2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042950 بازدید | 684276 پست
ان شاالله تا شرایط مالی جور میشه خبر خوش معجزه خدا رو بدی😍

گرچه برام خیلی دوره همچین چیزی تقریبا صفر 😅😅😅اما باز ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمامن تنبلی تخمدان دارم لتروزول و ویتاگنوس قبلا خوردم یبار هم ای یو ای کردم فایده نداشتچیکار ...

فقط کاشت..

وقتی میگی رابطمون کمه و سرده..طبیعی بخوای سر موقع نزدیکی نمیکنین بخاطر رابطه کم

کاش اینجا هم شوهرا مارو راه میدادن..ن اینکه باعث روحیمون میشه.باعث میشه تا درکمون کنن..وگرنه تو‌اون ...

دقیقا به همین فکر میکردم😂

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه ها این‌سونوی منه برای روز ۱۲.

میخواستم iui کنم ولی یه کیست ساده دیده شده، حالا دکتر می گه مشکلی نداره، بهم گفتن چهارشنبه یه سونوی دیگه بدم و اگه این فولی هلی سایز ۱۴،۱۵ رشد داشت hcg بزنم و برم. ولی از بابت کیست میترسم مشکل ایجاد کنه، دکتر قبلیم با کیست به هیچ عنوان انجام نمی داد. باید تا فردا زنگ بزنم و نوبتم رو قطعی کنم برای چهارشنبه. چی کار کنم به نظرتون؟ کسی چیزی می دونه در این مورد؟ داروهام یه ورق لتروزول و سه تا hmg بوده. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها این‌سونوی منه برای روز ۱۲.میخواستم iui کنم ولی یه کیست ساده دیده شده، حالا دکتر می گه مشکلی ن ...

سلام عزیزم

فکر کنم بتونی ای یو ای کنی اگر ان شا الله باردار بشی کیست خودش از بین میره

بازم ببین بچه های دیگه چی میگن

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی و یکم

به نیت حاجت روایی:

@عبدالواحد    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی

۳۳-داداشمممم

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-کاپیتالاسیون

۳۷-زهرا خانوم

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزمفکر کنم بتونی ای یو ای کنی اگر ان شا الله باردار بشی کیست خودش از بین میرهبازم ببین بچه ها ...

ممنونم جواب دادی عزیزم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

فاطمه میشه بگی من چی میبینم خدایا شکرت 

عزیزم خیلی خوشحالم که تو مامان شدی آقا سعید هم بابا 😭😭😭😭 خدایا شکرت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام خانما

من الان چهارده روزه که دارم پروژسترون تزریق میکنم و هردو باسنم کبود شده  . کبودی هام خوب نمیشه و هر روز تزریق دارم. جا برای تزریق جدید بسختی پیدا میشه🥴شما هم همینطور بودید؟ چاره ای براش ندارید؟

سلام خانمامن الان چهارده روزه که دارم پروژسترون تزریق میکنم و هردو باسنم کبود شده . کبودی هام خوب ن ...

سلام عزیزم آره طبیعیه. فقط حتماااا خییییییلی آروم آروم تزریق کن. برا من برا همین زیاد اذیت نکرد فقط یکی دو روزه خارش گرفته جای تزریق و یکی دو بارم انگار جاش گوله شده. 

من این مشکل کبودی رو با انوکساپارین دارم🥺 اوایل اصلا کبود نمیشد ولی الان جای خالی نمونده کلا کبوده. فک کنم ازین ببعد باید ب بازو بزنم تا یکم بهتر بشه دور ناف 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

وای آخ جووووون

خدایا شکرت😍😍

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

سلام دخترا خوبین،من قبلا سه سری پانکچر شدم و همه انتقالهام منفی شدن میخوام دو پریود بعد باز شروع کنم میشه راهنمایی کنید تو این مدت غیر ورزش و پیاده روی چیکار کنم چه مکمل هایی بخورم و چطوری خودمو تقویت کنم.میخوام برای اخرین بار شانسمو امتحان کنم حداقل جنین زیاد داشته باشم خیالم راحته فریز دارم، چون سنمم داره میره بالا ۳۶ سالمه🥺

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  

بچه ها من از تهوع و بی اشتهایی و احساس ضعف دارم میمیرم دیگه😭

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810