2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042730 بازدید | 684270 پست
نه عزیزم منظورم تاریخ انتقال

آهان😅 ۲۴ ام بود 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه عزیزم.ولی ایشالله تا سونو ان تی به کسی نگید بعد اعلام کنید .ایشالله بغل بگیریش

ممنووونم عزیزم ❤️. متاسفانه چون شرایط من خاصه و همه از اول خبر داشتن همیشه می‌دونن زمان انتقال و... توکل ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها من دیشب ک اومدم بخوابم یهو ی عطسه خییییلی شدید اومد😅 قشنگ احساس کردم سمت راستم نصف شد از تو، ی درد وحشتناکی گرفت ک نگو. الآنم همون قسمت درد داره و سوزن سوزن میشه. ممکنه اتفاقی افتاده باشه؟🥺

سلام. من خودم سرماخوردگی گرفتم و به شدت سرفه میکردم نگران نباشین، برای منم دعا کنین

الهی عزیزم. ان شالله به سلامتی میگذره😊ممنون ک جواب دادین❤️

بچه ها من دیشب ک اومدم بخوابم یهو ی عطسه خییییلی شدید اومد😅 قشنگ احساس کردم سمت راستم نصف شد از تو، ...

نه عزیزم نگران نباش

من روزی ۱۰ تا عطسه میکنم. اگر دراز کشیده باشم حتما میشینم و اینکه بلند عطسه میکنم چون اگر اروم انجام بدم زیر دلم سفت میشه. همیشه هم ۳تا پشت همن

نه عزیزم نگران نباشمن روزی ۱۰ تا عطسه میکنم. اگر دراز کشیده باشم حتما میشینم و اینکه بلند عطسه میکنم ...

ممنون خیالم راحت شد. آخه دیشب خیلی وحشتناک درد گرفت چون ی ذره هم حالت نیم خیز شدن گرفتم بدتر شد😬 درد الان سمت تخمدان راستم رفته رو مخم 

[QUOTE=351505798]خدا نکنه عزیزم ❤️😘❤️ آره می‌دونم ولی دل است دیگر😅 ی چیزی هم ک نگرانم کرد بیشتر، این بود که دکتر ر ...[/QUOTE🥰❤️‍🔥😍عزیزم ب قول خودت دوهفته پیش 8بودی احتمالا18بوده؟ ک هورمون بارداری خودش باعث ضخامت بالامیشه استرادیول ازطرف دیگ. ودکترتم هم گفت خوبه خداروشکر. الکی فکروخیال نکن. میفهممتو ولی بایدسرخودتوگرم کنی تابهت سخت نگذره بانینیاحرف بزن لذت ببر😍😍😍

عزیزمممم توکل بر خدا که صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه ان شالله بهترینها برات مقدر شه😍😍

همچنین برای خودت. تسلیم شون دربرابر خواست خدا تقوای زیادی میخواد و کار هرکسی نیست.

و خداوند هیچ وقت هیچ بنده ای ش رو بی جواب نمیگذاره شاید جنس جوابش رو ما درک نکنیم

بچه ها من دیشب ک اومدم بخوابم یهو ی عطسه خییییلی شدید اومد😅 قشنگ احساس کردم سمت راستم نصف شد از تو، ...

من ک مثبت شده بودم بعدش روزی ۴بار اینجور عطسه میکردم.عجیب بود.مریض هم نبودم..

هروز عطسه کردن کارم بود..

ممنون خیالم راحت شد. آخه دیشب خیلی وحشتناک درد گرفت چون ی ذره هم حالت نیم خیز شدن گرفتم بدتر شد😬 در ...

دقیقا نیم خیز شدن هم درد داره

فقط بشین

دیشب نصف شب چنان عطسه هایی کردم که همسرم گفت بچه بیدار میشه گفتم اشکال نداره اگر آروم باشه این یکی دردش میگیره😆😆

[QUOTE=351505798]خدا نکنه عزیزم ❤️😘❤️ آره می‌دونم ولی دل است دیگر😅 ی چیزی هم ک نگرانم کرد بیشتر، ا ...

😅😘😘😘❤️چشم ممنونم از لطفت❤️

دقیقا نیم خیز شدن هم درد دارهفقط بشیندیشب نصف شب چنان عطسه هایی کردم که همسرم گفت بچه بیدار میشه گفت ...

😅😅

2810