2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
سلام عزیزم خوبی شما😍❤️اره مهربونم برگشتم ، انشالله حاجتروا بشی 🤍

بخوبیت قشنگم 

شکر خدا انشاالله دفعه بعدی چهار نفری برین😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شالله عزیزم😭😭😍😘😘❤️

انشاالله انشاالله انشاالله 😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتمابعدحجامت گفته. تاخون تازه با طبع گرم جای خون سردوبگیره. قربونت طب سنتی حجامت و.... خوبه ب شرطی ک ...

گل گفتی برای میوم و فیبروم اصلا بادکش توصیه نمیشه

از یه هفته به انتقال روزی یه لیوان میخوردم. بعد که دچار لکه بینی شدم روزی یه فنجان.یه هفته بعداز مث ...

عزیزم الان انار نیست منم میخوام بخورم خونم غلیظ هستش از بیرون گرفتم همش یخ بود

از یه هفته به انتقال روزی یه لیوان میخوردم. بعد که دچار لکه بینی شدم روزی یه فنجان.یه هفته بعداز مث ...

عزیزم الان انار نیست منم میخوام بخورم خونم غلیظ هستش از بیرون گرفتم همش یخ بود

😍❤️ویی حجامت کردم چ میسوزه خدا کنه تاثیر داشته باشهاساس کشی دارم ، دارم لوازم رو جمع میکنم خسته شدم ...

فاطمه حجامت با زالو بود ؟؟

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز دوازدهم

به نیت حاجت روایی:

@atitalebi     

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa

۱۴- favali

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهیییی شکر عزیزم😍😍آره بابا ۳۷ بالا نیس خوبه😅 من حدودا ی هفته دیگه ۳۷ رو تموم میکنم میرم تو ۳۸.خد ...

آره بابا جوونیم. یکی اومده بود پیش دکتر ۳۹سالش بود میگفت سنم بالاست، دکتر گفت نه بالا نیست.

دل تو دلم نیست جوابتو بگی🥰🥰

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
انشاالله که بسلامتی فارغ بشی عزیزم چشمت روشن

ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم حاجت روا باشی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
آره بابا جوونیم. یکی اومده بود پیش دکتر ۳۹سالش بود میگفت سنم بالاست، دکتر گفت نه بالا نیست.دل تو دلم ...

❤️😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول باشه عزیزم، الهی که به زودی خبرمون کنی مامان شدی،التماس دعا

قربوووونت برم عزیزم همچنین ان شالله ❤️ 

الهیییی شکر عزیزم😍😍آره بابا ۳۷ بالا نیس خوبه😅 من حدودا ی هفته دیگه ۳۷ رو تموم میکنم میرم تو ۳۸.خد ...

ان شالله که تولد امسالتون با هرسال متفاوته و با نی نی یا نی نی های تو دلتون جشن میگیرین😍

ان شالله که تولد امسالتون با هرسال متفاوته و با نی نی یا نی نی های تو دلتون جشن میگیرین😍

ممنووووونم عزیزم ان شاالله ❤️ 😘 

قربونت قشنگم فدای تو نه متاسفانه اخرین پک بود دیگه جنینی ندارو،ممنونم مهربون شکر خدا دلم ارومه همیشه ...

خداروشکر ک آرومی عزیزم. خوشحال شدم ک خوبی. ماشالاب تو ک محکمی.مطمئن باش خداجواب این صبوریتومیده انشاءالله طبیعی وبی دغدغه باردارمیشی واسه خداکاری نداره مهربان بانو

2810