2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
فاطمه جون دوست مهربونم و مهتاب گلم دوست با وفامممنونم ازتون بیادم بودین و برام دعای توسل خوندین،یقین ...

دورت بگردم مهربون🥹🫂❤️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 

روز تزریق رو کنارش نوشتم 

اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کسی از پروانه۲۱ خبر داره همون که تعیین جنسیت بود؟؟

پروانه جون فعلا دور دکتر رو خط کشیده 

انشالله معجزه بشه طبیعی باردار بشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

این همه بی بی چک .قشنگ مشخصه که مثبته.فکرای خوب کن .مطمئنم مامان شدی

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

مبارکت باشه عزیزم چیزی که من میبینم طبق رنگای بی بی چک بهم میگه که شما مامان شدی الهی که جواب آزمایشتم بتای تپلی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
این همه بی بی چک .قشنگ مشخصه که مثبته.فکرای خوب کن .مطمئنم مامان شدی

😭🫂❤️

تا دوشنبه بنظرت بتا چند میشه خیلی پایینه ک کمرنگه نه؟

دلم یه بتای تپل میخواد

ولی صد حیف تحمل ندارم تا از موعدم بگذره 

۳۰ شهریور تایم پریودمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پررنگ شده چون روز ۹ گذاشتی کم رنگ بود بعد ۱۱ پررنگ شد انشالله که بارداری امروز روز چندمه؟

امروز روز ۱۱ تزریقم قشنگم😭❤️

دعا کنید برام 

هنوز باورم نمیشه تا جواب آزمایشمم مثبت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکت باشه عزیزم چیزی که من میبینم طبق رنگای بی بی چک بهم میگه که شما مامان شدی الهی که جواب آزمایش ...

ممنون دورت بگردم 🥹🫂 🦋

سخت محتاج دعام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هپی جون😭🫂 باورم نمیشه امروز زدم پر رنگ تر شد یه کوچولو دعا کن برای منم معجزه شده باشه بعد ۱۲ سال

من طاقت ندارم تا پس فردا که🐣

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

وای این که کاملا مشخصه مثبته.

الان آزمایشم بدی معلوم میشه.

خدایا شکرت.

روزم ساخته شد.

مبارکه 👼🥳

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مبارک باشه قشنگم،الهی که سفت به دلت چسبیده باشن

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
2810