2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزدلم متاسفانه تبریزنیستم تهرانم ولی باافتخاراصالتاتبریزی هستم

عخییییی😍😍😍 تبریز اومدی افتخار بده ببینیمت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ولی اگ ی روزی بیام تبریزخیلی دوسدارم ببینمت😍😍😍😍😍رز هم تبریز؟

عاااالی میشه😍 آره رز، favali,  ssefat و..

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای چقدخوب خداروشکر همو دارین اونجا دلگرمیه😍😍😍😍انشاءالله بانینی میام🥹🥹😍😍😍

قربوووونت برم .وااااای ان شالله ان شالله 😍 ❤️ 😍😍😍

فاطمه جان کافئین مانع لانه گزینی میشه البته اونایی ک زیادمیخورن ولی چون شرایط ماها فرق داره بیشتربای ...

والا منم ایقد ویفر کاکائویی میخوردم.بستی پر از کاکائو میخوردم.کیک خونگی پر کاکائو میخوردم.چایی میخوردم.هیچی نشده.

انشاءالله بسلامتی عزیزم. سرم هاروازکجاتهیه کردی عزیز؟ قیمتش آزاد وبیمه چقدربود؟

من هرروز ب داروخونه مرکزی هلال احمر و سوم خرداد ک ونک زنگ میزدم هفته قبل دوتاشون تو یه روز داشتنش منتها من نمیدونستم تاییدیه بیمه میخواد فرداش ک تاییدیه گرفتم هلال احمرتموم کرد اماخداروشکرسوم خرداد داشت.من 4تابرام نوشت دکتر زرنانی ک بدون بیمه بیست وچهارمیلیون و هفتصد بود بابیمه شد 780هزار.آلمانی بود

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله شمام ب سلامتی و دل خوش نی نی گلو بغل کنین . خیلی محتاج دعام برا ادامه ...

یادمه این انتقالی که من مثبت شدم اواخر بهمن ماه بود، شماهم انتقال داده بودید و منفی شدین چقدررر دلم گرفت واسه تون  و دلم نیومد همون موقع بیام مثبت بودنو بگم و از ته دلم دعا کردم به زودی نتیجه بگیرید خیلییییی خوشحال شدم دیدم صبوریو زحماتت نتیجه داد، انشالله که دوران شیرینی واسه ت باشه و به راحتی بگذرونی عزیزم و نینی خوشگل و سالم وسلامت رو به بغل بگیری و لذتشو ببری تا همیشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادمه این انتقالی که من مثبت شدم اواخر بهمن ماه بود، شماهم انتقال داده بودید و منفی شدین چقدررر دلم ...

شلام عزیزم چقد خوبه اینجا آدم احساس آرامش میکنه منم یه بچه دارم طبیعی حامله شدم الانم انتقال دادم یکشنبه میرم آزمایش میدم شما که هم طبیعی رو تجربه کردین هم ای وی اف علائمتون فرق می‌کرد من سر دخترم زیاد علائم نداشتم اما الان خیلی فرق میکنه نمیدونم مثبتم یا منفی

یادمه این انتقالی که من مثبت شدم اواخر بهمن ماه بود، شماهم انتقال داده بودید و منفی شدین چقدررر دلم ...

اااای جانم😊 خدارو شکر که شما مثبت شده بودین😍چقدر ناراحت تون کردم پس😅

شلام عزیزم چقد خوبه اینجا آدم احساس آرامش میکنه منم یه بچه دارم طبیعی حامله شدم الانم انتقال دادم یک ...

آره واقعا. الهی با خبر خوش بیاید عزیزم.😍

2810