2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042949 بازدید | 684276 پست
عزیز دلم اصلاااا بخودت استرس نده. اولا ک از کجا باید بفهمه بعدم اصلا بفهمه کار غیر قانونی و غیر شرعی ...

دورت بگردم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها یه سوال؛ رابطه جنسی قبل از انتقال توصیه شده؟ یعنی از دو سه روز قبل یکی دوبار رابطه میتونه تاثیر مثبت بذاره؟ میگن موادی که تو رابطه وارد رحم میشه باعث امادگی رحم برای پذیرش جنین میشه، شما هم اینو شنیدبد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره رهاجان شکر خدا ساک دیده شد ولی هم انقد خسته بودم هم هول ک یادم رفت جزئیات بپرسم . دکتر خودم تو ب ...

خدارو صدهزار مرتبه شکر

ابشالا بچسبه به دلت تا آخر راه و صدا قلب کوچولوش رو زودتر بشنوی

شکر خدا

لک خیلی کم دارم ولی خب دیگه خونریزی همون اول قطع شد.من سپردم به خود خدا که اگر قراره سالم بمونه و صالح خدا برام نگهش داره.اگر نه هر چی خودش بخواد بازم شکر.

من الان خارج از تهرانم،۵ ساعت با تهران فاصله دارم 

به نظرت مشکلی پیش میاد بیام با احتیاط زیاد تهران یا همینجا بمونم؟

بچه ها یه سوال؛ رابطه جنسی قبل از انتقال توصیه شده؟ یعنی از دو سه روز قبل یکی دوبار رابطه میتونه تاث ...

منم شنیدم یکی دو روز قبل از انتقال رابطه مفیده.البته از پزشک و اینها نه،از همین بچه هایی که انتقال دادن 

بچه ها یه سوال؛ رابطه جنسی قبل از انتقال توصیه شده؟ یعنی از دو سه روز قبل یکی دوبار رابطه میتونه تاث ...

نمیدونم عزیزم ولی من همیشه از ترس عفونت از بعد پاکی تا مرحله ی انتقال رابطه نداشتم

حتی تو همین iui , 

بااینکه تو این چند سال عفونت نگرفتم ولی نمیدونم چرا میترسم از عفونت😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم شنیدم یکی دو روز قبل از انتقال رابطه مفیده.البته از پزشک و اینها نه،از همین بچه هایی که انتقال د ...

اره ‌زشک خودمم گفت هیچ تاثیری نداره😅من از اینور اونور شنیدم که میتونه مفید باشه

نمیدونم عزیزم ولی من همیشه از ترس عفونت از بعد پاکی تا مرحله ی انتقال رابطه نداشتمحتی تو همین iui , ...

ادم تو این مسیر به همه چی حساس میشه. نکنه اینجور بشه نکنه اونجور بشه😩

الهی بزودی زود زوووود نی نی های گل خودت بیای دنبال اسم باشی براشون😍😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼یذره زیر دلم ...

دورت بگردم❤️‍🔥🥰یعنی میشه🥹 من اسموانتخاب کردم ای کاش خودشونم زودبیان 😢قربونت نگران نباش انشاءالله این دفه بخوشی میگذره بسلامتی خوشگل خانم بغل میگیری. قرارنیست ک اون اتفاق تکراربشه. بهارمگه چن هفته ای من فک کردم تو 6ماهی

خدارو صدهزار مرتبه شکرابشالا بچسبه به دلت تا آخر راه و صدا قلب کوچولوش رو زودتر بشنویشکر خدالک خیلی ...

ممنون عزیزم ❤️ 😘 

الهی شکر ان شاالله همه چی خوووب پیش میره😍

واقعیتش نمی‌دونم فک نکنم مشکلی باشه فقط احتیاط کن حتما. اگرم شد از دکترم نظر بگیر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم❤️‍🔥🥰یعنی میشه🥹 من اسموانتخاب کردم ای کاش خودشونم زودبیان 😢قربونت نگران نباش انشاءالله ...

ان شاالله خییییلی زود 😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دورت بگردم❤️‍🔥🥰یعنی میشه🥹 من اسموانتخاب کردم ای کاش خودشونم زودبیان 😢قربونت نگران نباش انشاءالله ...

چرا نشه عزیزم حتما حتماحتمااا میشه ته دلم دعاتون میکنم فدای نی نیات بشم از همین الان😍😍😍

۲۱ هفته هستم ۲ روز دیگه ۵ماه تموم میشه

خیلی دعام کنین🥹❤️

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

#دعای_توسل

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🦋🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

۱- nesa66 🦋

۲- @alaae     🦋

۳- الا11543 

۴- س۱۳۶۷ 

۵- مامانو_سوفی

۶- haniiijoooon

۷- خدایاتومیدانی

۸- سحربانوو۷۷

۹- مهتاب444

۱۰- نیاز6973

۱۱- پروانه۲۱

۱۲- سارایییی

۱۳- ماهییا

۱۴- ssseffat

۱۵- داداشممم

۱۶- favali

۱۷- یامنان

۱۸- _بهاره_

۱۹- houra1400

۲۰- آناشید۹۹

۲۱- آیدا۱۲۸ 

۲۲- نهال۶۴۶۷ 

۲۳- نگار۸۰

۲۴- nooshabehjoon

۲۵- نهالیم

۲۶- رادیس۱۲

۲۷- گندمک۱۱

۲۸- shiva_ab

۲۹- rose710

۳۰- zhiyan74

۳۱- ارکیدهابی

۳۲- طوطططیا

۳۳- atrin_arsen_atrina

۳۴- joooodi

۳۵- Poweroflove

36- اهسته

۳7- marshmaloo

38- سپیدارجوجو

39- avaaajon

40- آلادیا

41- پونهoo

42- ماهورجان

43- panizpaliz

44- عبدالواحد

45- هیوا666

46- شطرنجی 

47- هدیه99

48- پروانه22

49- زلیخاه۱۴۰۲

50- zohrehjafari

51- گیسوگلابتونم

52- سهیلا_جون

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ادم تو این مسیر به همه چی حساس میشه. نکنه اینجور بشه نکنه اونجور بشه😩

حساسیت ذهنی یه طرف

حساسیت بدن یه طرف ، انگار بدن میفهمه حساس تریم خودشو لوس می‌کنه 😁

من همیشه موقع انتقالا یه چیم بوده🤦🏼‍♀️😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810