2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042728 بازدید | 684270 پست
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز دهمبه نیت حاجت روایی:@nesa66 ۱- leila193‍ 💐۲- ...

ممنونم عزیزم خدا رو شاکرم دوستان خوبی مثل شما اینجا دارم که در دعاهاشون به یادم هستند. امیدوارم به خاطر دل پاک شما هم که شده خدا نگاهی به من و زندگیم بندازه.

🙏❤️‍🩹🫂

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم چون بدخدابم ب دکترم گفتم شب قبل آزمایش نمیتونم خوب بخابم بخاطر پرولاکتین میشه داروبخورم گف ...

منم نخوردم ولی چون سیر خواب بودم خوابم خرگوشی بود 😁

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آزمایشگاه ب من گف خواب شبش خیلی مهم نیس. من تو هیچ کدوم از آزمایش های پرولاکتین نتونستم شبش خوب بخوا ...

منم خوابم خرگوشی بود 

تو خواب هم همش  سرفه داشتم شدید 

از خواب هم ک بیدار شدم عطسه های پی در پی دارم امیدوارم تاثیر نذاره

قرص لترزول هم میخورم 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایام اربعین آقا ابی عبدالله الحسین علیه السلام رو تسلیت میگم . عزاداری هاتون قبول ان شالله. بچه ها ...

خیلی زعفرون داره، منکه تا آخر بارداریم نخوردم

اگر هوس کردی یک کم بخور

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نوشته مراجعه روز سوم پریود ولی من به این زودی نمی‌خوام انتقال بدم

معمولا ماهی که انتقال میدن هیسترو نمیکنن. دکتر من میگفت اصلا نمیخوام رحمت دستکاری بشه

هیسترو بیشتر تشخیصی هست، میخوان داخل رو ببینن و اگر چسبندگی چیزی هست بردارن، یا اگر عفونت هست انتی بیوتیک بدن. چیزی نیست که اثرش از بین بره

سعی کن یکی دو ماه قبل از انتقال انجام بدیو تو همون سیکل انتقال نباشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بخون عزیزم قبول حق🙏🏻

سلام عزیزم. رفتی آزمایش؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنونم عزیزم خدا رو شاکرم دوستان خوبی مثل شما اینجا دارم که در دعاهاشون به یادم هستند. امیدوارم به خ ...

ان شاالله خییییلی زود خبر حاجت روایی تو بدی عزیزم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی زعفرون داره، منکه تا آخر بارداریم نخوردماگر هوس کردی یک کم بخور

ممنونم عزیزم. نه هوس اونجوری نیس که نتونم کنترل کنم. فقط برا احتیاط گفتم بپرسم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ماهورجان منم تو انتقالای قبلی دل درد پریودی داشتم همیشه ولی این دفعه دردش فرق می کنه. همش حس میکنم ب ...

من یه شب از درد بیدار شدم. اگر حامله بودم میگفتم درد زایمانه. من تو پریودیمم اینطوری دل درد نمیگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم. رفتی آزمایش؟

سلام عزیزم بله ازمایش دادم اما گفتنفردا اماده میشه گفتم چقدر دیر گفتن اگر زودتر حاضر شه لینک میفرستیم ازونجا ببینید،صبح بازم بی بی چکم منفی بود نمیدونم چرا بی بی چک جمعه مثبت شد بقیه منفی☹️فکر نکنم مثبت شه اما سپردم به خودش با اینکه دلم خونه ولی میدونم خدا بد بنده ش رو نمیخواد🥺🥺🥺🥺🥺

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
سلام عزیزم بله ازمایش دادم اما گفتنفردا اماده میشه گفتم چقدر دیر گفتن اگر زودتر حاضر شه لینک میفرستی ...

ان شاءالله که خیره عزیزم. من کامل حالتو درک می کنم. برو کربلا ان شاءالله امام حسین دستتو بگیره. من بعد از انتقال قبلیم که منفی شد رفتم کربلا و انقدر اونجا حس خوبی داشتم که گفتم خداروشکر منفی شد که من بیام اینجا. واقعا خدا همه چیزو بهتر از ما میدونه. حالا ان شاءالله که مثبتی، ولی اگرم منفی شد، باید راضی باشیم به رضای خدا تا دلمون آروم شه.

من که تا ۱۰/۵خواب بودم، تازه تو راهم دارم میرم آزمایشگاه، انقدر ریلکس و بی خیال😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

@طلوع2    

و

@بانو113    

ان شالله هر دو خوش خبر بیاین😍

آیه الکرسی میخونم براتون

معمولا ماهی که انتقال میدن هیسترو نمیکنن. دکتر من میگفت اصلا نمیخوام رحمت دستکاری بشههیسترو بیشتر تش ...

بله منم همین فکرو میکردم .....همون ماه که هیسترو میشم انتقال نمیدم ....هر چی باشه رحم دستکاری میشه .....احتمالا پریود به هم بریزه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810