2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042717 بازدید | 684270 پست
ااای جاااااان دلم😍😍خدا حفظش کنه برات آقا کوچولورو😊❤️منم تازه مثبت شدم در انتظار هفته هام برم سونو ...

چشم و دلت روشن عزیزم 

از ته دل آرزو میکنم همه چی به خوبی و خوشی پیش بره و نی نی و شاید نی نی ها رو سالم بغل بگیری

دامن همه اونایی که بچه میخوان سبز 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم زن عموم تحت نظر اسرافیلی بود ، اگ سوالی هست از طرف شما ازشون بپرسم

ممنون عزیزم 

خودم تحت نظرش بودم چهار سال پیش 

میخواستم ببینم هنوژم روال کارش مثل قبله 

دوباره میخوام برم پیشش 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکتون باشه گلم..انشاالله اون یکی هم روال طبیعیشو طی کنه

ممنون عزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام لطفا اگه امکان داره اسم منم وارد لیست کنید، التماس دعا

سلام عزیزم چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی قربووووووون دل مهربونت برم. کاملا میفهممت.فقط اینو مطمئنم اندازه سر سوزنی توش شک نکن تا ما خودم ...

خدانکنه آلای عزیزم ممنون ک با حرفات دوباره بهم انگیزه دادی وحال دلموخوب کردی. ان‌شاءالله خدا ب حرمت شما دوستای نازنینم ب منم نظرمیکنه. خدانینی نازتو برای تو وهمسرت حفظ کنه الهی آمین 🙏

سلام گلم ممنونم خدا نکنه انشالله خدا بهمون بچه میده اتفاقا منم دیروز فکرم همین بود مخصوصا ک یکی پیش ...

سلام عزیزدلم خوبی.واقعاسخته انشاءالله نصیب دشمن آدمم نشه خیلی ناراحت شدم براشون جایگاهشون بهشت.اره آدم فکروخیال میکنه متاسفانه. من باحرف بچه هااروم شدم. ان‌شاءالله خدا روزی ماروهم کنارگذاشته ب وقتش میده.عزیزهنوزنرفتی دنبال کارات؟ 

سلام عزیزدلم خوبی.واقعاسخته انشاءالله نصیب دشمن آدمم نشه خیلی ناراحت شدم براشون جایگاهشون بهشت.اره آ ...

مرسی عزیز دلم تو چطوری خوبی نه نرفتم این ماه بد موقع پریود شدم پول نداشتم تازه بیکارم شدم نمیدونم باز ماه بعد بتونم برم یا نه نمیدونم چرا جور نمیشه برم تو چیکار کردی نشد انتقال بدی فهمیدی مایع برا چیه 

ممنون عزیز دلم 😍🤍انشالله یه روزی بشه شماهم بیای سورپرایز کنی مارو با جواب مثبتت

واقعیتش من کلا از این مسیر دور شدم با ی بار که رفتم دنبالش هنوزم از لحاظ جسمی رو روانی اوکی نیستم شاید هیچوقتم نشم شماها ماشالله ارادتون خیلی قویه من نمیتونم دیگع🙃 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
2810