2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042775 بازدید | 684270 پست
الهی شکر 🥰بسلامتی.ان شالله دومی هم قلبش تشکیل میشه بزودی❤️

ممنونم ان شاءالله

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
رحم اجاره من میگه یه دفه برای قلب برم برای ساک سونو نرم.اخه خود دکتر اصلی هم نیست رفته مسافرت جایگزی ...

سلام عزیزم. من سر دخترم اولین سونو رو برای قلب رفتم و خود دکتر اصلا قبلش گفت نمیخاد بیای.

داروها هموناست، تغییری نمیکنه. فقط اگر ویتامین ای، فرتیل سی ام، یا ال آرژنین تو داروهاشون هست، بعد از مثبت شدن باید قطع بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم.طلوع جان سونو ساک هم رفتی؟

ممنونم.

بله عزیزم رفتم. سونو ساک هم دوتا ساک بود، یکیش کیسه زرده داشت، یکی نداشت. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همگیخواستم بگم من پنج شنبه اورژانسی زایمان کردمتا الان بستری بودم الان مرخص شدم ولی پسرم 1 ک ...

سلام عزیزم.

مبارک باشه. قدمش پر از خیر و برکت باشه ان شاءالله🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم. من سر دخترم اولین سونو رو برای قلب رفتم و خود دکتر اصلا قبلش گفت نمیخاد بیای.داروها همون ...

هیکدوم این داروها رو نداره.مکمل هاش فقط کوالیتی فول .کوآنزیم کیوتن و در هستن

هیکدوم این داروها رو نداره.مکمل هاش فقط کوالیتی فول .کوآنزیم کیوتن و در هستن

کو کیوتن هم فک کنم نباید بخوره. از یکی دیگه هم میخای بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز بیست و سوم

به نیت حاجت روایی:

@ssseffat    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-هدیه99

۲۹-س۱۳۶۷

۳۰-hoora1400

۳۱-عبدالواحد

۳۲- شطرنجی

۳۳-داداشمممم

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دخترا خوب هستید امروز یکی فامیلامون فوت کرد بچه نداشت چندین سال ازدواج کرده بودن اما بچه دار نشدن مادرم نداره امروز سر مزارش خیلی گریه کردم جوون بود تنها بود  امشب شب اول قبرشه میشه در حد توانتون براش یه دعایی کنید 😔🥺

2810