2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042762 بازدید | 684270 پست
ایشالله عزیزززززم ، توکلت بخدا باشه ، ایشالله ک مثبته عزیزم ، منو تگ کن حتما ، چون من دیر ب دیر میام ...

😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام واي خداروشككككككككككككككككككككر ايشالله خداوند به قلب مهربونا نظر كنه اين سري برات بمونه و قلبش ...

قربوووونت برم عزیزم 😭😘😘❤️ ان شالله حاجت روایی خودتون😍😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من فردا روز ۱۷ انتقال جنین آزمایش داشتم ولی امروز پریود شدم 😭

🥺سلام عزیزم. بنظرم حتماااا آزمایش رو برو. اگه میتونی امروز برو. 

چون این خونریزی معلوم که نیس حتما پریود باشه یا خونریزی که تو انتقال و  ivf معمولا شایع هست. 

قبول باشه عزیزم 😍اسم منم مینویسی؟؟

ممنونم گلم.

چشم. حتمااااا. ان شالله حاجت روا بشین😍

سلام خانوما من فردا روز ۱۷ انتقال جنین آزمایش داشتم ولی امروز پریود شدم 😭

سلام عزیزم

ناراحت نباش .یه وقت برای بارداری باشه 

یکی از خانم ها تو مرکز میگفت  خونریزی داشتم مثل پریود. 

داروهات رو استفاده کن و برو آزمایش. انشاالله که بارداری

سلام عزیزم ممنون پیامت خیلی دل گرمم کرد انشالله بسلامتی زایمان کنی

قربونت عزیزم 

دوستان اینجا بخ من میگفتن لک لانه گزینی وای میترسیدم

یه روز قهوه ای روشن بود یه روز تیره رو به سیاه یه بار زیاد یه بار کم. نگران نباش. انشاالله مامانی

فاطمه انقد گریه کردم تو بین الحرمین...انقد التماس کردم ههمون رو دل شاد کنه بهمون بچه بده مارو حاجترو ...

من هربار که میرم سونوگرافی میگم خدایا قسمت همه دوستام بشه به زودی زود

🥺سلام عزیزم. بنظرم حتماااا آزمایش رو برو. اگه میتونی امروز برو. چون این خونریزی معلوم که نیس حتما پ ...

زنگ زدم رویان گفتم بجای شیاف دوتا آمپول پروژسترون بزنم 

همچنان خونریزیم شدیده کمر درد و پادرد گرفتم 

خیلی گریه کردم حداقل کاشکی فردا پریود میشدم 😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت       
سلام عزیزمناراحت نباش .یه وقت برای بارداری باشه یکی از خانم ها تو مرکز میگفت خونریزی داشتم مثل پریو ...

مرسی عزیزم 

هر سری میرم توالت خونریزی میکنم 

فردا صبح آزمایش دارم

خداجونم شکرت       
2810