2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042950 بازدید | 684276 پست
میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

صدرصد مثبته عزیزم😍 خداروشکر نتیجه تلاش هات رو گرفتی انشاله ۹ ماه دیگه بسلامت بغلش کنی،وقتی روز به روز داره پر رنگتر میشه یعنی صدرصد مثبته😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هپی جون😭🫂 باورم نمیشه امروز زدم پر رنگ تر شد یه کوچولو دعا کن برای منم معجزه شده باشه بعد ۱۲ سال

😭😭😭😭😍😍😍😍😍 الهی عزیز دلم دوشنبه. با بتای تپل بیای😭😭😭😍😍همین جوری اشکام داره میریزه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم.میگم شما طبق دستور دکتر زرنانی پیش رفتین داروهاشو میگم چون چیزای که به شما داده که از سه ...

آره عزیزم. تو ویزیت بعدیش هم آره آسپرین و انوکسا رو هم اضافه کرده بود که البته این دو تا رو غیر انتقال اولم، همیشه داشتم. + آمپول رشد برای ضخامت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی از پروانه۲۱ خبر داره همون که تعیین جنسیت بود؟؟

خییییلی وقته نیس. من خیلی ب یادش میفتم 

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

سلام عزيزم خداروشكر، ايشالله نتيجه سختي هات رو خدا با فرزند سالم و صالح بده، خيلي برات خوشحالم

خداروشكر تو و إلا جان نتيجه سختي هاتون ديدين

خداروشكر❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

سلام به همگی من هر چند وقت به تاپیک سر میزنم معمولا فقط میخونم پست نمیذارم.
امروز بعد چند وقت سر زدم به تاپیک، به alaae عزیز خیلی تبریک میگم همیشه صبر شما رو تحسین کردم امیدوارم فررندتون رو سالم در آغوش بگیرید. به فردایی روشن عزیز هم تبریک میگم به نظرم مثبت هست تستتون امیدوارم زندگی از این به بعد فقط روی خوشش رو به شما نشون بده .
به تمام مثبتی های جدید و کسانی که زایمان کردند هم تبریک میگم دردانه هاتون در پناه خدا‌. برای همگی در این راه آرزوی موفقیت میکنم.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا تو رو ب عظمت پیامبر اعظمت خوشحالی مون رو تکمیل کن😍😍😍

سلام بچه ها روزتون بخیر، آزمایش ایمنی رو باید ببرم پیش ایمونولوژی که اگه دارو نیازه بنویسه یا ببرم پ ...

پیش هردو. اول ببر ایمونولوژی 

بچه ها من منفی شدم بتام 1بود روز 15 انتقال دیشب لکه قهوه ای دیدم حالا مشاور میگه دارو هاتو ادامه بده ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. با هر منفی دوستام قلب ما هم غصه دار میشه. اگر اذیت نمیشی دو روز دیگه تکرار کن که بعداً خدای نکرده پشیمون نشی ک کاش انجامش میدادم و...

فقط ناامید نشو عزیزم. می‌دونم سخته منم باااارها تجربه کردم این حالو. ان شالله روز جواب مثبت گذاشتن تون خییییلی زود میرسه😍

سلام عزيزم خداروشكر، ايشالله نتيجه سختي هات رو خدا با فرزند سالم و صالح بده، خيلي برات خوشحالمخداروش ...

❤️❤️😘

سلام به همگی من هر چند وقت به تاپیک سر میزنم معمولا فقط میخونم پست نمیذارم.امروز بعد چند وقت سر زدم ...

😭😭😍😘😘😘❤️❤️❤️ان شاالله حاجت روایی خودتون

آره عزیزم. تو ویزیت بعدیش هم آره آسپرین و انوکسا رو هم اضافه کرده بود که البته این دو تا رو غیر انتق ...

انشاءالله بسلامتی تا آخرش بری❤

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خیلی ناراحت شدم. با هر منفی دوستام قلب ما هم غصه دار میشه. اگر اذیت نمیشی دو روز دیگه تکرار کن ...

ممنون دوستم خیلی ناراحتم حتی نمیتونم گریه کنم با دوبار تخمک کشی دوتا جنین برام تشکیل شد نمیدونم الان باید چکار کنم من مشهدم کسی از شماها مشهدی هست ؟

انشاءالله بسلامتی تا آخرش بری❤

😘😘❤️

2810