2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042927 بازدید | 684276 پست
ماشالاسونوت عالیه دختر. انشاالله نتیجه میگیری عزیزم ب حق کربلایی ک رفتی مادرمیشی این دفه دل هممونو ش ...

دورت بگردم 🥹 🫂🦋 ممنون ازت 

انشالله حاجتروایی شما به زودی زود 

سپیدار جون 🥴 سرما نخوردم ولی سینوس هام عفونت کرده مشکلی ایجاد نمیکنه؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم ممنون ازدعاهای قشنگت 🥹انشالله بهترینانصیب قلب مهربونت فاطمه عزیزم🥰❤️‍🔥🥰

🥹🫂🦋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم.ان شاالله ان شاالله که میری میای و بعد ۱۴ روز خوش خبر و شاد میای اینجا😍 خدا خیرشون بده همس ...

هعیییییی🤪😫 من اصلا با خود دکتر هم صحبت نمیشم چون آقاست ، یعنی فکر کنم زنوشوهر اینطوری توافق کزدن🤪

خلاصه ک من یه شماره بیشتر ندارم اونم واسه خانم آقای دکتره

خانمشم پشت گوشی یه کم انگار بی حوصله تره ولی حضوری خداییش مهربون تره.. درکل مگر حضوری با خود دکتر صحبت کنم

ولی انشالله که این بار اخرم باشه و نتیجه بگیرم😍😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رادیس جان میبینی چقد راحت باروح آدم بازی میکنن. من خودم پیشنهاد دادم بده ببرم آزمایشگاه نداد منی ک ه ...

آره واقعا 😔😔 خیلی زیاد اصلا درکی ندارن میدونم چی میگی ولی کم نیار ان شاالله جواب پاتولوژیت هم مشخص میشه مشکل چیه ک زود درمانش میکنن و انتقال میدی ...با پاپیل و بدون بیهوشی خیلی دردش بده من خیلی دردم گرفت .اگه میتونی تحمل کنی انجام بده وگرنه برو هیسترو 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خدا نکنه مامان مهربون😍والا قشنگم نمیدونم از وضعیتم راضی باشم یا نکلا داروی ایرانی رو بدنم جواب نمی‌ ...

فاطمه جون ان بخش التهابی که تو سونو دیده شده مشکلی برای iui نمیزاره نباید اول پیگیری اون بشی بد بری چون ممکنه تو نتیجه تاثیر بزار ...خوب میکنی تو استراحت کن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم از دیشب دیگه هیچ سرچی نزدم و دعا کن برام بعد از ظهر وقت سونو دارم.استرسم ولی زیاده

رها جان چ خبر ؟ سونو شدی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستای گلم خوبید🌺

ان شا الله که بهترینها نصیبتون شده باشه♥️

خیلی وقته که دنبال بارداری بودم ولی نتیجه نگرفتم

میخوام این دفعه یک بار پیش یک دکتر خوب برم چون هزینه‌ش خیلی برامون سنگینه فقط یکبار بتونم🥺😞

میشه تجربیات ivf در مورد دکترها و بیمارستانهایی ک بد بودن و نتیجه نگرفتید که اونجا نرم

و جایی ک خوب بوده و بیشتریا نتیجه گرفتن بگید

واقعا ازتون ممنون میشم راهنماییم کنید💗💓💓

@مهتاب444    

@shiva_ab    

@94rima    

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز هفدهم 

به نیت حاجت روایی:

@happygirlss    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-هدیه99

۲۹-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
رها جان چ خبر ؟ سونو شدی؟

همین الان رسیدم خونه

هنو تو شوکم 

دو تا ساک بارداری ،دو قلو

ولی میگه یکیش ضعیفتر از اون یکی هس احتمالش هس بگیره احتمالش هس نگیره

انقد شوکه بودم که همه سوالام رو یادم رفت بپرسم ازش 

فقط پرسیدم فتال پل و جفت و اینا ،گفت این سونو فقط برا دیدن ساک هس

سن بارداری رو گفت ۵ هفته و ۲ روز

گفت دو هفته دیگه برم دوباره و یه سری آزمایش 

ان شاالله ان شالله.منم۴ بار طبیعی و ۱ بار با انتقال این مسیرو رفتم. این دفعه هم میشه باز ۶ ام که ام ...

عزیزدلم الهی شکر که مثبت شدین تا اخرش به خوبی و خوشی سپری کنین 🥰🥰🥰تبریک میگم الهی قسمت تک تک منتظرا بشه 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

همین الان رسیدم خونههنو تو شوکم دو تا ساک بارداری ،دو قلوولی میگه یکیش ضعیفتر از اون یکی هس احتمالش ...

مبارک باشه فداتشم هردو فرشته برات بمونن 🥰❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

مرسی عزیزم حتما میام خبرش رو میدم بهتون، ایشالا توام سه شنبه دست پر بیای بیرون و حسابی خوشحالمون کنی

همینکه بتات بالا رفته مطمئن باش هردوشون سالمن❤️🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همین الان رسیدم خونههنو تو شوکم دو تا ساک بارداری ،دو قلوولی میگه یکیش ضعیفتر از اون یکی هس احتمالش ...

😍😍😍😍😍😍😍😍

الهی هزاران بار شکر🥰🤩🤩

ی لبخند گنده الان رو لبمه. الهی این لحظات خوش روزی هممون روزی همه منتظرا 😍🥰

2810