2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
دقیقا،انگار هرچی بیشتر میدویم، بیشتر نمیرسیم

منم احساس شما رو داشتم قبلا. برام رویای دست نیافتنی بود. ولی به لطف خدا دست یافتنی شد. برا شما هم میشه، مطمئنم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
😍دعا کن برام مجدد جمعه برم آزمایش بدم ایشالا که مشکلی پیش نیاد

آزمایشش مجدد چرا؟ بتات بالاس. من که آزمایشمو بردم برا دکتر سریع سونو کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوووون چه مثبت تو مثبتی شده😍😍😍عالیه بتات. برا منم ۳۰۰۰ بود، مشکلی نبود. چند تا جنین انتقال دادی؟

مرسی عزیزم

من دو تا بلاست انتقال دادم

سری قبل هم ۲ تا بلاست انتقال داده بودم ولی موفق نبود

آزمایشش مجدد چرا؟ بتات بالاس. من که آزمایشمو بردم برا دکتر سریع سونو کرد

اخه مرکزی که انتقال دادم تو دفترچه م نوشته یه آزمایش الان یه آزمایش جمعه 

بعد شنبه ام‌اس بگیرم با مرکز 

ضمن تبریک به مامانای جدید یه سوال داشتم! من میخواستم یه تقویتی برای خودم و شوهرم بخرم مثلا فرتیل ...

من خودم فرتیل سی ام میخوردم که برای تقویت اندومتر هست، روزی دوتا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزممن دو تا بلاست انتقال دادمسری قبل هم ۲ تا بلاست انتقال داده بودم ولی موفق نبود

ممکنه دوقلو باشه چون بتا بالاست😇

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه مرکزی که انتقال دادم تو دفترچه م نوشته یه آزمایش الان یه آزمایش جمعه بعد شنبه ام‌اس بگیرم با مرک ...

نمیدونم والا. الکی خونتو نکن تو شیشه😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ضمن تبریک به مامانای جدید یه سوال داشتم! من میخواستم یه تقویتی برای خودم و شوهرم بخرم مثلا فرتیل ...

بهتره پزشک بهتون بگه

ولی قاعدتا آقا باید اندروفرتی مصرف کنه و شما فرتیل اید 

پزشک بهتر مجموعه ای از مکمل ها رو براتون تجویز میکنه

سونوی آخر هفته بعد برا ساک و کیسه زرده س درسته ؟قلب کی تشکیل میشه به طور نرمال؟

بله.من فردای آزمایشن رفتم، ساک و کیسه زرده رو دید. گفت ۱۸شهریور دوباره بیا سونو. اون موقع میشم ۶هفته و ۵روز.

سر دخترم یادمه ۷هفته رفتم قلبشو دید. اصلا برا ساک و اینا هم نرفتم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها جوابش اومد ۱۳۶😭😍😭دعا کنین خوب بره بالا. نمی‌دونم چرا بتاهای مثبت من همیشه پایینه 😅 حالا ب ...

خواهر دوست من بتای اولش ۲۱۰ بود و خداروشکر همه چیش به خوبی انجام شد و آخر زایمان کرد.والا دیگه من به این نتیجه رسیدم ادن بالایی باید بخواد .بتای بالا،پایین،استراحت مطلق،برنامه غذایی اینا همه ش درصد کمی رو تشکیل میده.بقیه ش ژنتیک هست و شانس که خدا بخواد و بگیره یا نگیره

چه حس قشنگی داشتی وقتی صدا قلبش رو شنیدیا😍😍

عالی بود. اشکام اومد. ان شاءالله به زودی تجربه میکنی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهتره پزشک بهتون بگهولی قاعدتا آقا باید اندروفرتی مصرف کنه و شما فرتیل اید پزشک بهتر مجموعه ای از مک ...

دکترم که اصلا مکمل نمیده، دنبال دکتر جدید رفتن هم  خسته شدم عزیزم، میخواستم خودم بخرم، روزی یکی باید خورد یا بیشتر؟ 

2810