2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043045 بازدید | 684284 پست
سلام بچه ها روزتون بخیر، آزمایش ایمنی رو باید ببرم پیش ایمونولوژی که اگه دارو نیازه بنویسه یا ببرم پ ...

عزیزم اول ببر پیش ایمونولوژیست.

شاکریان خیلی دقیق میخونه آزمایشو اگه فاکتوری نیاز باشه اضافه کنی برات می نویسه. الکی هم بهت دارو نمیده. بعدش برو پیش متخصص زنان.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اول ببر پیش ایمونولوژیست.شاکریان خیلی دقیق میخونه آزمایشو اگه فاکتوری نیاز باشه اضافه کنی برات ...

عزیزم من چون عباسی بهم گفت برو‌ پیش قاسمی، قاسمی برام نوشته،ولی خودمم زیاد خوشم نیومد ازش، الان جوابو ببرم‌ پیش شاکریان بد نیست؟چون خودش ننوشته

عزیزم من چون عباسی بهم گفت برو‌ پیش قاسمی، قاسمی برام نوشته،ولی خودمم زیاد خوشم نیومد ازش، الان جواب ...

عه من فکر کردم رفتی پیش شاکریان.

نه دیگه برو پیش همون قاسمی. اتفاقا تعریفشو شنیدم تو مطب نقشینه. خیره ایشالا عزیزم. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

هپی جون😭🫂 باورم نمیشه امروز زدم پر رنگ تر شد یه کوچولو دعا کن برای منم معجزه شده باشه بعد ۱۲ سال

عزیزم حتما مامان شدی مطمئن باش میرفتی ازمایش امروز اما من دلم روشنه حتما حتما مامان شدی مبارکت باشه عشقم خیلی خوشحال شدم برات  😍😍😍

😭🫂❤️تا دوشنبه بنظرت بتا چند میشه خیلی پایینه ک کمرنگه نه؟دلم یه بتای تپل میخوادولی صد حیف تحمل ندا ...

کمرنگ نیست عزیزم.فردا صب برو آزمایش بده .یه روز زودتر اشکال نداره .کار به موعد پریودت نداشته باش عزیزم 

سلام عزیزم من اینکارومیکردم بخاطراینکه روزتعطیلی نیفته حالانمیدونم مشکلی پیش میاد یان مثلاهورمونابهم ...

ممنون عزیزم،منم حساب کردم به تعطیلی میخوره میگم دوتا کمتر بخورم تا زودتر پریود بشم

ممنون عزیزم بییی چک برای روز دهم تزریق بود iui کردم امروز ۱۱ تزریقم

انشاله که مثبته ،من وقتی کسی میبنم مثبت میشه خیلی ذوق دارم بیشر امیدوار میشم و استرسم کمتر میشه،امروز نزدی؟

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

یاخدااااااااااااجونم هزاربارشکرت😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃🫄🫄🫄🧑‍🍼🧑‍🍼🧑‍🍼🧑‍🍼مبارکت باشه مهربونم 😍😍😍خیلی خیلیییییی خوشحالم برات

سلام بچه ها روزتون بخیر، آزمایش ایمنی رو باید ببرم پیش ایمونولوژی که اگه دارو نیازه بنویسه یا ببرم پ ...

سلام عزیزم خوبی اصولا اول میبرن دکتر زنان اگ خودش سردربیاره نیاز دارباشه تجویز میکنه اگ ن ارجاع میده پیش ایمونولوژی. ولی بایدی نیست ک حتمااول ببری پیش دکتر زنانت میتونی پیش ایمونولوژی بری اول. انشالله جواب آزمایشات خوبه

سلام عزیزم خوبی اصولا اول میبرن دکتر زنان اگ خودش سردربیاره نیاز دارباشه تجویز میکنه اگ ن ارجاع میده ...

ممنون عزیزم، حالا ببینم چی میشه، پنجشنبه میخواستم ببرم پیش دکتر زنان که تعطیل بود، بیمارستان دیگه ای هم ویزیت میکنه ولی نوبتهاش پر بود، حالا باید دوباره صبر کنم تا پنجشنبه، گفتم تو این فاصله اگه نیازه که ایمونولوژیست هم ببینه، جواب نمونه شما اومد عزیزم؟

ممنون عزیزم، حالا ببینم چی میشه، پنجشنبه میخواستم ببرم پیش دکتر زنان که تعطیل بود، بیمارستان دیگه ای ...

قربونت برم آره خوبه تواین فاصله ببری ایمونولوژی. آره آمادست ولیکن من هنوزنرفتم بگیرم 2شنبه بادکترحق گونوبت دارم اول میرم آزمایشمو میگیرم ازاونجا میرم پیش دکترم آتی جان دعاکن آزمایشم خوب باشه

2810