش گرفتی ازطرف من گاز😜ن ی ماچ آبدارمیکنی میگی خاله نگارخودش بودگازت میگرف😍😍😍 

به قدری خوشحاااالم که فقط خدا میدونه خدا رو هزاررررر مرتبه شکر 🤲🤲🤲🤲چرا من همش از خوشحالی اشکم سر ...

ممنون قشنگم ♥️ انشالله قسمت و روزی دوستانی ک نینی میخوان 🥹

سعید رفت جوابو گرفت از اونجایی که بلد نیست روشو بخونه برام عکس فرستاد ک چیه

منم گفتم مثبت

اونم تا اومد خونه گل خرید 🥹 کلی بغلو بوس 

ولی ته تهش میگه باورم نمیشه 😂 مردک بی احساس 😕 

امشبم ب خانواده همسرم خبر دادم 🥹🥹

سه شنبه ک جوابو بگیرم میرم سمت خونه مامانم اینا😍✨

با شیرینی رفتیم تو گفتن مناسبت چیه اولش گفتم بخاطر فرش های جدیده ( فرش خریدیم 😎)

بعدش همه رو دور هم جمع کردم یهو گفتم امروز آزمایش دادم مادرشوهرم گفت خب 

یهو گریم گرفت گفتم مثبت بود

همه زدن زیر گریه 

حتی برادر شوهرم ، بعدشم بغلم کرد🥲🙈 ۱۷ سالشه از ۶ سالگیش من عروس اینام ولی باهام سنگین برخورد میکنه 😅

منظورم خودشو مرد میدونه مردونه رفتار میکنه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون قشنگم ♥️ انشالله قسمت و روزی دوستانی ک نینی میخوان 🥹سعید رفت جوابو گرفت از اونجایی که بلد نیس ...

همه بلغم کردن تبریک گفتن 

مادرشوهرم غش کرد 🥲 بعد ک سرحال شد رفت پول نقد اورد گذاشت لا قران گفت نذر کرده بود مثبت بشی بندازم 

حرم امام رضا 

چون من شهادت امام رضا iui کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🐣🍓🐼

الهی من قربون تک تکتون برم 

هر لحظه ک یادم میاد باردارم برای همه دعا میکنم 

ببخشید تک‌تک جواب ندادم

این روزا خیلی تاپیک رو شلوغ کردم حلال کنید

انشالله به حق آیه های قرآن هرکی هر حاجتی داره هر آرزویی داره بهش برسه ♥️♥️

سخت محتاج دعام دعا کنید سه شنبه رشدش خوب بوده باشه

هفته ی بعد سونوی ساک و ۸ هفتگی صدای قلبشم بشنوم 🥹🫀 ویییییییی ذووووووووق الهی روزی هرکسی ک ارزوشو داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت بشم انشاءالله تشکیل شده اون قلب نازکوشولوش. ب امیدخداتامرحله اخرپیش میری بسلامتی بغل میگیریش ...

قربوووون خاله نگارش برم 😍😍😘😘😘❤️😂

2810