2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042948 بازدید | 684276 پست
ممنون عزیزم. ان شاءالله.والا من در کل بارداری رو به ماه های اول زایمان ترجیح میدم ولی استرسش خیلییی ...

واقعا هم من الان صبحا پا میشم یه استرسی میگیرم که یعنی زایمانم چطور میشه، چقد زمان میبره سرپا بشم، چقد زمان میبره به روتینم برگردم مخصوصا که دوتا بچه دیگه دارم زایمانم تو تایم مدرسه میشه اینکه بچه ها رو چطور ببرم مدرسه شبا میخوابه بچه که صبا پاشم، میرسم به بچه ها رسیدگی کنم..... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز بیست و هفتم به نیت حاجت روایی:@ayhanjoooon ۱- le ...

آلا جون مبارک باشه بارداریت عزیزم به سلامت بگذرونی دوران بارداریت رو، خیلییییییییی واسه ت خوشحالم خیلیییییی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا هم من الان صبحا پا میشم یه استرسی میگیرم که یعنی زایمانم چطور میشه، چقد زمان میبره سرپا بشم، چ ...

با آی وی اف باردار شدی عزیزم؟ ان شاءالله همه چی به خوبی و راحتی برات پیش بره.

منم یه دختر دارم، یاد روزای بعد زایمان و افسردگی بعد زایمان میفتم، تو دلم خالی میشه. ولی الانم دارم از استرس شهید میشم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
با آی وی اف باردار شدی عزیزم؟ ان شاءالله همه چی به خوبی و راحتی برات پیش بره.منم یه دختر دارم، یاد ر ...

دوتای اولم دوتا دختر ناز و فوق العاده ن که خودم باردارشدم، این پسری هم تعیین جنسیت بوده، اخرین جنین وبیکیفیت ترین جنینم بود که خدا خواست و موند واسه م

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوتای اولم دوتا دختر ناز و فوق العاده ن که خودم باردارشدم، این پسری هم تعیین جنسیت بوده، اخرین جنین ...

عزیزم. خواست خدا هرچی باشه، همونه.

خدا همه ی دسته گلاتو برات حفظ کنه🥰

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
@95hony عزیزم خوبی؟ امروز رفتی دکتر؟ نظرش چی بود؟

سلام عزیزم خوبی آره دیروز رفتم سیکلمو کنسل کرد،گفت چون تازه گرفتی ممکنه حالت بدتر بشه،دقیقا شب حالم بدتر شد تب ولرز شدید شدم ،امروز کمی بهتر شدم اما همچنان کسلم ،گفت ضخامت خوبه فقط نامنظمه ماه بعد داروهاتو عوض میکنم،بهم دوفامد داد بخورم گفت پریود شدی بیا

من دقیقا نمونه عینی این قضیه ام😅 مامانم میگه انقددددد بلا سرم آورده که من سقط بشم ینی کاری نمونده ب ...

ای جانممممممممم. خداروشکر ک هستی😍😍😍. مامانت نمی‌دونست ک دسته گلی مثه تو میخوادبدنیابیادوگرنه این کارونمیکرد. ولی واقعاخدابایدبخواد سایت بالاسرنینیوهمسرت باشه وزندگیتون پایدارعزیزدلم. 

سلام عزیزم خوبی آره دیروز رفتم سیکلمو کنسل کرد،گفت چون تازه گرفتی ممکنه حالت بدتر بشه،دقیقا شب حالم ...

خیرش در این بوده عزیزم

ان شالله که سیکل بعدی پرقدرت با بهترین شرایط و ضخامت انتقالتون رو انجام میدین.

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🦋🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_هشتم#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- @داداشمممم     🦋

۱۶- @favali     🦋

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- Poweroflove

36- اهسته

۳7- marshmaloo

38- سپیدارجوجو

39- avaaajon

40- آلادیا

41- پونهoo

42- ماهورجان

43- panizpaliz

44- عبدالواحد

45- هیوا666

46- شطرنجی 

47- هدیه99

48- پروانه22

49- زلیخاه۱۴۰۲

50- zohrehjafari

51- گیسوگلابتونم

52- سهیلا_جون

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

۶۶- شیلا68

۶۷- razleilaa

۶۸- yas76۱۱

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فک نکنم مشکلی پیش بیادعزیزم

عصرش برگشتم 😄 خونه خوردم

ولی همه رو باهم خوردم الان حالم بده 😵‍💫

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اینم بگم همه چی دست خداست وگرنه این چیزاک فورمالیتس مافقط محض احتیاط رعایت میکنیم ک بعدخودمونوسرزنش ...

اره فداتشم منم نخوردم ...

بقول شما اینا بخاطر دل خودمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چای بخور فقط روزی یه دونهبرای شما حکم طبیعی رو داره

ای خواهر نمیزاشت شیرو ماست بخورم

ژده بود گوگل 

قرمه سبزی خوردم انقد دعوام کرد 

دیگه منم چایی نخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه حس خوبی داشت بعداز خیلی که اومدم دیدم منم تولیست هستم، ممنون عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتررر انتظ ...

ممنون قشنگم انشالله شماهم بسلامتی فارغ بشی 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810