2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042888 بازدید | 684276 پست
چرا منو تگ نکردی🤨مبارکهههههه😭😭😭😭😭ان شاءالله ۸ماه دیگه صحیح و سالم بزایی.منم سر دخترم بتای اولم ...

قربونت برم ببخشید فکر کردم هستین😘

ممنووونم عزیزم ❤️ 😘 خیلی محتاج دعام 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم یعنی روزی یه دونه؟ یا بیشتر

واقعیتش یادم رفته ولی فک کنم ی دونه نبود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

مبارکت باشه عزیزم.

خدا رو صد هزار بار شکر🙏🙏

سه تا صلوات فرستادم بعد سایت رو باز کردم

دلم بعد مدت ها شاد شد

ان شاالله تا آخر به خوبی برات بگذره و ۹ ماه دیگه تو بغلت باشه.😍😍

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مبارکت باشه عزیزم.خدا رو صد هزار بار شکر🙏🙏سه تا صلوات فرستادم بعد سایت رو باز کردمدلم بعد مدت ها ش ...

قربوووونت برم عزیزم 😘 ❤️ ان شالله ما برای شما ب زودی شادی کنیم😍

بچه ها جواب بتا من اومد۲۳۸۰چرا انقد زیاده؟! جا نگرانی هس؟

تبریک می گم عزیزم.

چه روز خوبیه خدایا شکرت 

🥰

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

وااای خدا چی میبینم مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍ایشالا حاملگی خوبی داشته باشی برسی به روزای الان من که هر کی میبینه میخنده بهم😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
بچه ها جواب بتا من اومد۲۳۸۰چرا انقد زیاده؟! جا نگرانی هس؟

خیلییییی مبارکه عزیزم چه نگرانی ایشالا دو قلوعه😍😍😋

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وااای خدا چی میبینم مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍ایشالا حاملگی خوبی داشته باشی برسی به روزای الان من که هر ...

عزیییییییزم 😍 ان شالله میبینم اون روز🥺😍

اومد جواب۲۳۸۰

واییییی به به 😍🥹مبارکه

اتفاق امروز نادره ها بچه ها یه صلواتی چیزی بفرستیم ادامه دار باشه😍🧿🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خواهش میکنم عزیزم. عزیزم توک این همه سختی تحمل کردی حیفه خرابش نکن مداومت داشته باش ک نتیجه خوب حاصل ...

دورت بگردم 🥹 🫂 🫀 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من الان تونستم وارد بشم و ببینم پیامتون .الحمدالله ان شاءالله نتیجه مثبت ببینی. خداروشکر فقط بشدت پو ...

ای جونم مطمئن باش درست میشه🥹😍

ماهم امسال ب بی پولی خوردیم ولی مسیر همیشه سر بالایی نیست درست میشه یه جاهایی..

ممنون دعا کن برام فردا سنو میشم روز ده سیکلم ببینم چنتا فولی دارم ولی چشمم اب نمیخوره 😕🙄 اخه ب داروی ایرانی بدنم جواب نمیده مخصوصا دوز کم 

مطمئنم مجدد ب دارو هام اضافه میکنه...

نتیجه بخش باشه برام فرقی نداره چی میشه😍😄

انشالله برای شماهم از زمین و زمان برکت بباره ،برکت  تو سلامتی ، تو پول تو همه چی😘💗

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810