2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042823 بازدید | 684273 پست
من چند روز پیش رفتم مطبشون شده ۱۸ تومن برای ۷ بارفقط من چون اهدایی نیستم هر بار ۳ تومن.البته فعلا ان ...

به به چه خوب که باز شروع کردی

ان شا الله بار اول مثبتی 🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز هفتمبه نیت حاجت روایی:@مهتاب۴۴۴ ۱- leila193‍ 💐 ...

فداس مهربونیت

ان شا الله حاجت روایی و نی نی ها رو بغل میکنی فاطمه جون

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما من فردا روز ۱۷ انتقال جنین آزمایش داشتم ولی امروز پریود شدم 😭

شاید هماتومی چیزی باشه ان شاالله فردا جکاب آزمایش مثبت باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فاطمه انقد گریه کردم تو بین الحرمین...انقد التماس کردم ههمون رو دل شاد کنه بهمون بچه بده مارو حاجترو ...

زیارتت قبول باشه فاطمه جان ان شاالله مکه رفتنت ..‌امیدوارم سال دیگه با نی نی های قشنگت بری کربلا 🤲🤲🩷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فداس مهربونیتان شا الله حاجت روایی و نی نی ها رو بغل میکنی فاطمه جون

ان شالله ب دعای شما عزیزم 😘 😭😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨🖤 روز هشتمبه نیت حاجت روایی:@سپیدارجوجو ۱- leila193‍ ...

قربونت برم مهربونم انشاءالله خیردنیاواخرت نصیبت بشه وخدامعجزشونشونت بده❤️‍🔥🥰چه روزقشنگی نوبتم شد

نه اشتباه گفتم بین ۲ تا ۲ و نیم خوبه که مال شما خداروشکر خوبه .مال من انتقال آخر ۳ و نیم بود بچه ها ...

ممنون عزیزم آره تعجب کردم انقدپایین بودن تیروئید و. قربونت واقعارقص روحیه ادموعوض میکنه🥴🤣🤣🤣تلاشتو بکن تومیتونی😆من لاغری دوستندارم🫤همیشه برعکسه خواهر.البته زنداداشم بنده خداالان باز چاق شده بخاطر تیروئیدش اون موقع ک راحت وزن کم کردبارقص تیروئید نداشت 

قربونت برم مهربونم انشاءالله خیردنیاواخرت نصیبت بشه وخدامعجزشونشونت بده❤️‍🔥🥰چه روزقشنگی نوبتم شد

❤️😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم من حس میکنم مامانی انشاءالله حسم درست باشه

قربونت برم ان شاالله 😍 😭😘❤️

ممنون عزیزم آره تعجب کردم انقدپایین بودن تیروئید و. قربونت واقعارقص روحیه ادموعوض میکنه🥴🤣🤣🤣تلاشت ...

آره میدونم منم یه زمانی لاغر بودم دوست داشتم چاق بشم رژیم چاقی میگرفتم الان برعکس 😀 ااا ان شاالله که تیروئیدشون اوکی بشه و به وزن ایده آلشون برسن 

به به چه خوب که باز شروع کردیان شا الله بار اول مثبتی 🤩

ممنونم عزیزم 

اینم به اصرار و پیشنهاد همسرم بود. گفتم حتی یه دونه قرص لتروزولم نمی خورم.

البته دکتر یه آزمایش هورمونی برام نوشت که به نظر خودم همه چیر در حد نرمال بود ولی گفت خیلی هم ایده آل نیستی! با این حال برام اصلاح سبک و تغذیه تجویز کرده و داروهای تقویتی داده فعلا. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

2810